Nie rozumiem go.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie rozumiem go..

Witajcie!
Od trzech lat jestem w związku z chłopakiem, przechodziliśmy przez różne okresy wiadomo były gorsze jak i lepsze chwile. Po miesiącu związku powiedziałam, że z całowaniem chce zaczekać, nie lubię tego i tu pojawia się pierwszy problem. Mój chłopak nie potrafi tego zrozumieć i zawsze muszę go pocałować chociażby na pożegnanie... Denerwuję mnie też jego podejście gdy leżymy lub się przytulamy zawsze dotyka mnie, maca. Ostatnio powiedziałam, że najlepiej jak skończy z dotykaniem, po co ma to robić skoro dla mnie to jest niepotrzebne. Nie był zadowolony, mówił coś, nawet się obraził... Co możecie mi poradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie rozumiem go..

Poszukac innego faceta bo w tym zwiazku oboje sie bedziecie meczyc.

Potrzeba kontaktu cielesnego, calowanie, dotykanie, przytulanie jest naturalna potrzeba kazdego czlowieka, ale nie kazdy czzlowiek potrzebuje tego tyle samo.

Dla niego to za malo i on ZAWSZE bedzie sie z tym czul zle. To jak jedzenie wszystkiego bez przypraw - mozna sie przyzwyczaic, ale jezeli ktos lubi aromatyczne jedzenie to zawsze bedzie za tym tesknil.

3

Iceni napisał/a:

No to chyba jakiegoś robota, bo tylko taki wytrzyma 3 lata, bez dotykania i całowania. smile

4

voxpopuli napisał/a:
Iceni napisał/a:

No to chyba jakiegoś robota, bo tylko taki wytrzyma 3 lata, bez dotykania i całowania. smile

No ale jak widac po wątkach zdarzaja sie i tacy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024