Jak zachowuje się onieśmielony kobietą facet? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachowuje się onieśmielony kobietą facet?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Jak zachowuje się onieśmielony kobietą facet?

Pytanie jak wyżej.
Jestem ciekawa waszego zdania. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zachowuje się onieśmielony kobietą facet?

Troszkę ogólnikowe to pytanie...

3

Plącze mu się język i poprawia włosy smile

4

Też się chętnie dowiem bo mam takiego jednego na tapecie i za chusteczkę nie mogę go rozgryźć tongue Panowie dorzućcie swoje 3 grosze proszę big_smile

5

4everkr86 napisał/a:

Też się chętnie dowiem bo mam takiego jednego na tapecie i za chusteczkę nie mogę go rozgryźć tongue Panowie dorzućcie swoje 3 grosze proszę big_smile

ja też, rowniez czekam na odpowiedzi ze strony facetów! big_smile

6

Moje spostrzeżenia - jak rozmawia to czasami patrzy w górę, aby urwać kontakt wzrokowy. Zdecydowanie jest inny wzrok, taki w stylu "pomocy".

7

Jedynie nieśmiały facet bedzie "onieśmielony"... Będzie mu się plątał język, bedzie unikał kontaktu wzrokowego.
Ciężko napisać wszystkie objawy bo zależne to jest od sytuacji w jakiej się znajdujecie

Po co onieśmielacie tak facetów, że potem musicie pytać o pomoc na forum? big_smile

A poważnie - po co Wam, kobietki, facet onieśmielony na tyle, że nie potrafi nawiązać bliższego kontaktu? Jak się chce mieć dziecko do wychowania, to lepiej je sobie urodzić. Mężczyzna, jak chce kobiety, to zapomina, że ona go onieśmiela i sposób nawiązania kontaktu znajdzie.

9

Uwielbiam Twoje odpowiedzi  big_smile

10

Ja nic konkretnego nie robie, ale ostatnio kelner w restauracji jak podawał mi rachunek do podpisania to tak mu się ręce trzęsły że nie mógł długopisu w łapkach utrzymać. Mam chyba bitch face smile

santapietruszka napisał/a:

Po co onieśmielacie tak facetów, że potem musicie pytać o pomoc na forum? big_smile

A poważnie - po co Wam, kobietki, facet onieśmielony na tyle, że nie potrafi nawiązać bliższego kontaktu? Jak się chce mieć dziecko do wychowania, to lepiej je sobie urodzić. Mężczyzna, jak chce kobiety, to zapomina, że ona go onieśmiela i sposób nawiązania kontaktu znajdzie.

Ale wracając do twojej odpowiedzi to uważasz że jak facet jest onieśmielony to oznacza ze niezainteresowany?? Bo też zawsze wychodziłam z założenia że jak facet chce to choćby srały skały...a tu mi sie taki rodzynek trafił no i co no... zależy mi, nawet za bardzo.

11

4everkr86 napisał/a:

Ja nic konkretnego nie robie, ale ostatnio kelner w restauracji jak podawał mi rachunek do podpisania to tak mu się ręce trzęsły że nie mógł długopisu w łapkach utrzymać. Mam chyba bitch face smile

Ale wracając do twojej odpowiedzi to uważasz że jak facet jest onieśmielony to oznacza ze niezainteresowany?? Bo też zawsze wychodziłam z założenia że jak facet chce to choćby srały skały...a tu mi sie taki rodzynek trafił no i co no... zależy mi, nawet za bardzo.

czy mamy podobne sytuacje, kochana? smile

12

Prawiczki czesto nie wiedza jak sie do tego zabrac, to niesmialosc przed niewiedzeniem jak sie zachowac przy podejsciu etc

13 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-11-01 00:25:46)

4everkr86 napisał/a:

Tak, dokładnie tak uważam. Tobie może i zależy, ale nie sugeruj się tym, że biedaczek onieśmielony - nie warto.

Są możliwe dwie sytuacje:
a - facet nie jest zainteresowany, ale nie wie, jak to powiedzieć wprost
b - facet faktycznie jest doopa wołowa i nieśmiały aż tak, że stracił głos i możliwości manualne typu pisanie smsa czy na klawiaturze
W obu przypadkach - na co Ci taki? Bo ładny i warto go prowadzić przez życie?

14

kami543 napisał/a:
4everkr86 napisał/a:

czy mamy podobne sytuacje, kochana? smile

podobną owszem, ale twoje szanse oceniam na 1000% większe niż moje wink

15

4everkr86 napisał/a:

Tak, dokładnie tak uważam. Tobie może i zależy, ale nie sugeruj się tym, że biedaczek onieśmielony - nie warto.

Są możliwe dwie sytuacje:
a - facet nie jest zainteresowany, ale nie wie, jak to powiedzieć wprost
b - facet faktycznie jest doopa wołowa i nieśmiały aż tak, że stracił głos i możliwości manualne typu pisanie smsa czy na klawiaturze
W obu przypadkach - na co Ci taki? Bo ładny i warto go prowadzić przez życie?

no właśnie, boli to niedopisywanie .... bo te kilka sekund można poświęcić jak kogoś się lubi nawet tylko jako kolega smile tym bardziej, że kiedyś tak było a teraz... ehhh
nie dlatego że ładny tylko że zależy mi na nim, ale jedna strona sama nic nie zdziała

16 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-11-01 00:56:19)

4everkr86 napisał/a:

no właśnie, boli to niedopisywanie .... bo te kilka sekund można poświęcić jak kogoś się lubi nawet tylko jako kolega smile tym bardziej, że kiedyś tak było a teraz... ehhh
nie dlatego że ładny tylko że zależy mi na nim, ale jedna strona sama nic nie zdziała

Jeśli chodzi o kolegę z Twojego tematu, to on jest ewidentnie niezainteresowany, a nie nieśmiały. Sorry, ale life is brutal.
Daj szansę komuś zainteresowanemu wink

17

Proszę, abyś nie zakładała kolejnych wątków wałkujących to samo zagadnienie.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachowuje się onieśmielony kobietą facet?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024