Witam. Jak mogę zinterpretować sen? Jest białe pomieszczenie. W środku dwa białe matetace. Na jednym siedzę obok osoby, na której chyba mi zależy(jestem tak zdesperowana, że podoba mi się każdy, który dobrze się dla mnie zachowuje). Na drugim materacu Siedzi dziewczyna, o którą jestem zazdrosna. Z facetem rozmawiamy, potem sytuacja ma się tak, że oddalamy się od siebie. Moje miejsce zajmuje blondynka. Daje facetowi jakiś wisiorek na czlonka. Ja chcę wyjść z pomieszczenia, bo czuję się zbędna, a on mimo tego że chwilę Wcześniej dobrze się z nią dogadywal, tłumaczy mi, że to o niczym nie Świadczy. Budzę się. Kilka dni wcześniej miałam sen zupełnej nie związany z tym mężczyzną. Pod koniec podszedł do mnie i zapytał, czy chcę mu o czymś Powiedzieć. Jak to zinterpretować? Zwykła tęsknota za Bliskością?
2 2018-01-01 16:19:16 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-01 16:19:32)
Jak mogę zinterpretować sen?
W ogóle nie możesz. To tylko sen, który nic nie oznacza.
Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks?
Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks?
W święta. Jakbym miała dłuższą przerwę, byłoby dla mnie jasne, czemu takie rzeczy mi się śnią. A wtedy było to bardziej romantyczne niż pobudzające.
Naiwniara napisał/a:Jak mogę zinterpretować sen?
W ogóle nie możesz. To tylko sen, który nic nie oznacza.
Znaczy to tylko moja wybujala wyobraźnia.
Cyngli napisał/a:Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks?
W święta. Jakbym miała dłuższą przerwę, byłoby dla mnie jasne, czemu takie rzeczy mi się śnią. A wtedy było to bardziej romantyczne niż pobudzające.
A Twój seks Cię satysfakcjonuje?
Naiwniara napisał/a:Cyngli napisał/a:Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks?
Ostatnio nie. Może chodzić o tego konkretnego mężczyznę czy raczej o moją satysfakcję w ogóle?
XXI wiek. Poważnie? Analiz snu?
Cyngli napisał/a:Naiwniara napisał/a:W święta. Jakbym miała dłuższą przerwę, byłoby dla mnie jasne, czemu takie rzeczy mi się śnią. A wtedy było to bardziej romantyczne niż pobudzające.
Ostatnio nie. Może chodzić o tego konkretnego mężczyznę czy raczej o moją satysfakcję w ogóle?
Nie wiem. Ale jeśli nie jesteś zaspokojona, to warto dotrzeć do podstawy problemu, dowiedzieć się, dlaczego tak jest i postarać się to zmienić.
10 2018-01-01 20:11:47 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-01-01 20:12:34)
XXI wiek. Poważnie? Analiz snu?
poważnie. Co Cię tak dziwi?
Ja miewam sny, które jak najbardziej mają odzwierciedlenie w rzeczywistości.
11 2018-01-01 22:35:18 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-02 00:28:08)
Miłycham napisał/a:XXI wiek. Poważnie? Analiz snu?
poważnie. Co Cię tak dziwi?
Ja miewam sny, które jak najbardziej mają odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Dziwi, bo według mnie to porównywalne z wiarą we wróżki, płaską ziemią itp.