czy on mnie sprawdza czy jest niedojrzały? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy on mnie sprawdza czy jest niedojrzały?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czy on mnie sprawdza czy jest niedojrzały?

Hej,mam kolegę, znamy się od ok 4 lat. WIem, że mu się podobam,ale ja nic nie chcę od niego.
Tzn aby się zobaczyc koleżensko- jasna sprawa- mogę. Jednak nic więcej. On chyba to wie.

Jednak jako taki ten kontakt utrzymujemy/utrzymywalismy. Wyjechalam za granice w lutym 2017 wrocilam w sierpniu 2017 - kontakt był.
Pozniej przez te miesiące od sierpnia do grudnia pisalismy z 3 razy krótko, z czego raz mielismy się spotkac- padla inicjatywa z jego strony, ale na moją zgodę nic nie odpowiedzial.

Wlasnie tak wygladaja nasze rozmowy.
Piszemy do siebie, obecnie on czesciej do mnie, pyta się jak zycie, ze dawno nie widzielismy sie, nalezaloby sie spotkac co ja na to. Ja mowie- okej super pomysl, tez jestem ciekawa co u ciebie, dogadujemy sie terminowo wpewien sposob i kiedy JA SIE ZGADZAM i pisze okej wtedy i wtedy mi pasuje - to daj mi znać na 100 % on wtedy mi nie odpisuje.

I tak wygladaja nasze dwie trzy ostatnie rozmowy.
I nie wiem co jest. Bo ja nie zwracam się do niego nieprzyjemnie, wulgarnie, ale także nie zachowuje sie jak mała dziewczynka, zbyt wrażliwa kobieta.

Nie rozumiem tego, że on sam proponuje mozliwosc spotkania, a kiedy w miare sie dogadujemy on tylko pisze HEHEHE albo nic nie odpisuje juz na moją zgodę.

Powiem , ze on w tym roku bedzie mial 28 lat, ja mam mniej. I zastanawiam się czy w takiej LUZNEJ relacji kolezenskiej moge sobie pozwolic na takie 'lelum polelum' czy tez musze byc twarda i stawiac granice?
Ja zawsze wychodzilam z zalozenia ze powinnam stawiac granice przed kandydatem na faceta aby on mnie respektowal, a tu widzę ze albo kolega mną pogrywa albo coś jest jednak nie tak czy on mni esprawdza jak sie zachowam , czy odpiszę, czy się zgodzę?

Z 2 strony dlaczego mialabym sie nie zgodzic, jesli jest moim kolega i nie widzialam go z rok, poltora- i jakos nie wadzi mi to.

Tylko czy ja sobie nie pozwalam na zbyt wiele ?

Dzięki,

analizuję tą sytuację, poniważ juz ktorys raz z rzędu tak się stalo. A ja rozgraniczam chlopaków jako 'chlopaków' i kolegów- przy kolegach jestem luzniejsza i sie tak nie przejmuje za bardzo- jednak nei wiem dlaczego mam wrazenie , ze on mni esprawdza...

Dzięki.
Z

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy on mnie sprawdza czy jest niedojrzały?

Ale niby jak miałby Cię sprawdzać? Proponując spotkania, a po Twojej zgodzie sadzić hehehe?
Traktuj go jak kolegę, olewając propozycje spotkań. Jak będzie chciał, to Cię znajdzie i się spotka. Chłop może się nudzi i do Cb pisze, ale wcale nie zamierza się z Tobą widzieć.

evalougo napisał/a:

Ale niby jak miałby Cię sprawdzać? Proponując spotkania, a po Twojej zgodzie sadzić hehehe?
Traktuj go jak kolegę, olewając propozycje spotkań. Jak będzie chciał, to Cię znajdzie i się spotka. Chłop może się nudzi i do Cb pisze, ale wcale nie zamierza się z Tobą widzieć.

nie no ja traktuje jak kolege, tu nie ma problemu ale zastanawia mnie to ze sam pisze, proponuje spotkania a pozniej kiedy ja sie zgadzam on albo cisza, konczy rozmowe albo HEHHE.

miedzy nami tylko ehst kolezenstwo wiec ja sobie tutaj nie robie nadziei ale zastanawiam sie dlaczego jesli chce sie spotkac to pozniej nic nie pisze albo olewa jesli samproponuje XD

4

Umawiacie się w konkretny dzień, miejsce, godzinę? - może on tam czeka smile
Albo pisze do Ciebie w chwilach lekkiego rozluźnienia, co dodaje mu odwagi.

5

niebieska.truskawka1 napisał/a:

Tylko czy ja sobie nie pozwalam na zbyt wiele ?

Raczej nie, ale poniosła Cię wyobrażnia.

WIem, że mu się podobam

Chyba jednak nie na tyle, żeby zależało mu spotkaniu z Tobą.

...ale ja nic nie chcę od niego. Tzn aby się zobaczyc koleżensko- jasna sprawa- mogę. Jednak nic więcej. On chyba to wie.

