Randkowanie a wyjazd na majówkę z koleżanką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie a wyjazd na majówkę z koleżanką

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Randkowanie a wyjazd na majówkę z koleżanką

Cześć,

mam takie pytanie. Od 3 tygodni spotykam się z dziewczyną. Ja - 21l, Ona 26l.

Póki co widzieliśmy się 4 razy. Chodzimy pod rękę, jest kontakt fizyczny, ale gdy próbowałem na czwartym spotkaniu ją pocałować, to się odsunęła. Tak czy inaczej od razu się ze mną skontaktowała i chciała się spotkać. Dzisiaj się zobaczymy. Wydaje mi się, że jest mną zainteresowana, ale tak na prawdę nie wiem czy będziemy razem, bo były dopiero 4 spotkania.

W każdym razie za parę dni będzie majówka. Dziewczyna z którą się spotykam prawdopodobnie będzie jechała gdzieś ze swoją siostrą, więc nie będę miał jak z nią spędzić tego czasu. W pracy miałem już zaklepany urlop, bo jeszcze zanim się poznaliśmy, planowałem ze znajomymi wyjazd na żagle na kilka dni. Wyjazd nie wypali, jednak jedna z koleżanek ze studiów dalej chce jechać i pomyślała, że możemy pojechać we dwoje razem z inną grupą studencką, której brakuje kilku osób do takiego wyjazdu.

Czy uważacie, że to w porządku jeżeli bym z nią pojechał? Jestem pewny, że do niczego nie dojdzie bo po pierwsze mnie nie pociąga (fajna, ale jako koleżanka), a po drugie i tak cały wyjazd łącznie z noclegiem odbywałby się na kilkuosobowych żaglówkach, w których jest mało miejsca i wszyscy śpią w jednym tzw. "pomieszczeniu".

Chciałbym pojechać na ten wyjazd, ale nie wiem czy to będzie w porządku wobec tej dziewczyny z którą się spotykam. Proszę o radę smile.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randkowanie a wyjazd na majówkę z koleżanką

A pewnie że jedź.
Po pierwsze nie jedziesz sam na sam z koleżanką na romantyczny weekend w chatce w górach tylko podłączacie się pod większą grupę.
A z tą dziewczyną co się spotykasz - nie jesteście nawet razem, to tylko 4 spotkania, nie grasz na 2 fronty przecież więc nie jest to w żaden sposób zachowanie nie fair w stosunku do niej.
Jedź i baw się dobrze.

3

Ale czym ty się w ogóle przejmujesz? Jesteś wolny.
To, że umawiasz się z jakąś i chodzicie za rączkę nic nie znaczy.
Były już 4 spotkania, podczas których nie doszło nawet do pocałunku. To wygląda tak, jakby ona bujała się z tobą z braku laku, bo gdyby rzeczywiście jej zależało, to nie miałaby problemu z pocałunkiem po tylu spotkaniach. Oczywiście, ludzie są różni. Dla jednej pocałunek to nic takiego i robi to nawet na pierwszej randce, inna na drugiej, dla innej nawet po 5 spotkaniu będzie to za wcześnie, ale to są skrajne przypadki.

Na twoim miejscu po tym, jak nie dała się pocałować lekko bym ją olał. Ktoś zaraz się pewnie oburzy, że to chamskie, ale kobiety też mają swoje gierki.

Napisz jej, że jednak dziś nie możesz się spotkać, bo COŚ ci wypadło. Nie pisz co, nie pisz nic więcej. Tylko jedna wiadomość, przeproś i tyle.
Będzie się zastanawiać co ci wypadło, dlaczego w ostatniej chwili odwołałeś spotkanie, czemu się do niej nie odzywasz, czy zrobiła coś nie tak. Zacznie o tobie myśleć.
Twoim zadaniem nie jest nadskakiwać nad nią i być na każde jej skinienie, bo szybko wpadniesz we friendzone.
Jak ci na niej zależy, to zacznij ochładzać tę relację i skup się trochę na swoim życiu, znajomych.

Zachowujesz się tak, jakby ten wyjazd to było coś złego, a tak nie jest. Pokaż jej, że ty też masz życie poza nią. Skoro ona wyjeżdża na majówkę z siostrą, to ty pokaż, że jedziesz z koleżanką i znajomymi na żagle.
Odezwij się któregoś dnia i zapytaj jak tam plany, gdzie jedzie i pochwal się jej, że ty też wyjeżdżasz. Rzuć między wierszami o koleżance.
Nie bądź chamem, nie przesadź z olewką. To ma być lekki chłodnik.

4

janek93 napisał/a:

Ale czym ty się w ogóle przejmujesz? Jesteś wolny.
To, że umawiasz się z jakąś i chodzicie za rączkę nic nie znaczy.
Były już 4 spotkania, podczas których nie doszło nawet do pocałunku. To wygląda tak, jakby ona bujała się z tobą z braku laku, bo gdyby rzeczywiście jej zależało, to nie miałaby problemu z pocałunkiem po tylu spotkaniach. Oczywiście, ludzie są różni. Dla jednej pocałunek to nic takiego i robi to nawet na pierwszej randce, inna na drugiej, dla innej nawet po 5 spotkaniu będzie to za wcześnie, ale to są skrajne przypadki.

Na twoim miejscu po tym, jak nie dała się pocałować lekko bym ją olał. Ktoś zaraz się pewnie oburzy, że to chamskie, ale kobiety też mają swoje gierki.

Napisz jej, że jednak dziś nie możesz się spotkać, bo COŚ ci wypadło. Nie pisz co, nie pisz nic więcej. Tylko jedna wiadomość, przeproś i tyle.
Będzie się zastanawiać co ci wypadło, dlaczego w ostatniej chwili odwołałeś spotkanie, czemu się do niej nie odzywasz, czy zrobiła coś nie tak. Zacznie o tobie myśleć.
Twoim zadaniem nie jest nadskakiwać nad nią i być na każde jej skinienie, bo szybko wpadniesz we friendzone.
Jak ci na niej zależy, to zacznij ochładzać tę relację i skup się trochę na swoim życiu, znajomych.

Zachowujesz się tak, jakby ten wyjazd to było coś złego, a tak nie jest. Pokaż jej, że ty też masz życie poza nią. Skoro ona wyjeżdża na majówkę z siostrą, to ty pokaż, że jedziesz z koleżanką i znajomymi na żagle.
Odezwij się któregoś dnia i zapytaj jak tam plany, gdzie jedzie i pochwal się jej, że ty też wyjeżdżasz. Rzuć między wierszami o koleżance.
Nie bądź chamem, nie przesadź z olewką. To ma być lekki chłodnik.

Serio? takie olewki działają wink?? na kogo? Na księzniczki co lecą na macho?
Normalna dziewczyna nie leci na takie zagrywki. To jest dość proste- miała plany wyjazdu z siostrą- a Tobie na niej zależy- zaplanuj coś sam, a siostra zrozumie. Inaczej może od siostry usłyszy, by dała sobie spokój z dzieciakiem.Co zrobisz zależy od tego jak traktujesz znajomość. Jesteś młodszy- zależy Ci to musisz pokazać, że jesteś młodym facetem, a nie starszym chłopczykiem. więcej zdecydowania.

5

Chłopcze, jedź i świetnie się baw.

6

Dzięki wszystkim za odpowiedzi wink

7

Bądz po prostu sobą jak cie lubi to zobaczysz że to odwzajemni

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie a wyjazd na majówkę z koleżanką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024