Facet wysyła sprzeczne sygnały - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet wysyła sprzeczne sygnały

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez takatam (2017-05-30 18:47:48)

Temat: Facet wysyła sprzeczne sygnały

Znamy się parę miesięcy. Rozmawiamy codziennie przez internet i zastanawiam sie o co mu chodzi. Nie ukrywam, że trochę się w to zaangażowałam i zależy mi na nim, ale nie mówię mu o tym, bo nie jestem pewna jego intencji.
Za każdym razem to on zaczyna rozmowę. Nazywa mnie słoneczkiem, myszką, czy innymi tego typu zwrotami.

Pisze coś takiego:
"Nie spotykaj się z żadnym facetem, bo będę zazdrosny sad".
A za kilka godzin, gdy np. wracam z zakupów albo z pracy, pisze tak:
" I co? udało ci się wyrwać jakieś fajne ciacho?"
Odpowiadam, po prostu, że nie. On mi na to:
"Szkoda, chyba za słabo się starasz."
Gdy długo się nie odzywam, bo np. nie mam czasu, wysyła mi teksty typu "Tęsknię. Odezwij się, bo łamiesz mi serce." Gdy się już odezwę, znów zarzuca tekstami, że mogłabym sobie kogoś w końcu poderwać... Za moment pisze, że chętnie umówiłby się ze mną na randkę, gdybym mieszkała bliżej. Zwykle śmieję się z tych tekstów, bo odbieram to jako żarty, ale zaczynam się poważnie zastanawiać o co mu chodzi. Potrafi też często podkreślać jak bardzo do siebie pasujemy, ile nas łączy, jak bardzo mnie lubi, jak mu się dobrze ze mną spędza czas i że bylibyśmy idealną parą, a zaraz potem pisze, że jednak chyba nic by z tego nie wyszło i lepiej niech zostanie tak jak jest, by po chwili znów napisać, że jest zazdrosny, bo idę się spotkać z kolegą. Już nic z tego nie rozumiem, a boję się zapytać wprost, więc tkwię w tym po uszy próbując go rozszyfrować ;/

Jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet wysyła sprzeczne sygnały

Erotoman gawędzisz. A tak przy okazji spotkałaś go w realu, wiesz jak się nazywa, ile ma lat, czy jest wolny?

3

balin napisał/a:

Erotoman gawędzisz. A tak przy okazji spotkałaś go w realu, wiesz jak się nazywa, ile ma lat, czy jest wolny?

Nie, nie spotkałam go w realu. Wiem jak wygląda, bo wysłał mi kilka zdjęć. Wiem ile ma lat i tak, jest wolny na 100%. Wiem też że nie ufa kobietom i boi się związku, bo sam się do tego przyznał. Kilka kobiet go oszukało i jest ostrożny. O ile to w ogóle prawda, bo równie dobrze moze to być bajeczka... sama już nie wiem ;/

4

No to w czym problem? Prawie go nie znasz, on robi sobie dziwne żarty, nie chce rozwijać waszej znajomości, a prawdopodobnie chce się karmić szczegółami Twoich spotkań z innymi facetami. To jego problemy.

5

Czyli dam sobie z nim spokój.
Poczekam jeszcze aż ktoś inny się wypowie, ale nie sądzę, żeby coś to zmieniało.

6

Daj sobie z nim spokój, bo sama się nakręcasz.
Facet zapewne pisze z kilkoma na raz i się już pogubił, co której napisał. Nawet nie wysila się, żeby zapamiętać imiona dziewczyn - i tak, raz jesteś słoneczkiem a raz myszką.

7 Ostatnio edytowany przez takatam (2017-05-30 19:28:33)

ósemka napisał/a:

Daj sobie z nim spokój, bo sama się nakręcasz.
Facet zapewne pisze z kilkoma na raz i się już pogubił, co której napisał. Nawet nie wysila się, żeby zapamiętać imiona dziewczyn - i tak, raz jesteś słoneczkiem a raz myszką.

Tylko że piszemy na FB, więc z imionami problemu mieć nie powinien tongue
Ale tak. Myślę że dam sobie z nim spokój, bo szkoda mojego czasu i nerwów...

