Mamy wiek 21 a w Polsce wciaz panuje przekonanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mamy wiek 21 a w Polsce wciaz panuje przekonanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Mamy wiek 21 a w Polsce wciaz panuje przekonanie

Ze gdy mezczyzna lubi jak kobieta stymuluje mu prostate[meski punkt g] analnie. Czy palcami czy dildo czy strap on.
To na pewno jest smierdzacym gejem, albo ma sklonnosci biseksualne?
I czemu wciaz tylu facetow uwaza ze to odbiera meskosc i robi z faceta miekka ci..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mamy wiek 21 a w Polsce wciaz panuje przekonanie
Nela1993 napisał/a:

Ze gdy mezczyzna lubi jak kobieta stymuluje mu prostate[meski punkt g] analnie. Czy palcami czy dildo czy strap on.
I czemu wciaz tylu facetow uwaza ze to odbiera meskosc i robi z faceta miekka ci..

Dlaczego od razu "śmierdzącym"?

I czemu wstawiasz kropki w środku zdania?

3

CatLady napisał/a:
Nela1993 napisał/a:

Dlaczego od razu "śmierdzącym"?

I czemu wstawiasz kropki w środku zdania?

Powtarzam slowa ktore uslyszalam od kolegi na ten temat smile
Przepraszam za interpunkcje.

4

Czyli uważasz, że wraz z narastającą świadomością na temat seksu pewne rzeczy, które kiedyś były tematem tabu, są na porządku dziennym?

Owszem, panuje taka powszechna opinia. A mówią tak Ci, których do tego nie ciągnie, chyba logiczne.

5

Qibytsu napisał/a:

Czyli uważasz, że wraz z narastającą świadomością na temat seksu pewne rzeczy, które kiedyś były tematem tabu, są na porządku dziennym?

Owszem, panuje taka powszechna opinia. A mówią tak Ci, których do tego nie ciągnie, chyba logiczne.

Mnie tez nie ciągnie do wielu praktyk seksualnych na przyklad nie rozumiem kobiet ktore lubia byc targane za wlosy i podduszane. Lecz nie wysmiewam sie z nich i nie oceniam negatywnie.
Dlaczego dla niektorych mezczyzn to taka ujma na meskosci stymulacja analna? Nad tym sie zastanawiam. Rozumiem gdyby jakis pan ciagle dawal sie penetrowac partnerce lub co gorsze partnerowi i w ogole nie uzywal penisa.
Ale jesli mezczyzna zyje z kobieta i uprawiaja kladyczny seks na codzien a za jej namowa lub z wlasnej checi bedzie chcial pieszczot analnych w jego strone - to co w tym takiego zlego?
I czemu tylu ludzi wciaz posadza takich panow o gejostwo lub biseksualizm.

6

klasyczny seks

7

A skad ci inni wiedza co dany facet lubi?

8

Iceni napisał/a:

A skad ci inni wiedza co dany facet lubi?

Parokrotnie poruszalam ten temat i czytalam wypowiedzi niektorych facetow na forach na ten temat.

9 Ostatnio edytowany przez Qibytsu (2017-09-17 17:48:32)

Dla mnie nic w tym złego, niezależnie, czy bym to robił, czy nie. Każdy ma swoje upodobania i zdanie na ten temat. Właściwie tak jak ze wszystkim innym.

Większość ludzi, czy w tym przypadku mężczyzn, uważa wciąż homoseksualizm za rodzaj parafilii seksualnej, stąd też podobne skojarzenia z analną penetracją, tylko tyle, że wykonywaną przez kobietę. To działa na zasadzie skojarzeń, chociaż część panów wychodzi na hipokrytów piętnując tego rodzaju aktywności, a sami wymagają tego od własnych kobiet by móc zabawiać się analnie. Podwójne standardy.

Tak samo to o czym Ty mówisz, podduszanie, czyli asfiksjofilia jest traktowana jako zaburzenie psychiczne i powinno być leczone. Niektórych to rajcuje, innych nie. Czemu jedni to lubią, inni nie, tego nie wiem. Jeden Ci powie, że to w porządku i jeżeli ludzie tego chcą to niech tak robią, a drugi, że trzeba mieć nierówno pod sufitem. Kwestia preferencji i tolerancji.

