Moj facet unika seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj facet unika seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Moj facet unika seksu

Jestem ze swoim facetem od 3 lat. Na początku było ok,ale od jakiegoś czasu mój facet unika seksu. Kochamy się rzadko i głównie z mojej incjatywy,oraz ja muszę dominować. Gdy pytam czemu tak jest to słyszę,że nie ma chęci,jest zmęczony,źle się czuje i inne tego typu wymówki. Czy ze mną jest coś nie tak? Co mam robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj facet unika seksu

Może pogadaj z nim w otwarte karty? Szczerze - po prostu. Co nie znaczy że masz na niego najechać jak czołg, bo niekiedy my kobiety mamy tak w zwyczaju.. i niechcący ranimy. Zapytaj czy z jego zdrowiem wszystko w porządku - może to kwestia biologiczna. Może coś go boli, czuje sie niekomfortowo, jest przemeczony/niewyspany albo coś powazniejszego tam na dole i moze nie chce Ci o tym mowic zeby Cię nie martwic lub sie wstydzi. Jeśli odpadaja choroby - zapytaj o psychikę. Podejdz do niego z łagodnym nastawieniem. Moze cos go gryzie, ma jakis wiekszy problem ktory przycmiewa mu radosc zycia a w tym tez seks. Na samym koncu - juz zupelnie ostatecznie - zapytaj czy to moze chodzi o Ciebie? czy cos z Tobą jest nie tak. Może jesli mu si przejadlo czas wprowadzic jakies nowosci do sypialni, wyjdz z inicjatywa ktorej nie bedzie w stanie odrzucic, jak np sceneria w ktorej jeszcze nigdy nie byliscie lub przypomnij sobie o jakich najskrytszych fantazjach Ci kiedykoliek opowiadal i postaraj sie sprostac! smile Powodzenia

3

Mi tłumaczy,że wszystko jest ok tylko po prostu tak ma,że nie ma zbytniej ochoty na seks i,że odkad pamięta to tak ma. Widać,że prawdopodobnie już go nie pociągam fizycznie☹

4

Aga 123567 napisał/a:

Widać,że prawdopodobnie już go nie pociągam fizycznie☹

Hej, hej.. spokojnie. Tego Ci nie powiedzial wiec tez nie mozesz sobie wkrecac od razu jaka to beznadziejna jestes. A moze powiedz mu ze najzwyczajniej w swiexie tegi potrzebujesz? Ze rozumiesz jego ale moze niech i on zrozumie troszke Ciebie.. bo seks to rzecz ludzka. Potrzebujemy go, co prawda nie jest niezbedny do zycia ale to zycie z pewnoscia umila i zaciska wiezi miedzyludzkie jesli chodzi o seks w zwiazku..

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj facet unika seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024