Znowu porażka.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Znowu porażka..

Hej

Poznałam pewnego faceta, początkowo pisaliśmy tylko ze sobą i znaliśmy się właściwie ze zdjęć. Pisaliśmy właściwie na zmianę, czasem on rozpoczynał rozmowę, czasem ja. Niedawno on wyszedł z inicjatywą spotkania. Spotkaliśmy się w piątek wieczorem, przegadaliśmy 3 godziny. Przy pożegnaniu on powiedział, że chętnie się gdzieś ze mną wybierze i wychodząc powiedział: "no to do następnego razu". Po powrocie do domu jeszcze napisał, że ma nadzieję, że mnie nie zanudził i pożegnał się. Od tego czasu cisza..
Czyli, że znów nawaliłam i spieprzyłam kolejną relację... Porażka na całej linii..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znowu porażka..
magda791 napisał/a:

Hej

Poznałam pewnego faceta, początkowo pisaliśmy tylko ze sobą i znaliśmy się właściwie ze zdjęć. Pisaliśmy właściwie na zmianę, czasem on rozpoczynał rozmowę, czasem ja. Niedawno on wyszedł z inicjatywą spotkania. Spotkaliśmy się w piątek wieczorem, przegadaliśmy 3 godziny. Przy pożegnaniu on powiedział, że chętnie się gdzieś ze mną wybierze i wychodząc powiedział: "no to do następnego razu". Po powrocie do domu jeszcze napisał, że ma nadzieję, że mnie nie zanudził i pożegnał się. Od tego czasu cisza..
Czyli, że znów nawaliłam i spieprzyłam kolejną relację... Porażka na całej linii..

A Ty się jakoś odnioslaś do jego słów/smsa?

3

Czy chodzi o kolegę z poprzedniego wątku ?
http://www.netkobiety.pl/t109925.html

4

Standardowy "chłodnik" z jego strony aby nie wyjść na desperata i sprawić abyś Ty zaczęła wychodzić z inicjatywa czy to z kontaktem.

5

Porażką jest jedynie nazywanie porażką tej sytuacji. Wystarczy, że sama się odezwiesz, napiszesz co u ciebie słychać, to on będzie wiedział, że ci się nie narzuca i że też jesteś zainteresowana!
Powyższe napisałam, jeśli "problem" jest prawdziwy.
Bo wygląda trochę jak trollowy haczyk na dyskusję, abyśmy pisali właśnie "ty się odezwij" big_smile

6

Ale skąd mam wiedzieć, że on jest zainteresowany? Po prostu nie chcę się narzucać jeśli ktoś nie wykazuje zainteresowania..

magda791 napisał/a:

Ale skąd mam wiedzieć, że on jest zainteresowany? Po prostu nie chcę się narzucać jeśli ktoś nie wykazuje zainteresowania..

A on myśli to samo będzie i czeka na twój ruch. A ty co? Następna księżniczka, którą trzeba zdobywać? Nie możesz napisać zwykłego "co słychać" bo korona z główki spadnie?

8

co wg Ciebie jest gorsze odezwac sie typu: co slychac, czy zalowac za lat kilka swojej biernosci?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024