nie należę do żadnej grupy, jak to zmienić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie należę do żadnej grupy, jak to zmienić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: nie należę do żadnej grupy, jak to zmienić?

Cześć wszystkim,
chciałabym Was prosić o radę.

Moi nowi znajomi zorganizowali wielką imprezę w moim mieście.
Przyszło wiele osób, oni stali się popularni.
Są fajnymi ludzmi, towarzyskimi, inteligentnymi. Problem w tym, że ćpają i ostro imprezują.

Ja tak samo jak oni jestem otwarta , koleżeńska, towarzyska, ale nie ćpam.
Czasem ich zachowanie po ćpaniu mnie dziwiło, stresowało. Nie jestem do tego przyzwyczajona.
Nawet dziewczyny ćpają.
Wszyscy sobie pomagają, trzymają się razem. Tworzą wielką wspólnotę z konekSjami, kontaktami itp...

Ja nie ćpam, nie zgadzam się na to, czasem z nimi poszłam na imprezę. Ale widze, że jeśli się nie kręcę tak często w ich towarzystwie oni o mnie zapominają.

Jestem 'sama'. Moi inni znajomi, których mam nie są tak kreatywni jak oni, przy innych ludziach się nudzę. Poza tym dla mnie normalne jest zmieniać znajomych. Problem jest taki, że do ćpających ludzi nie należę i czasem nawet bałam się przebywać w ich towarzystwie. Aż tak otwarta nie jestem.

I tu pojawia się problem bo widzę, że jestem z 'boku' towarzystwa.
Mam dużo kolegów, koleżanek, ale indywidualnych jednostek,że tak powiem.  I tu pojawia się problem, bo czasem Ci moi 'pojedynczy znajomi nie chą się spotykać , udają dorosłych, zero luzu, zabawy po pracy, nawet w małej ilości.

Czuję że jestem po środku i nie należę do żadnej grupy, zawsze sama.
Mam wrażenie, że jesli nie będę miała jakiejś super osobowości nikt z tamtej ogarniętej grupy mnie nie przyjmie, zawsze będę poza, a tą grupę 'moich starych znajomych' specjalnie olewam, bo mam dość zachowywania się jak 40stka w wieku 25 lat- ciągle narzekanie, bycie 'perfekcyjnym itp'.

Mam duży problem bo ostatnio bywam sama, nie nawiązuję z ludźmi innych relacji. Ci znajomi organizatorzy, imprezowicze spotykają się sami, sami do siebie piszą o mnie zapominają- bo ja aż taka głośna nie jestem, mam inny zawód, i czasem mam wrażenie, że jestem im nie potrzebna.
A ci drudzy też nie pisza bo już są za bardzo skupieni na sobie.
Kiedy ja inicjuję nikt nie ma czasu.

Od kilku miesięcy jestem sama sobie, robię co chcę, ale nie należę do żadnej grupy. Nie mam koneksji.

Co mi radzicie? Obracam się w 2 zupełnie skrajnych środowiskach, nie wiem jak to wypośrodkować.

XX

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie należę do żadnej grupy, jak to zmienić?

Założyłaś już temat poruszający podobne problemy, który spokojnie możesz kontynuować, co pozwoli na zgromadzenie w jednym miejscu większej ilości informacji. Ten wątek zamykam, a Ciebie proszę, abyś zapoznała się z naszymi zasadami i stosowała do ich zapisów. 
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie należę do żadnej grupy, jak to zmienić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024