Co to jest Stara Dusza ?Jak po czy ja poznac ?Czy istnieje cos takiego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co to jest Stara Dusza ?Jak po czy ja poznac ?Czy istnieje cos takiego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co to jest Stara Dusza ?Jak po czy ja poznac ?Czy istnieje cos takiego

Wiele czytam o tym zjawisku i dochodze do wnisku ze "STARA Dusza" to ...
Cierpienie,doskonale znane uczucie odrzucenia przez innych ludzi,moc  potrafiaca wstawiac sie w sytuacje innych ludzi,
wiedzaca co tak naprawde wazne,wartosciowe w zyciu,posiadanie mocy obserwowania bez oceniania=DUSZA DOJRZALA - taka dusza zaznala co
to odrzucenie,cierpienie,niesprawiedliowsc,krzywda,samotnosc.
Taka osoba juz wcale nie boi sie samotnosci,pomimo odrzucenia nie rozumienia jej,wysmiewania jej,
nierozumienia jej przez osoby z mlodsza dusza,o nizszym poziomie mentalnym,wcale nie zabiega o ich wzgledy,wcale nie zalezy jej by sie przypodobac.
Jaka to osoba ze stara dusza,po czym ja poznac,czy poznaliscie badz znacie juz taka osobe ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co to jest Stara Dusza ?Jak po czy ja poznac ?Czy istnieje cos takiego

Aż sobie w google wrzuciłem. I albo te testy są tak zrobione żeby się po prostu jak najwięcej osób wpasowało, albo się okazuje że nie mam kilku niewinnych defektów psychicznych, a jest znacznie gorzej smile
Z tego co przeczytałem tam gdzie trafiłem, to nic nie daje, tylko przeszkadza w dzisiejszych czasach, więc jaka to ma znaczenie?

3

Jak rozpoznać?
Czy jest ktoś kto w Twoim otoczeniu
- kiedy wchodzi do pokoju, do sklepu to wszyscy wiedzą, że wszedł, to czasem taka subtelna różnica w zachowaniu wszystkich, głosy cichną, atmosfera się uspokaja
- kiedy masz z czymś problem idziesz do tej osoby, a ona tak po prostu odpowiada jak go można rozwiązać
- kiedy chcesz poznać jakiś ciekawy punkt widzenia na jakiś temat pytasz właśnie tę osobę
- trzyma się z boku, cichy, nie wyróżnia się niczym specjalnym ale czujesz do niego respekt, czujesz, że jest autorytetem
- kiedy patrzy Ci w oczy to masz wrażenie, że czyta z nich wszystko, że wie ale o tym nie mówi, może słyszałeś o kimś kogo ludzie boją się bez wyraźnego powodu, może nie boją ale obawiają czegoś nieokreślonego
- jest cichy ale kiedy coś powie kończy wszystkie dyskusje i nie dla tego, że głupio gada ale dla tego, że jest w stanie w kilku zwięzłych słowach zamknąć wszystko co wy przez godzinę próbowaliście wyrazić
- jest spokojny, inspirujący, stabilny emocjonalnie, kiedy inni się śmieją on zachowuje powagę i nie dla tego, że go to nie śmieszy ale wydaje się, że widzi w tym znacznie więcej niż wy

Takich cech jest znacznie więcej ale to nie jest typ cwaniaka mimo, że wszystko przychodzi mu łatwo, nie musi dużo czasu poświęcać by być dobry w jakiejś dziedzinie, po prostu bierze się za to i czasem już po chwili ogarnia wszystko i to w sposób, który innym zajmuje miesiące. Ma kilka zawodów ale nie dla tego, ze szuka pracy ale dla tego, że tak chciał, że miał ochotę czegoś się nauczyć.
Nie lubi rozgłosu, nie dba o pieniądze chociaż nie brakuje ich mu, działa bezinteresownie, pomaga tak po prostu, rozwiązuje problemy, doradza.
Czasem poznawszy takiego człowieka ma się wrażenie, że znasz go od dawna, że wie o Tobie więcej niż Ty sam.

4

A ja się pytam jaki to ma związek z seksem tongue?

5

Niby nic chociaż dział to SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA
ale... wyobraź sobie, że taki człowiek to Twój partner m.in. seksualny, ty zamykasz oczy, zaczynasz marzyć na co masz ochotę, a on po prostu wie co Ci chodzi po głowie :-)

6

E tam mam takiego tongue

7

Ciekawy ten temat... Cytat:

"Obecne wcielenie nie jest twoim pierwszym. Wracałeś na ziemię już kilka razy, wybierając sobie kolejne zadania do wykonania i zdarzenia, które chciałeś przeżyć, by czegoś się nauczyć i spłacić karmiczne długi. Posiadasz mądrość i wiedzę sprawiające, że młode dusze odbierają cię jak kogoś "z innej epoki". Jednocześnie te nabyte doświadczenia pozostają poza twoją świadomością. By je uwolnić powinieneś poddać się regresingowi lub poświęcić się rozwojowi duchowemu"

Coś w tym jest smile smile

8

Ten temat powinien znaleźć się w dziale 'Religia - duchowe poszukiwania', ew. 'Psychologia', a nie 'Seksualność'.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co to jest Stara Dusza ?Jak po czy ja poznac ?Czy istnieje cos takiego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024