Kobiecy maraton. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Kobiecy maraton.

Jak facet dojdzie to na jakiś czas ma spokój chyba że jest cholernie napalony to jeszcze raz, dwa zdziała po niewielkich przerwach. Później sprzęt jest obolały i ma się już dosyć nawet przez kilkanaście godzin. Jak to jak to jest z kobietami? Wytrysku nie macie za to obdarowane jesteście ponoć orgazmem wielokrotnym. Co to oznacza? Że po jednym od razu jesteście gotowe na drugi raz i tak kilka rundek aż Wam się znudzi? Ograniczeniem jest jedynie pojawienie się ewentualnych otarć czy u Was także po dojściu wydalana jest cała energia i robicie się śpiące?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2017-12-06 22:54:57)

Odp: Kobiecy maraton.

Ja działam jak stereotypowy facet i po mam ochotę odwrócić się na drugi bok i iść spać big_smile
ale jeżeli druga strona przytrzyma mnie na wyższym poziomie podniecenia i mi nie pozwoli na to, żeby ta energia cała zeszła, to mogę się bawić dalej. Jak długo nie było seksu to w sumie też. Zależy od kobiety, zależy od sytuacji, zależy od dnia.
Btw. otarcia? To Ty masz jedyny słuszny sposób doprowadzania kobiety do orgazmu. Podpowiem Ci w takim razie, że są inne tongue dla większości kobiet lepsze.

A facet może więcej niż 2 razy tongue sprawdzałam.

3

Lady Loka napisał/a:

Ja działam jak stereotypowy facet i po mam ochotę odwrócić się na drugi bok i iść spać big_smile
ale jeżeli druga strona przytrzyma mnie na wyższym poziomie podniecenia i mi nie pozwoli na to, żeby ta energia cała zeszła, to mogę się bawić dalej. Jak długo nie było seksu to w sumie też. Zależy od kobiety, zależy od sytuacji, zależy od dnia.
Btw. otarcia? To Ty masz jedyny słuszny sposób doprowadzania kobiety do orgazmu. Podpowiem Ci w takim razie, że są inne tongue dla większości kobiet lepsze.

A facet może więcej niż 2 razy tongue sprawdzałam.

Dziękuję za odpowiedź. Jak dorosnę to przypomnę sobie o Twoim poście...

4

jaki fajny chlopak:))) "jak dorosne":) jak dorosniesz to bedziesz dopiero fajny;p

Lady Loka ma racje, co kobieta to moze miec zupelnie inaczej, ale generalnie kobiety moga znacznie dluzej sie kochac i wciaz jest bardzo przyjemnie, nawet jesli orgazm jest tylko jeden, to potem tez jest wspaniale czuc znowu penisa w takiej totalnie mokrej cipce....mmmmm  Jak ludzie sie umawiaja na seks grupowy, to niemalze zawsze musi byc przewaga mezczyzn nad kobietami, bo statystycznie wlasnie mezczyzni maja "krotszy termin przydatnosci" i zaspokojony mezczyzna potrzebuje odpoczynku, a kobieta spokojnie mozesie kochac dalej i dalej i dalej, jesli ma akurat sily i ochote oczywiscie. Orgazm wielokrotny to jest niezwykle uczucie i kobiety miewaja takie, ale mysle ze zdarza sie rzadko, choc do konca nie wiem od czego zalezy to u mnie. Zdarzyl mi sie kilkanascie razy w zyciu, ale w zueplnie roznych sytuacjach, wiec nie wiem jak moge go sama sprowokowac;p chyba sie nie da.

5

vicky85 napisał/a:

jaki fajny chlopak:))) "jak dorosne":) jak dorosniesz to bedziesz dopiero fajny;p

Czy próbuje mnie Pani poderwać?

6

mikolaj96 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

brawo ty, niech się wszystkie netkobietowe prawiczki uczą od ciebie big_smile

7

mikolaj96 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

smile) akurat zupelnie nie gustuje w mlodszych od siebie:) Ale komplement ci sie nalezal;p

Rosnij zdrowo;p

8

vicky85 napisał/a:
mikolaj96 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

smile) akurat zupelnie nie gustuje w mlodszych od siebie:)

Ale ja mam pieniądze.

9

mikolaj96 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
mikolaj96 napisał/a:

smile) akurat zupelnie nie gustuje w mlodszych od siebie:)

Ale ja mam pieniądze.

to dobrze, kup sobie cos fajnego, albo zainwestuj i pomnoz.

10

vicky nie wie co traci! Takiego maniaka podrywu nam tu potrzeba! big_smile

Ale do tematu... byli tacy co mieli pieniądze... i niestety tylko pieniądze. Pieniądze są namacalne i Ci znikną kiedyś, ktoś ci je zabierze. Prawdziwe wartości to te, których na oczy nie zobaczysz (pomijając zdrową rodzinkę bo dla mnie to mega wartość)

PS kilka rundek az sie znudzi? poczytaj tematy. są takie panie co po pierwszej rundce na druga sa gotowe rok pozniej tongue

11 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-08 13:56:26)

PerfectHarmony napisał/a:

vicky nie wie co traci! Takiego maniaka podrywu nam tu potrzeba! big_smile

oj tam, przynajmniej chlopak probowal:)

PerfectHarmony napisał/a:

PS kilka rundek az sie znudzi? poczytaj tematy. są takie panie co po pierwszej rundce na druga sa gotowe rok pozniej tongue

big_smile

z tym ze to sie nazywa aseksualnosc a chlopak nie o dewiacje pytal, tylko standardy

Jeszcze odnosnie tego wytrysku, to jest cos takiego jak kobiecy wytrysk i bardzo maly procent kobiet ma go prawie zawsze jednoczesnie z orgazmem. U jeszcze mniejszego procenta zdarza sie nawet tylko kilka razy w zyciu, a zazwyczaj go nie ma. U wiekszosci nie ma go wcale.

12

Wszystko zależy od libido mój facet zawsze ma mało i ciągle chce w ciągu nocy może kilka razy . Kiedyś zrobiliśmy sobie w niedzielę taki maraton od rana do wieczora tryskał 16 razy . Czasami jedziemy zabawić się do klubu to wtedy spuszcza się 5-6 razy z noc. Ja też mogę dużo ale są też mężczyżni i kobiety co wystarcza im 1 raz w tygodni albo i miesiącu.

13

analni napisał/a:

Wszystko zależy od libido mój facet zawsze ma mało.

Oj trollu, trollu, w jednym wątku piszesz jako kobieta, w innym, po paru minutach jako mężczyzna...

14

EeeTam napisał/a:
analni napisał/a:

Wszystko zależy od libido mój facet zawsze ma mało.

Oj trollu, trollu, w jednym wątku piszesz jako kobieta, w innym, po paru minutach jako mężczyzna...

big_smile:D:D bo to byla para, nazywaja sie w koncu "analni":) powinno pod spodem pisac "zbanowani":D:D:D:D

15

Ja wielokrotnie praktycznie kazdorazowo. Po mam wiecej energii niz przed, maz raczej ani mniej ani wiecej.
Znalam takiego co po od razu zasypial, a i slyszalam po kobiecie ktora mogla tylko raz.

16

No bo to naprawdę różnie bywa. Jeden facet może wiele razy naraz, inny musi odpocząć, to normalne. Tak samo z kobietami. Ja akurat parę razy naraz niekoniecznie (tzn zdarzyło się, ale zazwyczaj jednak potrzebuje odpocząć). To nie znaczy, że cały dzień lub noc nie mogę, ale po prostu z pół godziny lub godzinę odpoczynku big_smile Mój facet ma podobnie.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024