Czy korzystać z życia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy korzystać z życia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy korzystać z życia?

Cześć.

Rozeszłem się z dziewczyną po 9miesięcznym związku(mój pierwszy związek) związek który zmienił moje spojrzenie na świat.
Byłem w niej zakochany na zaboj, widocznie to spowodowało to, że wybaczalem jej wszystko, a głównie przeszłość. Teraz otworzyły mi się oczy, zobaczyłem, że na każdego faceta patrzyła się jak na "bolca". Jest mi wstyd, że byłem z kobietą którą mógł mieć każdy, nie chcę myśleć ile facetów potrafiło ją macać i całować na imprezach.

Wracając do tematu o ktory mi głównie chodzi o to jaką postawę podjąć teraz w życiu.
Mam 22lata, wiadomo jak każdy facet chciałbym "zaliczyć" jak najwięcej kobiet. Od kiedy jestem sam miałem już propozycje współżycia ale no nie potrafie bez uczucia, też motywuje mnie to "skoro sam nie chcesz mieć wyruchanej dziewczyny przez pół miasta to sam tak nie rób", no bo kto chce szlaufa sad
Nie wiem już sam co robić, jakoś wyłączyć uczucia i żyć pełnią życia, czy się szanować.

Interesuje mnie bardzo zdanie dziewczyn big_smile
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy korzystać z życia?

Nie rób nic wbrew sobie. Jeżeli czujesz, że przypadkowy seks nie jest dla Ciebie, to go nie uprawiaj. Wcale nie musisz spać w swoim życiu z wieloma kobietami, by być męski, piszę o tym dlatego, że nie ma co tak myśleć, bo to nie jest prawda. Grunt, byś żył w zgodzie ze sobą, myślę, że przede wszystkim zadbał teraz o siebie, swoje pasje.

3

Studiujesz?

4

Nie, nie studiuję. Ale obracam się wokół znajomych którzy studiują i z nimi spedzam sporo czasu.
Też okres studencki pokazuje mi ile dziewczyn potrafi zdradzać chłopaków. Z tym też mam wewnętrzny problem że na taką kobietę trafię

5

Mario21 napisał/a:

Z tym też mam wewnętrzny problem że na taką kobietę trafię

Nie kłam. Kręcą Cię takie. Pewnie masz nad łóżkiem plakat z Sashą Grey.
"Trafianie" to najgłupsza wymówka na świecie.

6

Skąd masz taki pogląd, że każdy facet chce zaliczyć jak największą ilość kobiet?

7

Skoro Ty nie chcesz tego robić to w czym problem?

8

ooo, kolejny pan, który uważa, ze przeszłość danej osoby, to jest coś, co musi wybaczyc big_smile

9 Ostatnio edytowany przez vitis1447 (2018-01-17 11:31:29)

Mario21 napisał/a:

Mam 22lata, wiadomo jak każdy facet chciałbym "zaliczyć" jak najwięcej kobiet.

Wow, ale masz ambicje, nie ma co.
To w końcu nie możesz bez uczucia ale chcesz zaliczać? Zdecyduj się. Zaliczanie to po prostu seks z randomowymi osobami, więc na uczucia nie będzie tam miejsca.
Oj coś mi się wydaje, że mentalnie wcale nie różnisz się od byłej, więc nie oceniaj jej tak surowo tongue

Btw, korzystanie z życia nie oznacza nie szanowania się. Można korzystać z życia i zachować szacunek do siebie.

10

Następny tongue chciałby "czystą", skromną dziewicę, a sam marzy o zaliczaniu tongue

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy korzystać z życia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024