Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. :(

Mam dylemat życiowy może zacznijmy od tego że mam już te 20 parę lat i jeszcze z nikim nie byłem nikt nie był mną zainteresowany. Z biegiem lat uczucie samotności i frustracja narastała i poczucie wartości spadało. Próbowałem znaleźć dziewczynę i nawet byłem na paru randkach. Ale chyba z mojej winny nic nie wyszło być może mam jakąś blokadę nie umiem przejść w relacji dalej. Ostatnim czasem zacząłem szukać dziewczyny która spotka się za pieniądze. Oczywiście nie chciałem iść do zwykłej prostytutki(nie chcę się też niczym zarazić) która by zrobiła mi dobrze. Nie chodzi mi tylko o seks wiadomo jestem facetem i mam potrzeby. Ale bardziej chodzi mi o bliskość. Udało mi się znaleźć dziewczynę która chcę się spotykać za pomoc finansową. Dodatkowo podobnie jak ja z nikim jeszcze nie była jest dziewica. Rozmawiamy już trochę ze sobą i widzę że jesteśmy podobni do siebie zarówno jeśli chodzi o zainteresowania jak i charakter. I tu pojawiają się moje wątpliwości ponieważ z jednej strony mam ochotę zobaczyć jak to jest , jestem napalony jak piec. Z drugiej zaś zawsze wierzyłem w miłość to że ktoś jest komuś pisany. Że para dwóch osób pomimo iż nie są idealni są ze sobą. Dla niej głównym powodem spotkania są pieniądze. I wyraźnie widzę że chcę się spotkać . Teraz jestem w kropce ponieważ sam już nie wiem czego chcę. A właściwie chcę się z nią spotkać i spróbować jak to jest ale wiecie jak zobaczę że dziewczynę która tak naprawdę pogubiła się i tak naprawdę potrzebuje pomocy. To jedynym sensownym rozwiązaniem było by jej pomóc i zaoferować  przyjaźń. Uniknęła by też sytuacji że spotka się z kimś kto ją naprawdę skrzywdzi. Dziewczyny powiedźcie mi jak bardzo złej sytuacji trzeba być żeby oddać się pierwszy raz komuś kogo tak naprawdę nie znacie. Jestem rozdarty i naprawdę nie wiem co zrobić do spotkania jeszcze trochę czasu jest. Bo ja tak naprawdę chyba chciałbym poczuć że ktoś mnie kocha. A tego nie da się kupić...
I chciałbym pomóc tej dziewczynie powiedzieć żeby nie robiła tego żeby też czekała miłość... Z drugiej strony jednak jeśli ona chce tego to nie wiem czy będę w stanie oprzeć się swoim pragnieniom...

Liczę na opinie kobiet w tej sprawie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. :(

Spotkaj się z nią i bądź dla niej dobry.

3

jhuy77g7gygyh napisał/a:

Mam dylemat życiowy może zacznijmy od tego że mam już te 20 parę lat i jeszcze z nikim nie byłem nikt nie był mną zainteresowany. Z biegiem lat uczucie samotności i frustracja narastała i poczucie wartości spadało. Próbowałem znaleźć dziewczynę i nawet byłem na paru randkach. Ale chyba z mojej winny nic nie wyszło być może mam jakąś blokadę nie umiem przejść w relacji dalej.

dlaczego zakladasz ze z twojej winy? moze po prostu nie przypadliscie sobie do gustu? Pare randek to niewiele:) Tez bylam na wielu randkach, na ktorych faceci byli ok, ale mnie sie akurat nie podobali, bo nie pasowali do mnie.

Musisz popracowac nad poczuciem wlasnej wartosci. To musisz zrobic. Jestes atrakcyjny? Uwazasz sie za przystojnego? Jestes wysoki? Inteligenenty? Sprobuj siebie opisac.
Wiem, zadanie ci dalam:) ALe sprobuj.

jhuy77g7gygyh napisał/a:

Ostatnim czasem zacząłem szukać dziewczyny która spotka się za pieniądze. Oczywiście nie chciałem iść do zwykłej prostytutki(nie chcę się też niczym zarazić) która by zrobiła mi dobrze. Nie chodzi mi tylko o seks wiadomo jestem facetem i mam potrzeby. Ale bardziej chodzi mi o bliskość. Udało mi się znaleźć dziewczynę która chcę się spotykać za pomoc finansową. Dodatkowo podobnie jak ja z nikim jeszcze nie była jest dziewica. Rozmawiamy już trochę ze sobą i widzę że jesteśmy podobni do siebie zarówno jeśli chodzi o zainteresowania jak i charakter. I tu pojawiają się moje wątpliwości ponieważ z jednej strony mam ochotę zobaczyć jak to jest , jestem napalony jak piec. Z drugiej zaś zawsze wierzyłem w miłość to że ktoś jest komuś pisany. Że para dwóch osób pomimo iż nie są idealni są ze sobą.