10 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-09-17 19:58:17)

Nela1993 napisał/a:

Bardzo dobrze że mają takie zdanie a nie inne. Odbyt nie służy żeby czerpać przez niego przyjemności seksualne. Jak ktoś lubi może nawet słoiki sobie wkładać do odbytu, już jednemu azjacie wyciągali ostatnio smile A to że mamy 21 pierwszy wiek to nic nie znaczy, mam nadzieje że i w 30 wieku pewne zasady pozostaną.

11

Revenn napisał/a:
Nela1993 napisał/a:

Bardzo dobrze że mają takie zdanie a nie inne. Odbyt nie służy żeby czerpać przez niego przyjemności seksualne. Jak ktoś lubi może nawet słoiki sobie wkładać do odbytu, już jednemu azjacie wyciągali ostatnio smile A to że mamy 21 pierwszy wiek to nic nie znaczy, mam nadzieje że i w 30 wieku pewne zasady pozostaną.

Mam nadzieje ze takie samo zdanie masz odnosnie seksu analnego w strone kobiety. Gdy jest penetrowana analnie przez mezczyzne.

12 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-09-17 20:46:52)

Nela1993 napisał/a:
Revenn napisał/a:
Nela1993 napisał/a:

Mam nadzieje ze takie samo zdanie masz odnosnie seksu analnego w strone kobiety. Gdy jest penetrowana analnie przez mezczyzne.

Oczywiście, dla mnie odbyt tak jak dla wielu osób nie jest miejscem do penetracji, chyba że to jakieś badania. Ale mogę zrozumieć że ktoś nie może żyć bez tego i z tego powodu zakłada takie tematy.

13

A usta są? Czy seks oralny to tez "dewiacja"?

14

Revenn napisał/a:
Nela1993 napisał/a:
Revenn napisał/a:

Oczywiście, dla mnie odbyt tak jak dla wielu osób nie jest miejscem do penetracji, chyba że to jakieś badania. Ale mogę zrozumieć że ktoś nie może żyć bez tego i z tego powodu zakłada takie tematy.

Ci co wsadzaja sobie sloiki to ekstremisci jacys ale o takich delikwentach nie mowa.
Takie zdanie jak masz Ty to owszem jestem w stanie szanowac. Natomiast smiac mi sie chce z facetow oburzonych jak mozna cokolwiek wsadzac w meski tylek. Natomiast w damski to oczywiscie inna sprawa..... smile

15

Iceni napisał/a:

Ale ja nie pisałem że takie zabawy to dewiacja. A co do seksu oralnego, znasz chyba mój pogląd. Ale to nie temat na ten topic.

16

Nela1993 napisał/a:
Revenn napisał/a:
Nela1993 napisał/a:

Ci co wsadzaja sobie sloiki to ekstremisci jacys ale o takich delikwentach nie mowa.
Takie zdanie jak masz Ty to owszem jestem w stanie szanowac. Natomiast smiac mi sie chce z facetow oburzonych jak mozna cokolwiek wsadzac w meski tylek. Natomiast w damski to oczywiscie inna sprawa..... smile

Niestety często mają takie myślenie.

17

Revenn napisał/a:
Iceni napisał/a:

Ale ja nie pisałem że takie zabawy to dewiacja. A co do seksu oralnego, znasz chyba mój pogląd. Ale to nie temat na ten topic.

W sumie to nie pamietam owego poglądu.

Dlatego  napisalam w cudzysłowie.  Mialam nadzieję, że załapiesz, że to przenośnia.

18

Nie rozumiem dlaczego włazimy innym ludziom do łóżka.
Jest partner i partnerka. Na drodze szukania, sprawdzania, testowania siebie dochodzą do tego jakie praktyki im odpowiadają, a jakie nie.
Kim my jesteśmy, żeby to oceniać?
Każdy robi to, co chce i każdy ma prawo swoją seksualność wyrażać tak jak chce bez słuchania słów krytyki z innych stron.

