Relacje, ktorych nigdy nie bylo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Relacje, ktorych nigdy nie bylo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Relacje, ktorych nigdy nie bylo

Hej. Mam dosc nietypowy problem, jak na dzisiejsze czasy. Postanowilam o nim napisac na tym forum, poniewaz mam nadzieje, ze mi cos doradzicie wink. Nie potrafie nawiazywac relacji z facetami. Nigdy nie mialam kolegi, do ktorego moglabym zadzwonic, czy wyjsc gdzies. Nie mowiac juz o relacjach sercowych. Od zawsze obracalam sie w gronie dziewczyn. Jesli gadlam z kolega, to tylko byla to krotka wymiana zdan i na tym sie konczylo. Najbardziej przeszkadza mi to, ze wstydze sie plci przeciwnej. Zawsze wydaje mi sie, ze facet mnie ocenia i porownuje do innych. Dlatego ja tez pewnie nie wydaje sie atrakcyjnym kompanem do rozmowy ;(.   Nie chciabym spedzic zycia w pojedynke, ale mam swiadomosc, ze musze dazyc do tego malymi kroczkami.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Relacje, ktorych nigdy nie bylo

W jakim jesteś wieku?

Co dokładnie pojawia się w Twojej głowie kiedy rozmawiasz z facetem?

3

Mam 20 lat. Jak gadam z facetem to zwykle sie wstydze. Wydaje mi sie, ze ocenia moj wyglad i porownuje go do innych. Oczywiscie mnie sie wydaje, ze wypadam zle w tym zestawieniu ;d. Chce z nim swobodnie gadac, tak jak z kolezankami, ale nie potrafie. Czuje sie spieta i rozmowa sie konczy.

4

Kara19 napisał/a:

Mam 20 lat. Jak gadam z facetem to zwykle sie wstydze. Wydaje mi sie, ze ocenia moj wyglad i porownuje go do innych. Oczywiscie mnie sie wydaje, ze wypadam zle w tym zestawieniu ;d. Chce z nim swobodnie gadac, tak jak z kolezankami, ale nie potrafie. Czuje sie spieta i rozmowa sie konczy.

Rozumiem, że mówisz to o rozmowie jeden na jeden. Czy podczas zwykłej pogawędki w towarzystwie też masz takie problemy?

5

Rozumiem, ze rozmawiamy glownie o relacjach z facetami wink Tak wiec, jesli sa tam inne kobiety, to stres jest mniejszy, aczkolwiek nie znika on calkowicie. Zwykle wtedy nie angazuje sie bardzo w rozmowe, pozwalam wykazac sie kolezankom ;d

6

Kara19 napisał/a:

A czy zdarzyła Ci się chociaż jedna rozmowa, która potoczyła się tak jakbyś tego chciała?

Co sądzisz o samej sobie?

7

Tak, zdarzyly sie tez rozmowy ktore uznaje za udane.

8

Mozesz sprecyzuj bardziej swoje pytanie, bo nie wiem o jaki aspekt Ci chodzi

9

Kara19 napisał/a:

Mozesz sprecyzuj bardziej swoje pytanie, bo nie wiem o jaki aspekt Ci chodzi

Czy bywasz pewna siebie w określonych sytuacjach towarzyskich?

Co sądzisz o samej sobie bez żadnych kontekstów, tzn.  Jak oceniasz  swój wygląd, charakter.

Oraz czy byłaś kiedykolwiek w swoim życiu porównywana do kogoś na kogo tle możesz wypadać gorzej? Np. siostry? smile

10

Widzę, ze masz psychologiczne podejscie smile Jak byłam mlodsza to wolalam trzymac sie z jedna osoba, nie lubilam grupek. Teraz lubię sie spotkać w wiekszym gronie. Szczegolnie jesli są to sprawdzone osoby

11

Kara19 napisał/a:

Widzę, ze masz psychologiczne podejscie smile

Specyfika studiów + praca wink

Czy byłaś kiedykolwiek na randce?

Jakie wzbudzasz zainteresowanie sobą u osoby płci przeciwnej?

Im więcej informacji, tym lepszy feedback - wychodzę z takiego założenia.
Wybacz, że może to wyglądać jak przesłuchanie tongue

12

Lubię przebywac z ludzmi. Jesli chodzi o wyglad, to nieskromnie przyznam, ze podobam sie sobie. Szczegolnie jesli chodzi o twarz. Myślę ze jestem rozsadna, ulozona smile Lubię rozmyslac nad zyciem, analizowac

13

Nie miałam z kim iść na studniowke, wiec kol zalatwila mi swojego kuzyna. Poszlismy dwa razy na kawe. Czulam sie jakbym była na randce. No wlasnie chyba problem w tym ze nie wzbudzam tego zainteresowania

14 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-15 02:11:32)

Czyli jesteś na dobrej drodze! :)Postaraj się jak najwięcej spotykać z facetami, a nabierzesz doświadczenia. Studiujesz coś? Czym się zajmujesz? smile

15

Wiem, tylko to nie jest takie proste. Naprawdę glupio sie czuje z tym ze nie mam zadnego kumpla z ktorym moglabym sie zwyczajnie spotkac. Studiuje obecnie

16

Kara19 napisał/a:

Wiem, tylko to nie jest takie proste. Naprawdę glupio sie czuje z tym ze nie mam zadnego kumpla z ktorym moglabym sie zwyczajnie spotkac. Studiuje obecnie

A co zrobiłaś do tej pory, żeby poznać jakiegoś kolegę? smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Relacje, ktorych nigdy nie bylo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024