Wiek ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wiek ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wiek ciąży

Gdy na teście pokazały się dwie kreski umówiłam się na wizytę u ginekologa. Ostatni okres miałam 27 października przy cyklach 30-32 dni. Według kalendarza powinien to być 7t6d a lekarz po chaotycznym przyjęciu mnie i zrobieniu usg dopochwowego stwierdził tak "może 4, może 5 tydzień... A dobra wpiszemy że 4". Czy możliwa jest taka rozbieżność? Termin porodu wyliczył mi na 3 sierpnia.
Po nowym roku idę do innego ginekologa i możliwe że drugi ginekolog stwierdzi że ciąża jest starsza?
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wiek ciąży

Tak, to możliwe.
Jestem w drugiej ciąży i w obu przypadkach wiek ciazy byl inny z usg, a inny z miesiączki. Obecnie jestem w 26 tyg, a z miesiączki powinnam być juz w 28. Dwa tygodnie rozbieżności to normalne, tak twierdzi mój lekarz.
Do swojego sie nie zrażaj, bo jesli jestes w 4-5 tyg to jeszcze ciężko mu cokolwiek stwierdzić. Za jakieś 3 tyg już bedzie w stanie dokładnie określić wiek ciąży z usg smile
Pozdrawiam i cierpliwości smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wiek ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024