19 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2017-09-21 21:43:17)

Nela1993 napisał/a:

Wpisałem w google strap on i pokazało sztucznego członka.
Więc pytasz nas dlaczego penetracja mężczyzny sztucznym członkiem odbiera mu męskość ? Serio trzeba na to odpowiadać ?

Nela1993 napisał/a:

Natomiast smiac mi sie chce z facetow oburzonych jak mozna cokolwiek wsadzac w meski tylek. Natomiast w damski to oczywiscie inna sprawa..... smile

Facet penetruje kobiecą pochwę to może i tyłek, różnica kilku centymetrów. Oczywiście jeśli ona to lubi i nie sprawia jej bólu.
W przypadku odwrotnym facet przyjmuje rolę kobiecą i staje się uległy, dlatego jest uważany za nie męskiego.

Nela1993 napisał/a:

Parokrotnie poruszalam ten temat i czytalam wypowiedzi niektorych facetow na forach na ten temat.

Czyli sama poruszasz temat a potem oburzasz się, że faceci mają inne zdanie ?
Czyli idąc twoim tokiem rozumowania powinniśmy się śmiać z Ciebie.

20

MysteryP napisał/a:
Nela1993 napisał/a:

Wpisałem w google strap on i pokazało sztucznego członka.
Więc pytasz nas dlaczego penetracja mężczyzny sztucznym członkiem odbiera mu męskość ? Serio trzeba na to odpowiadać ?

Nela1993 napisał/a:

Natomiast smiac mi sie chce z facetow oburzonych jak mozna cokolwiek wsadzac w meski tylek. Natomiast w damski to oczywiscie inna sprawa..... smile

Facet penetruje kobiecą pochwę to może i tyłek, różnica kilku centymetrów. Oczywiście jeśli ona to lubi i nie sprawia jej bólu.
W przypadku odwrotnym facet przyjmuje rolę kobiecą i staje się uległy, dlatego jest uważany za nie męskiego.

Nela1993 napisał/a:

Czyli sama poruszasz temat a potem oburzasz się, że faceci mają inne zdanie ?
Czyli idąc twoim tokiem rozumowania powinniśmy się śmiać z Ciebie.

Czyli facet ma sie za kogos lepszego gdyz to on penetracje kobiete a gdy jest zamiana to zniza sie do roli kobiety- kogos gorszego. I to odbiera mu meskosc.
Tak plus minus mozna zdefiniowac wasza psychike co do tego tematu.
Ja jestem biseksualna i lubie dominowac i penetrowac partnerke a gdy jestem w zwiazku z mezczyzna takze tego potrzebuje i wtedy lubie takze przejac kontrole i uzyc strap ona.
Szkoda ze dla wielu mezczyzn jest to wstydliwy temat i uwazaja ze odbiera im meskosc. Ja tak nie uwazam. Uwazam wrecz ze to fajnie gdy ktos sie umie otworzyc na nowe zabawy.

21

Oczywiscie normalny seks tez lubie.

22 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-09-24 11:54:36)

Co ma do rzeczy wiek, w którym żyjemy? Że to niby pójście na przód? Jakieś emocjonalne otwarcie na czasy?

Nela1993 napisał/a:

Czyli facet ma sie za kogos lepszego gdyz to on penetracje kobiete a gdy jest zamiana to zniza sie do roli kobiety- kogos gorszego. I to odbiera mu meskosc.

Rozumujesz zbyt liniowo. To że mężczyzna traktowany jest negatywnie w obliczu jakiegoś zachowania. Nie znaczy, że w obliczu podobnego, kobieta również będzie negatywnie odbierana. Tyczy się to wielu rzeczy, nie tylko seksu.

Nela1993 napisał/a:

Tak plus minus mozna zdefiniowac wasza psychike co do tego tematu.

Młoda jesteś, więc na pewne rzeczy będziesz tak patrzyła i komentowała w ten sposób.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mamy wiek 21 a w Polsce wciaz panuje przekonanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024