Mam ochote na przyjaciolke mojej mamy - czy to tylko hormony? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam ochote na przyjaciolke mojej mamy - czy to tylko hormony?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Mam ochote na przyjaciolke mojej mamy - czy to tylko hormony?

Witam, mam 20 lat, na ten moment poki co jestem prawiczkiem. Ale nie mam z tym jakiegoś większego problemu, chociaż nie ukrywam ze myśle o tym jak ten pierwszy raz będzie wygladal.

Mieszkam w Anglii od prawie 4 lat, ta kobiete znam jakies 3,5 roku, jest to przyjaciolka mojej mamy. Wiem ze jest sama, z bylym facetem ma dwojke dzieci, tego faceta tez znam, ale ich kontakt ogranicza się jedynie do tego, kiedy i gdzie jest sprawowana opieka nad dziecmi. Rozstali się około rok temu, bo pil i ciagle zapraszal do domu jakichś gości, gdzie tylko wodka się lala. Nie bil jej czy cos w tym stylu, ale po prostu miała dość tego, ten facet nie zajmowal się nia tak jak powinien.

Ja mam 20 lat, a ta przyjaciolka mamy w czerwcu będzie miała skończone 34 lata. Nigdy nie patrzyłem na nia jak obiekt seksualny, ale od około 3 dni mysle o niej, jak to by było gdyby ten pierwszy raz przezyc wlasnie z nia. Nie wiem czy to tylko hormony i przejdzie mi za pare dni, czy serio chciałbym z nia to zrobić.

Wiem ze spedza czas siedząc w domu z dziecmi, jak jakies znajome przychodzą to do niej, nie zauwazylem by wychodzila na imprezy czy cos takiego, zresztą sam nie chodze na imprezy, może co 2,3 miesiące na jakiś koncert.

Niektorzy mi mowia zebym sprobowal, jakos ja zbajerowal chociaż w kontaktach z kobietami nie jestem jakis swietny ale z nia zawsze jakos gadalo mi sie tak bez stresu.
Ale nie znam jej na tyle, żeby mieć pewność, ze powie o mojej propozycji mojej mamie. Nie zależy mi na tym by ten pierwszy raz przezyc jak najszybciej, chociaż w lipcu szykuje przeprowadzke około 4 godziny od miasta w którym aktualnie mieszkam, to chyba ze zrobie tak, ze jeśli już by mi się udało z nia ten seks mieć, to około 2, 3 dni po tym wszystkim uciec właśnie w ten rejon gdzie mam zamiar mieszkac.

Co radzicie? zaproponować jej to? czy to tylko hormony? skoro jest sama to zapewne nawet z nikim się nie bzyka.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam ochote na przyjaciolke mojej mamy - czy to tylko hormony?

Nie wiem czy to tylko hormony (bo nigdy nie byłam dwudziestoletnim prawiczkiem), ale jako kobieta w wieku zbliżonym do tej pani Robinson mogę Ci powiedzieć, że takich rzeczy się nie proponuje, takie rzeczy się robi...

3

winnie.c napisał/a:

Nie wiem czy to tylko hormony (bo nigdy nie byłam dwudziestoletnim prawiczkiem), ale jako kobieta w wieku zbliżonym do tej pani Robinson mogę Ci powiedzieć, że takich rzeczy się nie proponuje, takie rzeczy się robi...

wiec co zrobiłabyś na moim miejscu? gdybyś była samotna i wgl, no nie wiem co się ze mną stało. takie rzeczy się robi, czyli co? mam zacząć ją od razu całować itd.? a co jak serio mojej mamie powie?

4

Masz starać się spędzać z nią sporo czasu i traktować jak kobietę, a nie przyjaciółkę mamy. Zainteresowanie erotyczne się wyczuwa, nie trzeba o nim mówić. Po prostu zanim się nie upewnisz, że ona też jest zainteresowana nie rób nic jednoznacznego, nie będzie miała konkretów do opowiadania mamie.

