Samotność-poznam koleżankę z województwa kujawsko-pomorskiego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotność-poznam koleżankę z województwa kujawsko-pomorskiego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez m.magdalena23 (2017-07-03 19:14:02)

Temat: Samotność-poznam koleżankę z województwa kujawsko-pomorskiego

Witam smile pewnie niejednokrotnie tutaj bywał taki post, ale z racji tego, że jestem nowa i konto mam raptem od kwadransu, liczę na to, że wybaczycie mi to smile
Jestem 23 letnią mieszkanką Inowrocławia. Szukam nowych koleżanek z mojej miejscowości lub pobliskich okolic na realne spotkania a nie tylko wirtualne korespondencje (które oczywiście też są mile widziane) . Wielu moich znajomych porozjeżdżało się po Polsce i świecie, człowiek żyje tylko pracą i szkołą (teraz tylko pracą bo wakacje witają wink ) a nie można porównać pracy do wyjścia na spacer, do kina a teraz łapiąc okazje nawet nad jeziorko skorzystać ze słońca smile
Z natury jestem introwertykiem dlatego pomagam sobie w taki sposób bo raczej nie odważyła bym się podejść do nieznanej mi osoby i ją zagadać. A samotność jednak doskwiera. Jeżeli szukasz bratniej duszy, kogoś z kim chcesz się pośmiać i popłakać a przede wszystkim być sobą bez udawania to napisz.  smile odpisze na każdą wiadomość.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotność-poznam koleżankę z województwa kujawsko-pomorskiego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024