Witam
chciałabym usunąć tatuaż. Próbowałam laserem jednak jest to a duży koszt.
Słyszałam o preparacie Lazer Cream , który można nabyć w WB .
Czy ,któraś z Was słyszała o tym jak działa i czy jest bezpieczny?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Tatuaż-jak usunąć
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
chciałabym usunąć tatuaż. Próbowałam laserem jednak jest to a duży koszt.
Słyszałam o preparacie Lazer Cream , który można nabyć w WB .
Czy ,któraś z Was słyszała o tym jak działa i czy jest bezpieczny?
Ja słyszałam tylko o laserowym usuwaniu tatuażu, ewentualnie niektórzy robią covery - zakrywają stare tatuaże nowymi, ładniejszymi, jednak nie jest to najlepszy pomysł jeśli ktoś po prostu nie chce mieć już tatuażu wcale.
Nieważne jaką metodą się wybierze jakiś ślad już zostanie. Jest dużo laserów qswitch, ale skuteczniejszy jest laser pikosekundowy, w odróznieniu od qswitchy nie powoduje ran i oparzeń na skórze. Dodatkowo wymaga to mniejszej ilości zabiegów. Po serii pigmentów, tatuaż jest sam usuwany przez organizm.
Też uważam, że laser picosekundowy jest znacznie lepszy od innych. Czytałam o discovery pico dużo i z tego co wiem to ona jest bardzo popularny teraz i jego skutecznośc jest potwierdzona jakimiś tam certyfikatami.
ten lazer Cream to krem ktory ma usunac tatuaz? Jakos watpie Mnie bardziej in tryguje to czym w programie "moja druga twarz" (Czy jakos tak na tvnie i ttv leci) zamalowuja tatuaze
i jak dlugo takie cos sie utrzymuje. Ja mam na ramieniu malo kobiecy tatuaz, ktory bardzo lubie, ale sa sytuacje takie, w ktorych wolalabym aby go nie bylo i dla mnie takie zakrywanie byloby super
Też uważam, że laser picosekundowy jest znacznie lepszy od innych. Czytałam o discovery pico dużo i z tego co wiem to ona jest bardzo popularny teraz i jego skutecznośc jest potwierdzona jakimiś tam certyfikatami.
Widziałam tutaj nieregulaminowy link że jest jest bezpieczny i wypisują tam ile nalezy wykonanać zabiegów itp. Myślę, że nie ma się w tym przypasku czego obawiać.
Laserowe usuwanie tatuażu jest najlepsze. Moja koleżanka się na takie zdecydowała i jest zadowolona. Raczej drogo ją to nie kosztowało. Robiła to w salonie spam jest niezgodny z regulaminem, jeśli chcesz pozostać w naszym gronie - proszę nie umieszczaj go w swoich postach gdzie ja z kolei robiłam sobie tatuaż, także mamy do nich zaufanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Tatuaż-jak usunąć
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024