Jestes juz duzym chlopcem i warto zebys porzucil wierzenia w magiczna milosc pisana temu czy tamtemu, tej czy tamtej. Czy to nie znaczy, ze sie nie zdarza? Alez tak, zdarza, ale rzadko wtedy, kiedy jest na to najlepszy czas:) Jak bedzie na taka czekal, to predzej sperma ci mozg zaleje z braku seksu i przeoczysz te milosc.
Fajnie ze taka dziewczyne spotkales. DLa was obojga bedzie to pierwszy raz, super. Niewykluczone, ze sie w sobie zakochacie - to tez mozliwe.

jhuy77g7gygyh napisał/a:

Dla niej głównym powodem spotkania są pieniądze. I wyraźnie widzę że chcę się spotkać . Teraz jestem w kropce ponieważ sam już nie wiem czego chcę. A właściwie chcę się z nią spotkać i spróbować jak to jest ale wiecie jak zobaczę że dziewczynę która tak naprawdę pogubiła się i tak naprawdę potrzebuje pomocy.

nawet jesli potrzebuje, to dobrze, ze trafi na ciebie. Wydajesz sie wrazliwym facetem. Ona bedzie to robic za pieniadze z twoim udzialem lub bez ciebie, bo widocznie jest w takiej sytuacji ze musi i tak zdecydowala. Moze uda ci sie faktycznie z nia mocno zaprzyjaznic. Wiesz?

jhuy77g7gygyh napisał/a:

To jedynym sensownym rozwiązaniem było by jej pomóc i zaoferować  przyjaźń. Uniknęła by też sytuacji że spotka się z kimś kto ją naprawdę skrzywdzi. Dziewczyny powiedźcie mi jak bardzo złej sytuacji trzeba być żeby oddać się pierwszy raz komuś kogo tak naprawdę nie znacie. Jestem rozdarty i naprawdę nie wiem co zrobić do spotkania jeszcze trochę czasu jest. Bo ja tak naprawdę chyba chciałbym poczuć że ktoś mnie kocha. A tego nie da się kupić...
I chciałbym pomóc tej dziewczynie powiedzieć żeby nie robiła tego żeby też czekała miłość... Z drugiej strony jednak jeśli ona chce tego to nie wiem czy będę w stanie oprzeć się swoim pragnieniom...

jestes dobry facet. widac i czuc. Idz do niej, miejcie seks i bliskosc, poznawajcie sie, a ty jej plac, skoro potrzebuje pieniedzy. CHyba ze masz mozliwosc wspomoc ja finansowo inaczej... no to moglbys pomyslec. zaoferowac lokum, prace itd. Nie da sie kupic milosci. Nie da sie kupic przyjazni. Seksem mozna handlowac. To ze bedziecie ze soba handlowac nie znaczy, ze nie uda sie zaprzyjaznic:p

ja mysle, ze powinienes isc i sie dobrze bawic bez wyrzutow sumienia.

4 Ostatnio edytowany przez X77 (2017-11-18 03:02:34)

jhuy77g7gygyh napisał/a:

Oczywiście nie chciałem iść do zwykłej prostytutki(nie chcę się też niczym zarazić) która by zrobiła mi dobrze.

W obecnych czasach wyzwolenia seksualnego, "wymiany na lepszy model", oraz zdrad, to nie ma już większej różnicy pomiędzy prostytutką a "normalną" osobą nie będącą dziewicą jeśli chodzi o możliwość zarażenia się czymkolwiek. Prawidłowo to powinno się wspólnie robić badania co najmniej przy każdej zmianie partnera seksualnego.

5

Aż mi się chce śmiać. Nie chcesz iść do prostytutki a ona niby kim jest skoro chce zrobic to za pieniądze? a i skąd wiesz że jest dziewica?

