Jaki prezent dla chłopaka na urodziny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jaki prezent dla chłopaka na urodziny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Jaki prezent dla chłopaka na urodziny?

Mój chłopak ma za 2 tygodnie urodziny. To będą jego pierwsze urodziny odkąd jesteśmy razem. Ma 23 lata, gra w piłkę nożną,  studiuje na politechnice, ogólnie dobry człowiek ale to mój pierwszy chłopak i nie wiem za bardzo co mu kupić. Niby jesteśmy razem od grudnia ale mimo wszystko nie wiem co lubią dostawać panowie. Myślałam może o jakiś perfumach albo koszulce, na której narysuję coś śmiesznego
Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki prezent dla chłopaka na urodziny?

Perfumy jeśli używa i wiesz jakie to jak najbardziej tak. Śmieszną koszulkę - chyba raczej nie. Bo takich koszulek nikt potem nie nosi. Ale podpowiem Ci jeden dobry patent z tym powiązany. Jeśli Twój chłopak jest kibicem jakiejś określonej drużyny piłkarskiej to możesz poszukać mu spersonalizowanej koszulki tego klubu. Czyli numer na koszulce 24 (bo 24 urodziny) i jego imię. Powinno go ucieszyć skoro się tym interesuje.

3

Myślisz, że ktokolwiek z forum będzie lepiej wiedział niż ty co kupić twojemu chłopakowi na urodziny...?

4

zmartwiony86 napisał/a:

Jeśli Twój chłopak jest kibicem jakiejś określonej drużyny piłkarskiej to możesz poszukać mu spersonalizowanej koszulki tego klubu. Czyli numer na koszulce 24 (bo 24 urodziny) i jego imię. Powinno go ucieszyć skoro się tym interesuje.

Taką koszulkę ale bez numeru. Jeżeli ma jakąś ksywę z której znają go znajomi to można drukiem "walnąć" na tej koszulce tą ksywkę.
Perfumy to też dobry prezent chociaż tutaj bardziej trzeba wiedzieć co lubi - znać charakter. Jeżeli facet lubi trochę poimprezować, jest ekstrawertykiem to spokojnie Lacoste essential przypasują mu.

5 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-05-24 22:20:36)

Nie róbcie dorosłemu mężczyźnie prezentów jakby był w liceum.

6

Dzięki za rady!
Już wiem, co kupić

7

Jeżeli normalnie nie uprawiacie seksu analnego, to ten pomysł też mu się spodoba :]

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jaki prezent dla chłopaka na urodziny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024