Jak zmotywować się do życia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Jak zmotywować się do życia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez ewa333 (2017-06-27 14:56:21)

Temat: Jak zmotywować się do życia?

Piszę tutaj do was, bo jestem zdesperowana, aby się komuś wyżalić.
Nie mam siły, żeby żyć. Nie wierzę w to, że kiedykolwiek będę szczęśliwa, będę zarabiała dużo pieniędzy, żeby spełnić swoje marzenia. Nie mam siły już płakać choć wewnątrz we mnie coś chce wybuchnąć, ale nie może... Czuje ogromny żal, bezsilność i nienawiść do samej siebie.
Nie chce mówić o swoich problemach publicznie. Ale więcej przykrości, krzywd spotkało mnie niż szczęścia - przez co zamknęłam się na ludzi.

Nie wiem po co to piszę, ale może ktoś zna jakiś sposób, aby zmotywować się do życia?

Całe wakacje spędzę sama w domu. Jestem potwornie samotna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zmotywować się do życia?

nie załamuj się na pewno małymi kroczkami można choć część marzeń osiągną jeśli masz ochotę możesz do mnie napisać na email uwierz też dużo przeszłam i nadal przechodzę ale jak to się mówi nie może być zawsze źle na pewno jest coś co sprawi ci przyjemność.

3

Eva wejdź na gg. Jak coś możemy znowu pogadać.

4

Ewo, dlaczego masz żal, nienawiść, do siebie? O co się obwiniasz? Być może masz dzisiaj kryzys, gorszy dzień, i stąd te czarne myśli. Czy nie masz bliskiej osoby której mogła byś się wyżalić? Zrób coś dla siebie, na ile jesteś w stanie, choćby to był drobiazg który choć chwilę przywróci Ci uśmiech. A później pomyśl jak możesz coś zmienić w swoim życiu, dobrze?

5

takiwiatr napisał/a:

Ewo, dlaczego masz żal, nienawiść, do siebie? O co się obwiniasz? Być może masz dzisiaj kryzys, gorszy dzień, i stąd te czarne myśli. Czy nie masz bliskiej osoby której mogła byś się wyżalić? Zrób coś dla siebie, na ile jesteś w stanie, choćby to był drobiazg który choć chwilę przywróci Ci uśmiech. A później pomyśl jak możesz coś zmienić w swoim życiu, dobrze?

Długa historia.
Nie mam siły już walczyć z własnymi kompleksami sad

6

Opowiedz tą historię, nawet jeśli jest długa. Nie musisz walczyć z kompleksami, pomyśl co możesz zrobić dla swojego rozwoju.

7

nie poddawajcie sie ja tez przez to przechodzilam

8

ewa333 napisał/a:

Piszę tutaj do was, bo jestem zdesperowana, aby się komuś wyżalić.
Nie mam siły, żeby żyć. Nie wierzę w to, że kiedykolwiek będę szczęśliwa, będę zarabiała dużo pieniędzy, żeby spełnić swoje marzenia. Nie mam siły już płakać choć wewnątrz we mnie coś chce wybuchnąć, ale nie może... Czuje ogromny żal, bezsilność i nienawiść do samej siebie.
Nie chce mówić o swoich problemach publicznie. Ale więcej przykrości, krzywd spotkało mnie niż szczęścia - przez co zamknęłam się na ludzi.

Nie wiem po co to piszę, ale może ktoś zna jakiś sposób, aby zmotywować się do życia?

Całe wakacje spędzę sama w domu. Jestem potwornie samotna.

Ewo,
jeśli jesteś zdrowa i będziesz żyć długo to masz wszystko czego ja potrzebuję.Ciesz się tym i wiedz,że nie tylko ja Ci tego zazdroszczę.Jest kupą ludzi-pięknych i mądrych,których dni sa policzone.
Dość długo przebywałam na oddziale onkologicznym by wiedzieć jakie to szczęście być zdrowym.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Jak zmotywować się do życia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024