Co robicie, kiedy w mieszkaniu śmierdzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Co robicie, kiedy w mieszkaniu śmierdzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Co robicie, kiedy w mieszkaniu śmierdzi?

Sprzątam regularnie, ale od wejścia od razu czuć taką starość, zapach jedzenia, a to wszystko wymieszane z zapachem psa. No straszne sad Wietrzenie i odświeżacze nic nie dają...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robicie, kiedy w mieszkaniu śmierdzi?

Nie ma problemów z kanalizacją? Nic "zdechłego" lub zepsutego za szafkami? Moim zdaniem musi być jakiś powód. Może zostawiaj okna otwarte na taką chociaż szczelinę jak wychodzisz.

3

ada.koperwas napisał/a:

Sprzątam regularnie, ale od wejścia od razu czuć taką starość, zapach jedzenia, a to wszystko wymieszane z zapachem psa. No straszne sad Wietrzenie i odświeżacze nic nie dają...

Nie masz przypadkiem boazerii? Dywanów?

4

może sprobuj ozonowania? Ponoć skutecznie likwiduje wszelkie smrody.

5

Masz firany? Często one są źródłem brzydkiego zapachu.

6

Ostatnio posprzątałam już tak generalnie, prałam zasłony i firanki, kupiłam nowe, dywan poszedł do pralni. Wszystkie szafki wymyte, wyczyszczone wszystkie zakamarki. Fakt, nie zaglądałam do wentylacji, może coś zdechło, aż się boję tam zaglądać.. brrr. A co to to ozonowanie? Jak nie znajdę nic sama to może zamówić kogoś niech przeszuka mieszkanie? Tylko kogo?

7

ozonowanie to rodzaj ponoc bardzo efektywnej dezynfekcji. Nie mam doświadczeń, ale czytalam, ze skutecznie likwiduje wszelkie uciążliwe smrody.

8

adiaphora napisał/a:

ozonowanie to rodzaj ponoc bardzo efektywnej dezynfekcji. Nie mam doświadczeń, ale czytalam, ze skutecznie likwiduje wszelkie uciążliwe smrody.

Właśnie o czymś takim myślałam, tylko nie wiedziałam że takie coś istnieje smile Jeśli macie jeszcze jakieś (może mniej typowe) pomysły to piszcie!

9

Musisz poszukać źródeł tego brzydkiego zapachu i je wyeliminować. Obstawiam kanalizację plus coś jeszcze.

10

Powiem wam, że to wina wentylacji. Trzeba ją było wyczyścić. No i ozonowanie na koniec, bo uruchomiła mi się alergia na nowo sad

11

Dobrze, że się wyjaśniło smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Co robicie, kiedy w mieszkaniu śmierdzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024