Nadchodze by rozruszać trochę to forum nie dziękujcie
jestem mężczyzną i mam 33 lata... witam
2 2017-06-23 19:13:45 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-06-23 19:14:17)
Facet wpada na babskie forum w piatkowy wieczór... Rozumiem, że perspektyw na seks w weekend brak
Facet wpada na babskie forum w piatkowy wieczór... Rozumiem, że perspektyw na seks w weekend brak
![]()
I kto tu myśli tylko o jednym? He?
Dlaczego tylko o jednym?.
Dwoch tez moze byc...
Nadchodze by rozruszać trochę to forum
nie dziękujcie
jestem mężczyzną i mam 33 lata... witam
łoł trochę jak klaun wyskakujący z pudełka... i co masz jeszcze w swoim repertuarze... będą kaczuszki?
Dlaczego tylko o jednym?.
Dwoch tez moze byc...
Marza się trójkąty:D
I dlaczego klaun? Skąd taka wrogość do mężczyzny płci odmiennej...?
Kim są mężczyźni płci odmiennej?
A tak w ogóle to skąd pomysł, że kobiece forum wymaga "rozruszania" i to przez mężczyznę płci odmiennej.
A no bo według mnie jakos tak sztywno na tym forum. Uważam że kobiety jednak mają bardzo niskie poczucie humoru, są większymi pesymistkami niż faceci, często wyolbrzymiaja wszystko, mają problem z osiągnięciem orgazmu etc... A tutaj trzeba się cieszyć zę wszystkiego, życie jest piękne i uważam że to forum potrzebuje takiego męskiego przewodnika i admina... jak JA
Kim są mężczyźni płci odmiennej?.
nie ogladalas Allo Allo?
Młosierny Samarytanin poświęca się, rejestruje się na nudnym forum, by uratować kobiety przed deprechą i brakiem orgazmu.
Zabiłeś mnie tą psychoanalizą netkobiet... z podnieceniem czekam na uzdrowienie duszy i mega orgazmy.
Niech się poświęca! Lepsze to, niż kolejny temat z cyklu "dlaczego ona ma mnie w d** chociaż czołgam się u jej stop"
12 2017-06-24 09:50:54 Ostatnio edytowany przez prezesradynadzorczej (2017-06-24 09:53:25)
Oglądałem Allo Allo D
A odnośnie kolejnych wypowiedzi stwierdzam, że jeśli chodzi o orgazmy a raczej ich brak to w dużej części problemu należy upatrywac w psychice kobiet... kobiety też muszą coś dac od siebie żeby mogły brać takie jest moje zdanie.
A jeżeli chodzi o facetów narzekajacych na brak zainteresowania że strony płci przeciwnej to szkoda gadać... to poniżanie się i bycie na usługi kobiety którą się chce zdobyć jest naprawdę żałosne i w dużej mierze wpływa na niepowodzenie akcji "zaciągnąć ją do ołtarza/łóżka/kuchni"
Według mnie potrzeba na tym forum takiego człowieka jak Ja, który zna się na psychice kobiet, jest dojrzałym i pewnym siebie mężczyzną.