...Ja zawsze wychodzilam z zalozenia ze powinnam stawiac granice przed kandydatem na faceta aby on mnie respektowal, a tu widzę ze albo kolega mną pogrywa albo coś jest jednak nie tak czy on mni esprawdza jak sie zachowam , czy odpiszę, czy się zgodzę?...

Nie musi Cię sprawdzać, przecież wie, że się godzisz, proponujesz mu to otwarcie smile
Myśle, że to bardziej on podoba się Tobie i mimo, że próbujesz bagatelizować, że niby tylko kolega i nikt więcej, to jednak bierzesz go pod uwagę jako osobistego faceta.
Tymczasem, to on traktuje Cię jako koleżankę i nikogo więcej, dlatego nie zależy mu na spotkaniu, może przejrzał Twoje zamiary, a może jest w związku?
Niefajne jest to, że najpierw proponuje spotkanie, a potem milknie, to lekceważące, ale najwyraźniej nie przeszkadza Ci to i łapiesz się na kolejny haczyk.
Gdyby mu zależało, spotkałby sie z Tobą.

6

a buzi nie masz zeby mu powiedziec co to ma być, że się PO RAZ KOLEJNY umawiacie, a później on się miga. co się z nim jak z jajkiem obchodzisz, powiedz co myślisz- komunikuj.

7

He he, kolega smile
Ja tu nawet przez kabel od internetu słyszę jak trzesz nogami, żeby się z nim spotkać, a to nic z tego, no i co teraz... No i nic.
Przestań reagować na dziecinne zaczepki i najlepiej nic mu nie odpisuj, to prędzej czy później albo mu się znudzi, albo przejdzie do konkretów.

8

Pozniej przez te miesiące od sierpnia do grudnia pisalismy z 3 razy krótko, z czego raz mielismy się spotkac- padla inicjatywa z jego strony, ale na moją zgodę nic nie odpowiedzial.

Wlasnie tak wygladaja nasze rozmowy.
Piszemy do siebie, obecnie on czesciej do mnie, pyta się jak zycie, ze dawno nie widzielismy sie, nalezaloby sie spotkac co ja na to. Ja mowie- okej super pomysl, tez jestem ciekawa co u ciebie, dogadujemy sie terminowo wpewien sposob i kiedy JA SIE ZGADZAM i pisze okej wtedy i wtedy mi pasuje - to daj mi znać na 100 % on wtedy mi nie odpisuje.
Z

Też miałam/miewam do czynienia z takimi osobami, jednak zamiast zastanawiać się, o co im chodzi, urywam kontakt. Tak zrobiłam z dziewczyną, którą kiedyś poznałam, fajnie nam się gadało, pomyślałam, że dobrze byłoby mieć fajną koleżankę - ale potem ona właśnie tak zaczęła kręcić. Umawiamy się, jej coś wypada, potem znowu i znowu - przestałam jej odpisywać. Nie mam ochoty na takie gierki.

Pytanie w tytule wątku jest źle sformułowane. Jeśli on Cię sprawdza, to jest niedojrzały.

9 Ostatnio edytowany przez niebieska.truskawka1 (2018-01-29 18:51:19)

nieeeee, on to tylko kolega, a ja poprostu chcę być MIŁA.
nie chcę od niego nic.
naprawdę wiem, że mu się podobam bo kiedys mi to powiedział. pozniej mial dziewczyny, ja mialam kogos innego. ale chodzi mi o spotkanie koleżeńskie.
ja nie szuram nogami pod stołem i nie wymyslam analiz ani rozkmin aby się z nim spotkać.

po prostu jestem miła i proponuje spotkanie .
jesli jednak ten schemat w ciagu ostatnich kilku miesiecy powtóórzył się z któryśtam raz to ja będę to ignorowała.

nie chce sie z nim kłócić ani nic, nie chcę stawiać do pionu. na razie to po mnie spływa. nie chcę mu chamsko powiedzieć żeby 'spiep*rzał lub aby się ogarnął, BO dla mnie nie musi się ogarniać, bo nic od niego nie chce.

jesli sam chce sie KOLEZENSKO spotkać to dlaczego sie wycofuje. ja odpowiadam na wszystko miło.

ale chyba juz przestane.

dzieki za komentarze  i opinie smile

10

Myśle, że on tak się z Tobą droczy, nie chce spotkania w realu. Na razie. Chce poflirtować licząc, że trochę pójdziecie do przodu w kierunku niekoleżeńskim.

11

nie chce sie z nim kłócić ani nic, nie chcę stawiać do pionu. na razie to po mnie spływa. nie chcę mu chamsko powiedzieć żeby 'spiep*rzał lub aby się ogarnął, BO dla mnie nie musi się ogarniać, bo nic od niego nie chce.

jesli sam chce sie KOLEZENSKO spotkać to dlaczego sie wycofuje. ja odpowiadam na wszystko miło.

Następnym razem jak zaproponuje spotkanie odpisz mu:

HEHEHE

ósemka napisał/a:

Następnym razem jak zaproponuje spotkanie odpisz mu:

HEHEHE

HAHAHAHA
dzieki za opinie

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy on mnie sprawdza czy jest niedojrzały?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024