Następna szansa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Następna szansa

Witam mam 19 lat moja była dziewczyna 17.  Byliśmy w związku na odległość.  (50km).  Razem byłyśmy 2 lata i 8 miesięcy. Ale. Przez ostatni czas nie kleiło się u nas ale myślałem że to spowodowane tym że uczę się do matury i nje mam tyle czasu co kiedyś i po prostu po maturach wszystko się ustabilizuje. Widzieliśmy się co miesiąc. Ale ostatnio gdy przyjechała do mmie i mojego kolegi na 18 wszystko było inaczej nie było kocham cie ani buz ani ne przytulila. Myślałem że to jest związane z okresem ale nie jeden dzień to samo drugi też.  W dzień 18 kolegi wieczorem po alkoholu trochę na nią nakrzyczalem z czego nje jestem dumny ale było mi przykro że mnie traktuje jak powietrze. Następnego dnia przeprosilem ja i wziąłem na spacer.  I spytałem o co chodzi. I że ma mi powodziec. Ona powodziala mi że coś wygasło że nje chce bym się z nią męczył że chce bym był szczęśliwy.  Wiem że. Ona nadal mnie kocha rozmawiam z nia ale jest nieugieta. Co mam robić? Bardzo ja kocham to była moja i jej taka pierwsza prawdziwa miłość. Doradzcie mi proszę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Następna szansa

Daj jej odpocząć. Nie naciskaj.

Albo zrozumie co traci, albo po prostu szuka nowego obietku.

Mówić kocham to nie sztuka, to świadomość.

Niezreczny napisał/a:

Daj jej odpocząć. Nie naciskaj.

Albo zrozumie co traci, albo po prostu szuka nowego obietku.

Mówić kocham to nie sztuka, to świadomość.

Czyli mam dać jej czas? Hmm dobrze poczekam i dam jej czasu.

4

Daj czasu. Niektóre kobiety w dwa dni nie podejmą decyzji. Niektóre potrzebują tygodnia, dwóch a nawet miesiąca.

Najważniejsze by opadły złe emocje, następnie człowiek zaczyna rozumować.

Czesto jest tak zwane "przemęczenie" materiału. Wtedy jest kryzys, jedna go przetrwa, druga moment odsunie swojego "zakochanego".

Napisz coś o niej jak reagowała w początkowych fazach.

Niezreczny napisał/a:

Daj czasu. Niektóre kobiety w dwa dni nie podejmą decyzji. Niektóre potrzebują tygodnia, dwóch a nawet miesiąca.

Najważniejsze by opadły złe emocje, następnie człowiek zaczyna rozumować.

Czesto jest tak zwane "przemęczenie" materiału. Wtedy jest kryzys, jedna go przetrwa, druga moment odsunie swojego "zakochanego".

Napisz coś o niej jak reagowała w początkowych fazach.

Jesteśmy 3 dni  po rozstaniu.  Cały czas jest smutna.  Przez najbliższe 2 dni cały czas płakała. Mówi że mam dać sobie spokój. Że to jest koniec. Ale gdy powodzialem ze  mmie nie kocha odpowiedziała: " nie powiedziałm że nie kocham"  . Tak naprwde nie rozumiem jej do końca bo sama też przez to cierpi.

6

No jest emocjonalnie rozbita.

Niektóre osoby pomimo kochając, maja pewne obawy, złe wspomnienia, brak wsparcia i nie umierają rozmawiać, a tymbardziej o uczuciach.

Daj jej czas. Nie naciskaj. Powinno być Ok smile

7

Jesteś młody, niczym się nie martw, znajdziesz sobie kogoś. Nie dzwoń do niej, nie naciskaj, daj jej trochę przestrzeli, żeby to przemyślała. NIE KONTAKTUJ SIĘ Z NIĄ! W większości przypadków związki, które zaczynają się, gdy ludzie są nastolatkami nie trwają wiecznie i się rozpadają. Na przyszłość zapamiętaj sobie, że kobiety się ocenia po tym co robią, a nie po tym co mówią. Będziesz starszy, to zrozumiesz te słowa.

8

nie naciskaj, daj jej czas, niech sama sobie wszystko w głowie poukłada, przemyśli i zastanowi się czego tak naprawdę chce.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024