Nie jestem idealna dla mojego faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie jestem idealna dla mojego faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Nie jestem idealna dla mojego faceta?

Hej! Rozmawiałam z moim chłopakiem o różnych głupotach,taka gadka-szmatka na luzie. Jestesmy ze sobą juz ponad rok. I w pewnym momencie mojemu chłopakowi się "wymsknelo" ze wg niego jestem atrakcyjna w skali- 9/10.
Zabolalo mnie to. Zwłaszcza,ze czesto mi powtarzal,ze jestem ladna idealna itp ale o innych dziewczynach tez mówi,ze są ładne itd okej. Ale wydawalo mi się,ze jak się kogos kocha bez względu na wszystko,to uwaza sie tą osobę za idealną,takie głupie "10/10"...znowu mam kompleksy :(może był ze mną chwilowo szczery...to w takim razie po co ze mna jest?
A moze niepotrzebnie sie tym przejmuję?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie jestem idealna dla mojego faceta?

Jezu Wyluzuj ile Ty masz lat 15 ? Ze przejmujesz się takimi pierdołami

Oj, a w innym temacie właśnie napisałaś, że nie rozumiesz, jak się można czepiać o pierdoły? A sama o jakieś cyferki się czepiasz? smile

Wyluzuj. Jest z Tobą, kocha Cię. Nie oznacza to, że jesteś najpiękniejsza na jakiejś skali w porównaniu do innych kobiet (generalnie nie kumam tej potrzeby porównań, ale niech będzie) - ale dla niego jesteś.

Sama pomyśl - na pewno widziałaś mnóstwo kobiet, które uważasz w jakiś sposób za ładniejsze od siebie, prawda? I co z tego, skoro to Ty jesteś ze swoim chłopakiem, a nie one?

4

Gdyby cie ocenil 10/10 to pewnie teraz szlochalabys na forum, że jest z toba tylko dla urody tongue

Chociaz moze jest...  w koncu to jednak 9 a nie jakas pospolita 6...

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-22 19:39:55)

Iceni napisał/a:

Gdyby cie ocenil 10/10 to pewnie teraz szlochalabys na forum, że jest z toba tylko dla urody tongue

Chociaz moze jest...  w koncu to jednak 9 a nie jakas pospolita 6...

Zawsze mógł powiedzieć, że w sumie 0/10, ale w łóżku dobra... cool

Dobra, nie czepiam się, bo zbyt złośliwy nastrój dzisiaj mam. Jakbym była facetem, to strasznie denerwowałyby mnie takie laski, jakich ostatnio multum na forum - ten sprawdził, jak ma aktorka w filmie na imię, ten zmęczony po pracy poszedł spać, ten się na matematyce nie zna itd. - a one przeżywają jak tragedię grecką... baby, wyluzujcie, naprawdę...

6

Ten jeden punkt zostawił dla siebie, żebyś nie spoczęła na laurach i nadal się starała zasłużyć na 10.

7

Dobra,faktycznie przesadzam,dziękuję Wam za obiektywną opinię smile

Demedzys napisał/a:

Dobra,faktycznie przesadzam,dziękuję Wam za obiektywną opinię smile

No i super, już po pierwszym poście wiedziałam, że fajna z Ciebie babka i że ogarniesz, o co chodzi smile

9

Przeczytałam Twoje pozostałe posty, wynika z nich, że jeszcze rok temu obawiałaś się, że całe życie przyjdzie Ci spędzić samej, a teraz jesteś dla kogoś prawie ideałem. Pamiętaj, że ideałów nie ma, stąd dziewiątka - wolałabyś, aby skłamał? wink
Swoją drogą warto pamiętać o zasadzie, że nie zadaje się pytań, jeśli nie jest się gotowym na szczerą odpowiedź. Nie pytałabyś, dziś nie miałabyś problemu wink.

10

Olinka> bardzo mądre i rzeczowe podsumowanie.

Na marginesie dodam: wcale nie uważam, że kiedy się kocha to się stawia na piedestale. Kochac prawdziwie, oznacza kochać takim jakim ktoś jest, z wadami i zaletami. Różowe okulary raczej nie sprzyjają miłości, a zauroczeniu. Warto jeszcze pokochać samą siebie oprócz partnera, to nie będzie tego typu "problemów".
Pozdrawiam smile .

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie jestem idealna dla mojego faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024