Witam pewnie niejednokrotnie tutaj bywał taki post, ale z racji tego, że jestem nowa i konto mam raptem od kwadransu, liczę na to, że wybaczycie mi to
Jestem 23 letnią mieszkanką Inowrocławia. Szukam nowych koleżanek z mojej miejscowości lub pobliskich okolic na realne spotkania a nie tylko wirtualne korespondencje (które oczywiście też są mile widziane) . Wielu moich znajomych porozjeżdżało się po Polsce i świecie, człowiek żyje tylko pracą i szkołą (teraz tylko pracą bo wakacje witają ) a nie można porównać pracy do wyjścia na spacer, do kina a teraz łapiąc okazje nawet nad jeziorko skorzystać ze słońca
Z natury jestem introwertykiem dlatego pomagam sobie w taki sposób bo raczej nie odważyła bym się podejść do nieznanej mi osoby i ją zagadać. A samotność jednak doskwiera. Jeżeli szukasz bratniej duszy, kogoś z kim chcesz się pośmiać i popłakać a przede wszystkim być sobą bez udawania to napisz. odpisze na każdą wiadomość.
Pozdrawiam.
1 2017-07-03 19:09:11 Ostatnio edytowany przez m.magdalena23 (2017-07-03 19:14:02)
Temat: Samotność-poznam koleżankę z województwa kujawsko-pomorskiego