Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat . - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat .

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat .

Witam. Po 5 latach moja narzeczona po wyjezdzie do pracy nad morze stwierdziła ze nic do mnie nie czuje ze cos wygasło Nie wiem co robic jestem załamany Jak mam sobie życie ułozyc Prosze o pomoc Kocham Ją Nie wiem co robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat .

To rozstancie się. Może rozstanie pozwoli jej zrozumieć czy coś do Ciebie czuje.po takim stażu związku to albo się żenić albo się rozstać

3 Ostatnio edytowany przez azja30 (2017-07-12 20:42:42)

Odp: Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat .

Nie wiem jak długobyła nad tym morzem, ale może wystarczająco długo by kogoś poznać i się zauroczyć?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Witam. Mam w Pazdzierniku koncze 28 lat jestem z narzeczona 5 lat .

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024