Hej dziewczyny.
Właściwie to sam nie wiem czy przypadek czy to już fala desperacji wyrzuciła mnie na brzeg tego forum. Może w paru zdaniach narysuję swoją osobowość. Jestem osobą która aby funkcjonować musi stale wyznaczać i konsekwentnie realizować nowe cele, dlatego łańcuch pasji to dosyć spore pole powierzchni, nie patrzę w lustro i nie wydaję werdyktu - nie oznacza to, że nie poświęcam czasu na analizę własnych błędów, wręcz przeciwnie. Poczucie humoru, trochę specyficzne lecz dystansu do ego nie brakuje. Niestety brakuje mi trochę do bycia szczęśliwym. Przede wszystkim brakuje mi przyjaciółki - takiej wyjątkowej - z którą mógłbym uciekać w najbardziej wybiórcze tunele świadomości, takiej od której mógłbym się uczyć harmonii życia i chlapać wspólnie spontaniczną czcionką po pergaminie czasu. Wiem, że istnieją takie osoby i chciałbym je poznać, ich osobowość, odkrywać te malutkie niedociągnięcia i dostrzegać w nich potencjał.
Może to tyle na początek, jeśli uważasz, że jesteś interesującą osobą, koniecznie napisz pod spodem przewodnik po swojej charyzmie. Może masz dla mnie jakieś niepodręcznikowe porady? A może chcesz się po prosu przywitać....
Temat: Hej świecie... zlepku wyjątkowych osobowości.