Problem z doborem partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problem z doborem partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Problem z doborem partnera

Witam Wszystkich,

Mam za sobą trudne dzieciństwo. Związki pomagały mi poczuć "szczyptę" bezpieczeństwa. Byłam w związkach z przyjaźni a potem z zakochania. Związki 3 po 4 lata. Nie kochałam . Odchodziłam. Po jakimś czasie spotkałam się z dobrym kolegą z pracy. Od pierwszej nocy dałam się ponieść emocjom. To były cudowne 3 miesiące. Po raz pierwszy kogoś tak poczułam. On ma problem z zaufaniem i ja również. Związek zakończył on bo nie był gotowy przejść do kolejnego kroku np.: zamieszkania. Bardzo to przeżyłam i przeżywam. Nie umiem się odnaleźć. Kontakt mamy średni. Pogodziłam się z jego decyzją i nie zabiegam o niego w żaden sposób.  Po związku z Nim wiem kogo szukam w życiu i sama się dość mocno zmieniłam. Nie potrafię dalej ruszyć. Poczułam ,że znalazłam tą osobę a jednak.... nie wiem co robić myśleć...zupełnie się pogubiłam...

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problem z doborem partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024