Samotne wakacje - objazdówka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samotne wakacje - objazdówka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Samotne wakacje - objazdówka

Hej wszystkim smile
Zawsze marzylam, zeby podrozowac, ale albo funduszy bylo brak, albo brak mozliwosci wziecia dluzego urlopu. Dopiero teraz, jak mam 31 lat moge cos zaplanowac. Nie mam niestety z kim wybrac sie w podroz (wszyscy moi znajomi maja malutkie dzieci), wiec mam zamiar pojechac sama. I stad moje pytanie do Was. Czy ktos z Was byl na objazdowce z biurem podrozy sam? Mozecie podzielic sie wrazeniami? Jak wyglada kwestia zakwaterowania itd.? Planuje objazdowke Hiszpania/Portugalia. Moze ktos wlasnie na takiej wycieczce byl???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotne wakacje - objazdówka

Objazdówki samemu to fantastyczna sprawa.
Byłam w tym roku na wycieczcie Indie Nepal, gdzie 30 % turystów to byli single.
Ludzie w Twoim wieku i starsi. Jeżdżę z biura rainbow i zasada jest taka, ze single są łączeni w pary ( mniej więcej wg. wieku ), chyba ze ktoś dopłaci do pokoju jednoosobowego.
Tulka, większość jeździ samemu z tych samych powodów co Ty, to jest brak zbieżności planów wyjazdowych ze znajomymi.
Single na wycieczkach to ludzie przebojowi, odważni, radośni, bezkonfliktowi i pragnący czerpać radość z życia. Jednym słowem fantastyczni, dlatego warto ich poznawać i mieć w gronie znajomych :-)

3

Odp: Samotne wakacje - objazdówka

Ja kiedyś byłam na takiej wycieczce w Czechach.  Chyba nie odważyłabym się wyjechać sama do Indii

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samotne wakacje - objazdówka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024