Dziewczyna nie chce uprawiać seksu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziewczyna nie chce uprawiać seksu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Dziewczyna nie chce uprawiać seksu.

wiem, że temat był wałkowany wiele razy na tym i innych forach.
Jestem z dziewczyną prawie ROK, za tydzień obchodzimy rocznicę jednakże ja nie wiem czy ten związek przetrwa kolejny rok. Tu zaczyna się problem, od roku seks był tylko raz (jej pierwszy raz). Twierdzi, że mnie kocha, że jej zależy na mnie, a gdy pytam o seks mówi tylko tyle że będzie, prosząc o jakieś sprostowanie kiedy to miałoby być odpowiada nie wiem. Już tak mówiła, pytałem w maju? odpowiadała że nie wie, pytałem czerwiec? też mówiła że nie wie to lecę dalej z datami i zapytałem czy na rocznicę (pytałem w kwietniu ) odpowiadała że wcześniej ale nie zanosi się na to żeby coś było przed tym dniem. Ogólnie nie wiem co mam robić, jestem z nią bo ją Kocham i zależy mi na niej ale nie wyobrażam sobie udanego i długiego związku bez seksu. Przez brak tej jednej rzeczy w związku czuję się po prostu mało męski choć ona mówi inaczej. Zapytałem jej nawet czy uważa mnie za odpowiedniego chłopaka odpowiedziała że tak, zapytałem również czy ją podniecam znów odpowiedziała że tak, skoro tak jest to czemu nie ma między nami zbliżenia. Mówiłem że seks umocni nasz związek i takie tam. Proszę o pomoc na forum bo sam sobie z tym poradzić nie mogę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna nie chce uprawiać seksu.

1. Po ile macie lat?
2. Dla twojej dziewczyny to byl pierwszy raz, a dla ciebie?
3. Nie chce stosunku, czy seksu w ogole (np. petting, oral itp)?
4. Czy przed tym pierwszym razem stosowaliscie inne formy zaspokajania się (jak wyżej)?

3

Zastanawiam się, jak się do tego zabierasz. Czy to wygląda tak, jak piszesz: pytasz czy będzie dzisiaj, chcesz konkretnej daty? Czy starasz się stworzyć jakąś atmosferę, wiesz, winko, kolacja itp? Czy jesteś czuły na co dzień, bez podtekstów, tak po prostu całujesz, przytulasz dziewczynę? Czy zgłaszasz się do niej wyłącznie wtedy, gdy masz ochotę na seks?

4

Ej no... Kobiet nie pyta się o datę kiedy będzie seks, bo w kalendarzu nie piszemy wielkimi literami na konkretnym dniu "SEKS" big_smile
Oczywiście zadane wyżej pytania są bardzo ważne, bo to ułatwi jakąś pomoc. Póki co możemy gdybac jak np ze jest aseksualna.. ; )

5

Albo dziewczę aseksualne albo Ty bierzesz się do tego jak pies do jeża big_smile. No chyba, że to wszystko to gimnazjum...

6

Nie wiem, ile racji miała Monica Belluci mówiąc "Nie ma oziębłych kobiet, są tylko mężczyźni, którzy źle piep**ą", ale ja jestem żywym przykładem na to, że to prawda.

7 Ostatnio edytowany przez lukasz3154 (2017-07-15 10:29:45)

Ja mam 20 lat ona 19, codziennie ją przytulam całuję mówię że bardzo kocham robię to codziennie i kilkanaście razy dziennie. Nie zabieram się do tego jak 'pies do jeża ' całuję gdzie tylko mogę, staram się ją podniecać ale to nie daje efektu więc z desperacji pytałem o daty. Ja już swój pierwszy raz mam dawno za sobą, jeżeli chodzi o inne sposoby, kiedyś faktycznie zrobiła mi dobrze ustami ale od tamtej pory nic, nawet w rękę go wziąć nie chce.

8

lukasz3154 napisał/a:

Ja mam 20 lat ona 19, codziennie ją przytulam całuję mówię że bardzo kocham robię to codziennie i kilkanaście razy dziennie. Nie zabieram się do tego jak 'pies do jeża '

Czułe słówka są fajne, ale raczej na wibracje cipki nie działają. Musi być pożądanie.
Zapytaj się sam siebie, czy nie jesteś takim pieskiem pudelkiem który skacze przy jej nodze radośnie machając ogonkiem... Czy jesteś sobą, czy raczej się przed nią płaszczysz, aby "z litości" się nad Tobą pochyliła?

całuję gdzie tylko mogę, staram się ją podniecać ale to nie daje efektu

Kobieta to nie automat, że naciśniesz parę przycisków i jest gotowa do seksu.

więc z desperacji pytałem o daty.

Desperatem jesteś?

Ja już swój pierwszy raz mam dawno za sobą, jeżeli chodzi o inne sposoby, kiedyś faktycznie zrobiła mi dobrze ustami ale od tamtej pory nic, nawet w rękę go wziąć nie chce.

A jak to załatwiacie? Mówisz "weź go", a ona na to "nie chcę"?

