Mój chłopak ma za 2 tygodnie urodziny. To będą jego pierwsze urodziny odkąd jesteśmy razem. Ma 23 lata, gra w piłkę nożną, studiuje na politechnice, ogólnie dobry człowiek ale to mój pierwszy chłopak i nie wiem za bardzo co mu kupić. Niby jesteśmy razem od grudnia ale mimo wszystko nie wiem co lubią dostawać panowie. Myślałam może o jakiś perfumach albo koszulce, na której narysuję coś śmiesznego
Co myślicie?
Perfumy jeśli używa i wiesz jakie to jak najbardziej tak. Śmieszną koszulkę - chyba raczej nie. Bo takich koszulek nikt potem nie nosi. Ale podpowiem Ci jeden dobry patent z tym powiązany. Jeśli Twój chłopak jest kibicem jakiejś określonej drużyny piłkarskiej to możesz poszukać mu spersonalizowanej koszulki tego klubu. Czyli numer na koszulce 24 (bo 24 urodziny) i jego imię. Powinno go ucieszyć skoro się tym interesuje.
Myślisz, że ktokolwiek z forum będzie lepiej wiedział niż ty co kupić twojemu chłopakowi na urodziny...?
Jeśli Twój chłopak jest kibicem jakiejś określonej drużyny piłkarskiej to możesz poszukać mu spersonalizowanej koszulki tego klubu. Czyli numer na koszulce 24 (bo 24 urodziny) i jego imię. Powinno go ucieszyć skoro się tym interesuje.
Taką koszulkę ale bez numeru. Jeżeli ma jakąś ksywę z której znają go znajomi to można drukiem "walnąć" na tej koszulce tą ksywkę.
Perfumy to też dobry prezent chociaż tutaj bardziej trzeba wiedzieć co lubi - znać charakter. Jeżeli facet lubi trochę poimprezować, jest ekstrawertykiem to spokojnie Lacoste essential przypasują mu.
5 2017-05-24 22:20:22 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-05-24 22:20:36)
Nie róbcie dorosłemu mężczyźnie prezentów jakby był w liceum.
Dzięki za rady!
Już wiem, co kupić
Jeżeli normalnie nie uprawiacie seksu analnego, to ten pomysł też mu się spodoba :]