Jak przytyc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak przytyc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Jak przytyc?

Witam mam 166 wzrostu i waze 50 kg a chcialabym przytyc choc troche.Jak ulozyc jadlospis na przytycie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-06-25 17:18:00)

Odp: Jak przytyc?

W jakim jestes wieku, czy uprawiasz jakis sport i jak wyflada obecnie twoj typowy jadlospis?

3

Mam 40 lat nie cwicze a jem 3 razy dziennie zwykle normalne posilki lubie bardzo slodycze i tez sie nimi zajadam ale to chyba nie wychodzi mi na zdrowie bo jedynie oponka na brzuchu rosnie

4

czy mialas liedykolwiek robione badania tarczycy?

5

W szkole sredniej mialam problemy z tarczyca ale pozniej badania zawsze wychodzily ok

6

niektórym się wydaje że chęc przytycia to nie problem i wystarczy więcej jesc - niekoniecznie - u mnie brat miał podobny problem. Zauważyłam ze u niego po zastosowaniu jadłospisu z liofitness oraz włączenia ćwiczeń apetyt mu wzrósł i ogólnie mówił ze czuje się lepiej wink zachęcam warto wypróbować a jak sprawdzałam ostatnio to maja teraz 5 dni darmowych smile

7

Jest bogata oferta na rynku programów wspomagających odżywianie. Moja znajoma odchudza się ze Spirolife ale z tego co pamiętam to mówiła ze można tam też wyznaczać inne cele. może spróbuj wiem ze ona jest zadowolona bo ma porady i plan żywieniowy a całość prowadzi jakaś babka i mówi jej co ma kiedy włączyć do diety i pomaga jej w trudnych momentach. Ja też się zbieram ale chce wykupić taki plan z treningami na siłce żeby mięśnie zbudować smile trzymajcie kciuki

8

Podobno należy jeść 5 razy dziennie, regularnie.
Moja znajoma w pracy zapewniała, że wystarczy się objadać, wręcz na siłę, by rozciągnąć żołądek. w ten sposób będzie się miało większy apetyt i się przytyje. Ja nie polecam tego sposobu, raczej bym szczerze odradzała. W ogóle nie rozumiem jak się można na siłę obżerać... ja bym nie mogła spać, wymiotowałabym fuj. Teraz kobieta ma otyłość i stale je, wszystkie krzesła w pracy się pod nią zapadają. Tak więc dziwię się, że taki sposób polecała.
Przepraszam za tę dygresję, ale musiałam.

9

Też mam taki problem... A moją słabością są słodycze. Mogę je jeść nawet kiedy nie mam ochoty na nic innego. Zajadam się czekoladą, bo wiem, że na wszystkim inym będzie mi jeszcze trudniej przytyć. Ale przyznaję, że na dłuższą metę się tak nie da. Jak przesadzę, to czuję się słabo i odbija się to na moim wyglądzie

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

Witam mam 166 wzrostu i waze 50 kg

Och ! Moj ideał smile

11

Piotrze milo mi myslalam ze faceci wola troche pelniejsze kobiety ale widocznie nie wszyscy.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak przytyc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024