Witam, mam dziewczynę od 10 miesięcy nagle wczoraj (4.11) wszedłem na serwis 6obcy.in coś takiego jest to czat anonimowy. Byłem strasznie napalony następnego dnia widziałem się ze swoją dziewczyną już dawno chcę to z nią zrobić teraz tylko się w tamtych miejsach się dotykamy, myślałem że to nic znalazłem jakąś dziewczynę na tym chacie i pisałem z nią bardzo erotycznie coś w podobie (pomacałbym ci piersi) itd, ale ciągle wyobrażałem sobie że to moja dziewczyna. Podczas tego chatu masturbowałem się i wyobrażałem sobie że to moja dziewczyna. Mam teraz cholernie duże wyrzuty sumienia czuję się jakbym zdradził. Nie szukam rozgrzeszenia aczkolwiek czegoś w stylu porady co mam zrobić i czy to w ogóle była zdrada jeżeli cały czas wyobrażałem sobie że to moja kobieta?
Ile macie lat? Dlaczego jesteście 10 miesięcy razem a Ty jesteś tak sfrustrowany seksualnie że musisz brać sprawy w swoje ręce i biegasz po czatach? Kwestie religijne czy jakieś inne?
Moja dziewczyna jest dziewicą ma 16 lat ja 17 ona teraz nie chcę tego robić a ja nie chcę naciskać, myślisz/cie że to jest zdrada? skoro ja i tak wyobrażałem sobie że to ona piszę a nie jakaś inna dziewczyna która siedzi po drugiej stronie ekranu podkreślę że to nie była kamerka tylko CZAT z czego gdy się masturbowałem tez wyobrażałem sobie że robię to z własną dziewczyną
A to nie mam zdania. Poczekaj aż wypowie się ktoś mądrzejszy ode mnie.
5 2017-11-05 21:17:40 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-11-05 21:19:36)
Moja dziewczyna jest dziewicą ma 16 lat ja 17 ona teraz nie chcę tego robić a ja nie chcę naciskać, myślisz/cie że to jest zdrada? skoro ja i tak wyobrażałem sobie że to ona piszę a nie jakaś inna dziewczyna która siedzi po drugiej stronie ekranu podkreślę że to nie była kamerka tylko CZAT z czego gdy się masturbowałem tez wyobrażałem sobie że robię to z własną dziewczyną
No to odpowiedź Sobie - do masturbacji tak naprawdę potrzebujesz tylko ręki i wyobraźnię. Zatem po co ten czat?
To logiczne, że obca dziewczyna będzie prowadziła rozmowę inaczej, niż Twoja dziewczyna. Zatem skąd Twoje wyobrażenia - mają ten sam styl pisania/takie samo podejście do sfer intymnych itp.? Wychodzi na to, że niestety Twój wiek zgadza się z poziomem dojrzałości emocjonalnej.