Trudny kontakt z nowo poznaną dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Trudny kontakt z nowo poznaną dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Trudny kontakt z nowo poznaną dziewczyną

Hej,

Jestem facetem dlatego wolałem się poradzić kobiet na forum... Może one pomogą mi zrozumieć pewne zachowania.
Nigdy wcześniej tak nie miałem, że po pierwszej randce/spotkaniu myślałem o kobiecie a w sumie troszkę tego było... Teraz się tak stało. W sumie jak się rozstawaliśmy po tym spotkaniu to zapewniała, że się jeszcze zobaczymy. Dobrze nam się rozmawiało. Po za tym pisaliśmy dosyć dużo smsów.
Niestety po kilku dniach zauważyłem, że odpisuje po bardzo długim okresie albo w ogóle... wiem, że to brzmi dziecinnie, ale obawiam się, że ona mnie olewa. Z drugiej strony wiem, że pracuje i ma teraz trudny okres.
Chcę wykonać następne kroki - spróbować spotkać się z nią osobiście, albo zadzwonić ale nie wiem czy to nie będzie takie "desperackie".

Co Wy o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trudny kontakt z nowo poznaną dziewczyną

Będzie desperackie, bo chcesz coś robić na siłę. Podejrzewam, że poznała kogoś innego i wszystko się zmieniło.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Trudny kontakt z nowo poznaną dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024