Problem z teściami i szwagrową - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z teściami i szwagrową

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problem z teściami i szwagrową

Witajcie kochani,
Mam na imie Sandra i mam 22lata.
Otoz moja historia zaczyna sie od tego ze wyjechałam do Damiana za granicę 8 miesiecy temu. Zostawiłam rodzine, znajomych... I wyruszyłam do mojej milosci. Wiedziałam, ze będziemy mieszkac z jego rodzicami i nie miałam z tym problemu. Jednak nie sadzilam, ze jego siostra bedzie ingerować w nasza codzienność. Mieszka 3 domy dalej i jest tu na co dzień (ma  dziecko i to jest jej pretekst do przyjść ). Oprocz tego, ze czuje się jakbym z nią mieszkala to jeszcze ostatnio usłyszałam ciekawa rzecz. Rozmawiała sobie z moja tesciowa w salonie i nie były swiadome, ze jestem w domu. Słyszałam jak mówiły, ze kloce się z moim partnerem o tamto i tamto, ze nie sprzatam w domu (owszem pomagam, ale tez nikt nie poprosi mnie o pomoc a pozniej wyląduje za plecami...)
Źle się czuje w takiej fałszywej atmosferze, co robić ? Tesknie za moja rodzina i zaczynam sie czuc to obco. A wyprowadzka za 5 miesiecy dopiero sad

Prosze pomozcie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z teściami i szwagrową

Zacznij więcej robić w domu, nie kłóć się z partnerem tak, by cały dom to słyszał i wytrzymaj jakoś te 5 miesięcy.

A szwagierka ma prawo przychodzić do swojej matki i brata, i przebywac w tym domu. I to większe niż Ty, niestety.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z teściami i szwagrową

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024