Czy to dobry pomysł? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to dobry pomysł?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 16:14:07)

Temat: Czy to dobry pomysł?

Podoba mi się pewien chłopak juz od prawie 2 lat . ;( Z tym , ze nigdy nie miałam śmiałości z nim pogadac ,a nie znamy się . Aktualnie nie widuje się juz z nim , gdyż zmienił miejsce zamieszkania. Wydaje mi się , ze ja jemu tez się podobam, nie jestem pewna , ale jest to możliwe . Biorąc pod uwagę fakt , ze nie widuje się z nim juz nie mam jak zagadac . Dlatego pozostają trzy opcje :
1. Pierwszą opcja jest nawiązanie kontaktu z kolega tego chłopaka. Miałam kiedys przyjemność go poznać , raz w życiu , kilka miesięcy temu . co prawda nie mam z nim jakiegoś kontaktu ,ale kiedyś pisalismy ,wiec moglabym do niego napisać o spotkanie na "piwo" ,albo cos wysłać , ze niby przypadkiem się wysłało i tak tez sie z nim umówić i pogadac , poznać i wkrecic w towarzystwo , dzięki czemu w przyszłości może będę mieć okazje poznać tego , który mi się podoba ?
2. Opcja druga to Zaprosić na FB chlopaka który mi sie podoba i zapytać czy nie chciałby się spotkać , zaprosić na kawę czy cos smile ( byłoby to dla mnie trudne do zrobienia , ale może jakoś bym się wkoncu odważyła )

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 16:12:02)

Odp: Czy to dobry pomysł?

I opcja trzecia ; nie robić nic , dac sobie spokój i myśleć o nim dalej 24 na dobę
Co myslicie? Co zrobić ?

3

Opcja 1 oznacza mniej więcej to samo co i opcja 3. W miłości jak w biznesie kto nie ryzykuje ten nie dostanie po d.. ale i nie wejdzie na szczyt.

4

Pierwsza opcja może być problematyczna w przypadku kiedy chłopakowi się spodobasz i narobisz niepotrzebnie nadziei. Może być też tak, że kogoś ma i w ogóle nie będzie zainteresowany spotkaniem z Tobą.
O trzeciej nie ma co dyskutować, pozostaje druga.

5

Najrozsądniejsza jest opcja druga, dzięki niej ędziesz miała od razu jasny obraz sytuacji, jesli będzie chciał się spotkać to może za jakiś czas wyjdzie z tego coś fajnego, jeśli nie to przynajmniej bedziesz wiedziała że nie ma sensu marnować swojego czasu na ciągłe rozmyślanie.

6 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 19:48:05)

Pewnie macie racje .. Ale nie będzie to dziwne jeśli napisze do kogoś z kim nigdy nie rozmawialam z propozycja spotkania ?
Boje się jego reakcji

7

Bez ryzyka nie ma zabawy. Zabieraj się za opcję nr 2 i nie bój się.

8

Ma zdjęcie na fb? Mogło rzucić ci się w oczy, dawno go nie spotkałaś a kiedyś widywałaś, zastanawiasz się co u niego? Napisałabym cokolwiek zanim zaprosiła do znajomych.

9 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 21:19:18)

.

10 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 21:19:53)

Tak ma zdjęcie !

11 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 21:20:35)

.

12 Ostatnio edytowany przez zielonomi1 (2017-06-13 21:18:32)

Tak ma zdjęcie ! Ale po prostu boje się , ze jak zobaczy wiadomość od jakiejś tam nieznajomej to mnie oleje i nie odpisze,  a może wręcz będzie zły , ze mu zawracam głowę ?

13

zielonomi1 napisał/a:

Tak ma zdjęcie ! Ale po prostu boje się , ze jak zobaczy wiadomość od jakiejś tam nieznajomej to mnie oleje i nie odpisze,  a może wręcz będzie zły , ze mu zawracam głowę ?

Jak nie napiszesz to nigdy się nie dowiesz, a jak oleje to znaczg że jest niezainteresowany i tyle.

14

Zastanów się ile możesz zyskać a ile stracić pisząc do niego.....po takim szybkim bilansie będziesz wiedziała co masz robić;)

15

kto nie ryzykuje nie pije szampana

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to dobry pomysł?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024