fajne cytaty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » fajne cytaty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: fajne cytaty

Dzis znalazlam na onecie artykul, w ktorym byly mysli Warrena Buffeta, amerykanskiego biznesmena. I tak mi sie spodobaly, ze je tu wrzuce. A Wy macie jakies takei cytaty, ktore uznajecie za przeowdnie albo chociaz pozyteczne?

"Nie trzeba robić nadzwyczajnych rzeczy, by osiągać nadzwyczajne rezultaty".

"Nie ma znaczenia, jak wielki maz talent czy możliwości, niektóre rzeczy po prostu wymagają czasu. W miesiąc nie wyprodukujesz dziecka, zapładniając dziewieć kobiet"

Martin Luther King

Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód."

"Lepiej jest zapalić świecę, niż przeklinać ciemność."
[Matka Teresa z Kalkuty]

"Nie ograniczaj siebie. Jesteś wszystkim, co masz."
[Janis Joplin]

„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein

"Żadne zadanie nie jest szczególnie trudne,
jeśli podzielisz je na mniejsze podzadania."- Henry Ford

I na koniec Robert Louis Stevenson:
"Zycie nie polega na posiadaniu dobrych kart, tylko na graniu dobrze kiepskimi kartami."

No ludzie, com one, pomotywujmy sie pozytywnie troszke :-). Kto za, kto przeciw, kto sie wstrzymuje? :-)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-09-03 20:59:02)

Odp: fajne cytaty
Mama Emigrantka napisał/a:

Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód."

Mój ulubiony.
Nawet dzisiaj przytoczony.

i drugi z ulubionych:

Pamiętaj, że wszystko można zacząć od nowa. Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów.
L.M. Montgomery – Ania z Zielonego Wzgórza

3

Odp: fajne cytaty

Mam bardzo wiele takich myśli, przytoczę tylko kilka - w końcu od czegoś trzeba zacząć wink.

Gdzieś zasłyszane, ale nie wiem kto jest autorem:

"Nie musi być łatwo, chcę tylko, żeby było warto."
"Zaletą bycia inteligentny jest to, że zawsze można udawać głupka."
"Szanuj siebie na tyle, by odejść od wszystkiego, co Ci nie służy, co Cię nie rozwija i co nie daje Ci szczęścia."
"Lepszy jeden mały uczynek niż setki wykrzyczanych i najbardziej uroczystych obietnic."
"Im człowiek jest starszy i ma większy dystans do siebie, tym bardziej nie ma ochoty na wdawanie się w spory. Ma ochotę po prostu wstać, życzyć wszystkiego najlepszego i wyjść."

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » fajne cytaty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024