Dziękuje za wszystkie komentarze. Spotkałem się z nią dziewczyną niezbyt piękną o kryształowych oczach. Dziewczyną którą żaden facet nigdy nie pocałował  której nikt nie trzymał za rękę i której nigdy nikt nigdy nie zaprosił na randkę. Pewnie zastanawiacie się czy to zrobiliśmy? Było tak jak myślałem spojrzałem jej w oczy i zobaczyłem wielki smutek który starała się ukryć wymuszonym uśmiechem. Mogłem ją mieć ... Ale  nie potrafiłem  jej skrzywdzić.  Zadałem jej parę pytań i ona pękła i nie była na to gotowa i tak naprawdę nie chciała tego robić. Dowiedziałem się o co chodziło ktoś jej najbliższy wylądował w szpitalu potrzebna była operacja a ona chciała pomóc. Oczywiście pomogłem tej osobie.  A problem dla mnie pozostał nadal jestem sam:(. I powoli tracę chęci na wszystko, każdego dnia wstaje i nie wiem po co jest tyle nienawiści na tym świecie i obojętności... A same dobre serce dla ludzi jest nic nie warte...

7

Zapłaciłeś jej za spotkanie bez seksu czy jakas inna pomoc?

8 Ostatnio edytowany przez hehheh (2017-12-16 19:39:19)

Dobre serce przecież jest warte dla ludzi. Chociaż nie dla wszystkich. Dla ludzi, którzy patrzą krótkowzrocznie, to jest niewarte. Jednak dla ludzi patrzących w przyszłość, jest warte. Przecież będą z dobroci chcieli korzystać również w przyszłości.

Ee, przesadzasz z tym, że byś ją skrzywdził. Jak chce to zrobić za pieniądze, to przecież chętnych nie brakuje. Jest ich wielu. Całkiem możliwe, że to "skrzywdzenie" by zrobiła sobie i tak. Wydajesz się być właśnie osobą, która tego skrzywdzenia wiele by jej nie zrobiła i przeciętny inny, na którego by trafiła, byłby gorszy. Nie mówiąc o takim argumencie, że jak dana osoba sama tego chce, to ciężko nazwać to "skrzywdzeniem". Ludzie się sami generalnie nie krzywdzą - poza ewentualnym wyjątkiem osób z depresją. Nie ma co się za dużo zamartwiać.
Chociaż wiem, że dla niektórych są jeszcze nieracjonalne powody religijne, ale odłóżmy je na bok.

9

Absolutnie nie chcę niszczyć tej pięknej historii o dwójce samotnych ludzi w potrzebie, ale... Doświadczenie życiowe aż narzuca się z pytaniem: czy masz pewność, że ta osoba naprawdę jest dziewicą, naprawdę miałbyś być jej pierwszym mężczyzną (w ogóle i za pieniądze), naprawdę ma chorego przyjaciela dla którego zbierała pieniądze (operacje zazwyczaj są refundowane, poza pewnymi skrajnymi przypadkami)? Wydajesz się dobrym, miłym człowiekiem, a to najlepszy target dla wszelkiej maści oszustów.
Jesteś młodziutki, masz masę czasu na trafienie na osobę, która pójdzie z Tobą do łóżka z miłości, a nie dla pieniędzy.

10

Jesteś młody i naiwny, do tego napalony i z kasą, wręcz idealny cel dla różnych wyłudzaczek pieniędzy smile

11 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-25 18:39:09)

Mi sie wydaje ze bys ja tym nie skrzywdzil, o ile kulturalnie bys sie zachowal/potraktowal jak czlowieka. Tak jak juz ktos tu pisal wydajesz sie delikatnym facetem, a dziewczyna pewnie i tak by to kiedys zrobila (byc moze z kims nieodpowiednim wlasnie).
No ale skoro jednak tego nie zrobiles, to poszukaj sobie jakiejs wyjatkowo sympatycznej prostytutki.

12

Czytam Was i w pewnym sensie Was rozumiem.

Ale... też już swoje lata mam, wiele przeszłam. A też wierzę w tę jedną jedyną wspaniałą miłość, zakochanie na zawsze itd.

Wyjdź do ludzi. Bez tego kiepsko.

Chociaż ja sama tego nie stosuję, a doradzam....

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024