Cześć kobitki! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć kobitki!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Cześć kobitki!

Nadchodze by rozruszać trochę to forum smile nie dziękujcie big_smile jestem mężczyzną i mam 33 lata... witam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-06-23 19:14:17)

Odp: Cześć kobitki!

Facet wpada na babskie forum w piatkowy wieczór... Rozumiem, że perspektyw na seks w weekend brak tongue big_smile

Iceni napisał/a:

Facet wpada na babskie forum w piatkowy wieczór... Rozumiem, że perspektyw na seks w weekend brak tongue big_smile

I kto tu myśli tylko o jednym? He? big_smile

4

Dlaczego tylko o jednym?.

Dwoch tez moze byc...

5

prezesradynadzorczej napisał/a:

Nadchodze by rozruszać trochę to forum smile nie dziękujcie big_smile jestem mężczyzną i mam 33 lata... witam

łoł trochę jak klaun wyskakujący z  pudełka... i co masz jeszcze w swoim repertuarze... będą kaczuszki?

Iceni napisał/a:

Dlaczego tylko o jednym?.

Dwoch tez moze byc...

Marza się trójkąty:D

I dlaczego klaun? Skąd taka wrogość do mężczyzny płci odmiennej...? big_smile

7

Kim są mężczyźni płci odmiennej?
A tak w ogóle to skąd pomysł, że kobiece forum wymaga "rozruszania" i to przez mężczyznę płci odmiennej.

A no bo według mnie jakos tak sztywno na tym forum. Uważam że kobiety jednak mają bardzo niskie poczucie humoru, są większymi pesymistkami niż faceci, często wyolbrzymiaja wszystko, mają problem z osiągnięciem orgazmu etc... A tutaj trzeba się cieszyć zę wszystkiego, życie jest piękne big_smile i uważam że to forum potrzebuje takiego męskiego przewodnika i admina... jak JA smile

9

Averyl napisał/a:

Kim są mężczyźni płci odmiennej?.

nie ogladalas Allo Allo? wink

10

Młosierny Samarytanin poświęca się, rejestruje się na nudnym forum, by uratować kobiety przed deprechą i brakiem orgazmu.
Zabiłeś mnie tą psychoanalizą netkobiet... z podnieceniem czekam na uzdrowienie duszy i mega orgazmy.

11

Niech się poświęca! big_smile Lepsze to, niż kolejny temat z cyklu "dlaczego ona ma mnie w d** chociaż czołgam się u jej stop"

tongue

12 Ostatnio edytowany przez prezesradynadzorczej (2017-06-24 09:53:25)

Oglądałem Allo Allo D

A odnośnie kolejnych wypowiedzi stwierdzam, że jeśli chodzi o orgazmy a raczej ich brak to w dużej części problemu należy upatrywac w psychice kobiet... kobiety też muszą coś dac od siebie żeby mogły brać big_smile takie jest moje zdanie.

A jeżeli chodzi o facetów narzekajacych na brak zainteresowania że strony płci przeciwnej to szkoda gadać... to poniżanie się i bycie na usługi kobiety którą się chce zdobyć jest naprawdę żałosne i w dużej mierze wpływa na niepowodzenie akcji "zaciągnąć ją do ołtarza/łóżka/kuchni" big_smile

Według mnie potrzeba na tym forum takiego człowieka jak Ja, który zna się na psychice kobiet, jest dojrzałym i pewnym siebie mężczyzną.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć kobitki!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024