Albo Ty coś robisz źle (== zastanów się jak się ona czuje), albo ona coś robi źle.
Jak ona coś robi źle, to się odsuń od niej, wstań z kolan, i zobaczysz jak będzie. Kubełek zimnej wody na dziewczęcą główkę może ją nieco otrzeźwi.

9

Nie wiem jak to wytrzymujesz tyle bez sexu. Być może dlatego to ci się udaje bo raz to zdecydowanie za mało by wiedzieć czy coś się podoba i czy jest to to co sobie wymarzyliśmy. Ja bym nie dał rady roku bez sexu z kobietą moich marzeń u boku. Może czas poszukać innej partnerki (ty wiesz najlepiej czy inną chcesz czy z obecną będziesz jechał na ręcznym smile) uważam, że skoro tyle mówisz i pytasz się czemu kiedy i dlaczego nie!  to tylko co masz zacząć pisać podania do swojej dziewczyny jak do urzędu? Your choise! Sex jest fajny by z niego rezygnować smile A zegarek tyka tik tak tik tak

10 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-08-01 23:57:55)

Pod żadnym pozorem na nią nie naciskaj! Spróbuj może zaproponować jej coś innego, coś zamiast seksu – np. czułe pieszczoty. Na [spam] możesz kupić jakiś stymulator łechtaczki albo coś do masażu, ogólnie pokaż jej, że nie chodzi o to, żeby za wszelką cenę ją zaliczyć, tylko że chcesz sprawić jej przyjemność. Moim zdaniem to presja może działać na nią tak zniechęcająco i ona się po prostu zamyka, bo czuje już powinna, musi itp.

11

Daj jej troche czasu. Pierwszy raz może nie był dla niej specjalny, może nie tego oczekiwała. Pokaz jej ze zalezy ci na niej (mysle ze ona w ten sposob chce zebys o nia tez zabiegał i nie zostawil jej bo juz to zrobiliscie). Spotykajcie sie normalnie, bez spiny. Oczywiscie zawsze staraj sie cos zorganizowac, jakas kolacje, kino itp. przytulaj, glaszcz ją niby od niechcenia. Dla niej to tak samo wazne jak dla ciebie, tylko jej po prostu moze nie "wypada" jeszcze usiasc ci na twarzy big_smile

12

nataliabukwas napisał/a:

Daj jej troche czasu.

Przecież już rok jej dał. No bez przesady. Trafiła mu się kłoda, to niech szuka szczęścia gdzieś indziej, skoro dziewczyna nawet nie potrafić mu powiedzieć o jakichś swoich problemach czy wątpliwościach. "Nie wiem" to jest żadna odpowiedź i żadna komunikacja z jej strony.

13

Nie napisałeś czy jest dziewicą ?. Jeśli nie moim skromnym zdaniem to ta dziewczyna ciebie zwodzi i traktuje jako orbitera. Jest pewien typ kobiet narcystycznych które będąc w związku szukają kogoś lepszego itp... A Być może ona ma problem z libido i popędem płciowym. Są takie tabletki o nazwie Feminam Libido bardzo mocne zioła z Ameryki Południowej na szybkie zwiększenie ochoty na seks. Możesz z nimi spróbować z tego co wyczytałam można je rozpuszczać czy jakoś tak. Może jest zablokowana albo brakuje jej pewności siebie albo nie odkryła jeszcze swojej seksualności. Trudno ocenić tylko po wpisie.

14

to może pomóc u mnie te tabletki nie tylko zwiększyły moje libido, ale sprawiły, że jestem bardziej odważna. Eksperymenty, nowe pomysły, a do tego partner, który nie może uwierzyć, że to wszystko moja inicjatywa którą przejmuję coraz częściej

lukasz3154 napisał/a:

wiem, że temat był wałkowany wiele razy na tym i innych forach.
a gdy pytam o seks mówi tylko tyle że będzie, prosząc o jakieś sprostowanie kiedy to miałoby być odpowiada nie wiem. Już tak mówiła, pytałem w maju? odpowiadała że nie wie, pytałem czerwiec? też mówiła że nie wie to lecę dalej z datami i zapytałem czy na rocznicę (pytałem w kwietniu ) odpowiadała że wcześniej ale nie zanosi się na to żeby coś było przed tym dniem.

Nie będzie. Miałem taką sytuację.
Jak kobieta chce to na 100% będziesz wiedział.
A facet widzi kiedy seks jest nieszczery, od niechcenia czy coś w tym rodzaju.
Szkoda czasu.

16

Gdyby ktoś nie zauważył, to temat sprzed 7 lat.

17

Ciężki przypadek. Rok bez seksu mając dziewczynę? Nie dałbym rady. Zerwałbym z nią już po kilku miesiącach unikania przez nią seksu. Wychodzi na to, że przy wyborze mojej partnerki życiowej miałem niesamowite szczęście. Ona była dziewicą i już dwa miesiące po tym jak zostaliśmy parą oświadczyła, że marzy o tym abyśmy w końcu zaczęli uprawiać seks.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziewczyna nie chce uprawiać seksu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024