Hej wszystkim
Zawsze marzylam, zeby podrozowac, ale albo funduszy bylo brak, albo brak mozliwosci wziecia dluzego urlopu. Dopiero teraz, jak mam 31 lat moge cos zaplanowac. Nie mam niestety z kim wybrac sie w podroz (wszyscy moi znajomi maja malutkie dzieci), wiec mam zamiar pojechac sama. I stad moje pytanie do Was. Czy ktos z Was byl na objazdowce z biurem podrozy sam? Mozecie podzielic sie wrazeniami? Jak wyglada kwestia zakwaterowania itd.? Planuje objazdowke Hiszpania/Portugalia. Moze ktos wlasnie na takiej wycieczce byl???
Objazdówki samemu to fantastyczna sprawa.
Byłam w tym roku na wycieczcie Indie Nepal, gdzie 30 % turystów to byli single.
Ludzie w Twoim wieku i starsi. Jeżdżę z biura rainbow i zasada jest taka, ze single są łączeni w pary ( mniej więcej wg. wieku ), chyba ze ktoś dopłaci do pokoju jednoosobowego.
Tulka, większość jeździ samemu z tych samych powodów co Ty, to jest brak zbieżności planów wyjazdowych ze znajomymi.
Single na wycieczkach to ludzie przebojowi, odważni, radośni, bezkonfliktowi i pragnący czerpać radość z życia. Jednym słowem fantastyczni, dlatego warto ich poznawać i mieć w gronie znajomych :-)
Ja kiedyś byłam na takiej wycieczce w Czechach. Chyba nie odważyłabym się wyjechać sama do Indii