8

Ty się niepotrzebnie nakręcasz. Może zrób sobie z niego jaja i napisz, że spotkałaś cud miód chłopaka i poszłaś z nim w tango. Opowiedz mu, że było ostro i kilka razy. big_smile

9

takatam napisał/a:

Wiem też że nie ufa kobietom i boi się związku, bo sam się do tego przyznał. Kilka kobiet go oszukało i jest ostrożny. O ile to w ogóle prawda, bo równie dobrze moze to być bajeczka... sama już nie wiem ;/

I tego typu wyznania powinny sprawić, że Ty z kolei powinnaś podchodzić ostrożnie do relacji. Czasem są to po prostu łzawe wyznania, a czasem narzędzia.
Jeśli to drugie to wyznanie służy temu, żebyś się samocenzurowała i zachowywała tak, żeby nie powstał nawet cień wątpliwości, że ty z tych niedobrych wink tongue
Teraz rób tak, żeby mu udowodnić, że jesteś inna niż wszystkie, inna niż poprzednie, lepsza. Żadnych zgrzytów z Twojej strony, żadnych pretensji, bo misiowi się łezka w oku zakręci big_smile
To jedno.

Druga sprawa to to jego przekonanie o tym jak do siebie idealnie pasujecie, choć na oczy Cię nie widział. Ponadto huśtawki nastrojów jakie Ci funduje niby w żartach. To nie są żarty. I jedno i drugie świadczą, że komuś brakuje klepki. Jeżeli postanowiłaś, ze nie pchasz się z nim w relację, to ja to błogosławię big_smile

10

balin napisał/a:

Ty się niepotrzebnie nakręcasz. Może zrób sobie z niego jaja i napisz, że spotkałaś cud miód chłopaka i poszłaś z nim w tango. Opowiedz mu, że było ostro i kilka razy. big_smile

Hehe juz dawno mnie korci zeby tak zrobić tongue

11

takatam napisał/a:

Hehe juz dawno mnie korci zeby tak zrobić tongue

Skoro on wykorzystuje Ciebie, to Ty możesz wykorzystać jego. Sprawdzisz jak Ci wychodzi tzw. bajera. big_smile

12 Ostatnio edytowany przez takatam (2017-05-30 19:57:58)

Własnie mi się do niego tęskni bo się nie odzywa od kilku godzin, a jest na FB. Ale będe twarda i nie będę się przed nim płaszczyć i pisać. W końcu mi przejdzie i znajde kogoś wartego uwagi tongue Jeśli on dziś napisze, to zrobię sobie z niego jaja smile Zobaczymy jak zareaguje.

13 Ostatnio edytowany przez josz (2017-05-30 22:36:26)

takatam napisał/a:

Zwykle śmieję się z tych tekstów, bo odbieram to jako żarty,

...i na tym poprzestań

takatam napisał/a:

...ale zaczynam się poważnie zastanawiać o co mu chodzi

Nie ma sensu łamać sobie glowy, nad tym "co poeta chciał przez to powiedzieć?"
Śmiem twierdzić, że w ogóle go nie znasz. Nigdy go nie spotkałaś, nie miałaś okazji poznać go osobiście, przekonać się jak  on zachowuje się w różnych sytacjach, a papier, a raczej ekran przyjmie wszystko.
Pasuje Ci taka wirtualna znajomość ? OK, ale nie wkręcaj się, przecież to bez sensu,  tylko żartuj tak samo jak on. Dopóki on nie potraktuje Cię poważnie, choć nie wiem jak w tych okolicznościach miałoby to wyglądać, nie wydusi z siebie o co mu właściwie chodzi i czego od Ciebie oczekuje, a przede wszystkim, dopóki nie poznacie sie osobiście, nie nakręcaj się i też możesz sobie żartować i wciskać mu kity, jak jesteś o niego zazdrosna.

14 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2017-05-30 20:48:20)

Facet ten najprawdopodobniej jest zakompleksiony i ma zaniżone poczucie własnej wartości, stąd te niby w żartach bezpodstawne  domysły, że jest albo może trafić ci się KTOŚ LEPSZY I CIEKAWSZY.Dlatego tak sie zachowuje dziwacznie, może i mu zależy a może i bawi się żeby pokazać ci że tak mu niby zależy, a w miedzyczasie wyrywa inne w necie. Tak czy inaczej zapewne boi się w obu przypadkach poważnego zwiazku, właśnie z wyżej wymienionych powodów. To ze został zdradzony to jeszcze nie jest powód aby tak się bać, w końcu każdy kto ma jakieś doswiadczenie życiowe został chociaż raz zdradzony/ był w nieudanym zwiazku/spotykał się z nieodpowiednia osobą itd.
Ja bym nawet nie chciała traktować tego jako żartu, mnie drażni tego typu zachowanie, bo ani to poważne ani zabawne, ani budujące. Znajdz sobie faceta zrównoważonego, bez kompleksów.Bo na takiego typa który już cię meczy na poziomie internetu to szkoda tracić czasu , zwłaszcza w realu.

15

Twoje śmieszne zachowanie wskazuje na to jakbyś miała 12 lat.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet wysyła sprzeczne sygnały

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024