5

winnie.c napisał/a:

Masz starać się spędzać z nią sporo czasu i traktować jak kobietę, a nie przyjaciółkę mamy. Zainteresowanie erotyczne się wyczuwa, nie trzeba o nim mówić. Po prostu zanim się nie upewnisz, że ona też jest zainteresowana nie rób nic jednoznacznego, nie będzie miała konkretów do opowiadania mamie.

moze i to hormony, i za chwilę mi przejdzie, ale problem też w tym że moja mama i jej ta przyjaciółka, pracują w jednym zakładzie pracy. Co prawda nie wiem czy na tych samych zmianach ale jednak. jej były facet też tam pracuje i też nie wiem na których zmianach, po prostu nie mam pewności czy powie o tym komuś czy nie, ale co mam szampan niby kupowac, przygotować romantyczną atmosferę? podkreślam że nie zakochałem sie w niej, choć nie ukrywam, śliczna jest, chodzi mi tylko żeby się z nią przespać

6

Ja tam ciebie rozumiem bo również miewałem podobne fantazje do twoich jednakże z mojego doświadczenia wiem że dużo młodsi faceci są aseksualni dla starszych kobiet.
Dla niej zapewne jesteś tylko dzieciakiem i raczej małe szanse są że się mylę.

7

Więc zacznij od powloczystych spojrzen i znaczących uśmiechów, a potem zobaczysz czy podejmuje grę...

8

winnie.c napisał/a:

Więc zacznij od powloczystych spojrzen i znaczących uśmiechów, a potem zobaczysz czy podejmuje grę...

ehh, ja zwariuje, zeby sie tylko we mnie nie zakochala

9

Spróbować? Niby czemu nie. Ale to przyjaciółka Twojej mamy...

10

Małpa69 napisał/a:

Spróbować? Niby czemu nie. Ale to przyjaciółka Twojej mamy...

I w drugą stronę, jesteś synem jej przyjaciółki. To też ma spory wpływ na waszą znajomość. Zupełnie inaczej by na Ciebie patrzyła, gdybyś był znajomym z pracy/sklepu/skądkolwiek.

11

Dokładnie, z tego może wyniknąć sporo problemów, nie wiem czy warto.

12 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-16 17:30:03)

Małpa69 napisał/a:

Dokładnie, z tego może wyniknąć sporo problemów, nie wiem czy warto.

Ja myśle że warto spróbować. Nawet lepiej dla niedoświadczonego chłopaka rozpocząć życie seksualne ze starszą kobietą. Tak kiedyś było, i nic w tym dziwnego nie było. Młodsi mężczyźni lubią starsze kobiety, milfy i jest to naturalne. Im człowiek starszy tym gust mu się zmienia.

13

Revenn to nie o to chodzi ile ona ma lat, spójrz co napisałam w tym temacie wcześniej. Chodzi o fkt że to nie jest obca dla jego rodziny kobieta. Niszczenie swoich relacji rodzinnych lub cudzych przyjaźni dla seksu jet akurat słabe. Można poszukać starszej i chętnej która akurat nie jest przyjaciółką matki.

14

Małpa69 napisał/a:

Revenn to nie o to chodzi ile ona ma lat, spójrz co napisałam w tym temacie wcześniej. Chodzi o fkt że to nie jest obca dla jego rodziny kobieta. Niszczenie swoich relacji rodzinnych lub cudzych przyjaźni dla seksu jet akurat słabe. Można poszukać starszej i chętnej która akurat nie jest przyjaciółką matki.

Ale mu wpadła w oko akurat ona, co tu poradzić.

15

Nawet jeśli tylko hormony, to czemu nie spróbować? wink

16

A mi się chce śmiać jak to czytałam.

17

kamil.ha napisał/a:

ale co mam szampan niby kupowac, przygotować romantyczną atmosferę? podkreślam że nie zakochałem sie w niej, choć nie ukrywam, śliczna jest, chodzi mi tylko żeby się z nią przespać

No i biegasz wokół niej jak pies wokół jeża. Nie wiesz jak ją poderwać, nie rozmawiasz z nią, nie szukasz kontaktu.

Weź się za koleżanki w twoim wieku. Przyjaciółka mamy na pewno jest super, ale tracisz czas, bo nei dasz rady jej poderwać, bo nie masz doświadczenia, ani nie masz z nia kontaktu. Zatem tracisz czas. Fantazjujesz zamias działać.

18

kamil.ha12 napisał/a:
winnie.c napisał/a:

ehh, ja zwariuje, zeby sie tylko we mnie nie zakochala

wiesz, tego najmniej musisz sie obawiac,p

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam ochote na przyjaciolke mojej mamy - czy to tylko hormony?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024