Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku

Tak jak w temacie. Przeprowadziła się do mnie na wioskę dziewczyna, 17 lat (ja 19). Popisaliśmy 3 dni i poszliśmy na spacer. Wszystko pięknie, spoko, super się gadało, jest mega śliczna.

Następnego dnia mi nie odpisuje i po czasie pisze, że nie chciała mi od razu mówić tego, ale od pół roku wzdycha do chłopaka z klasy i starają się zbliżyć do siebie... oraz, że nie mogłaby być ze mną, nie kiedy jest zabujana w tamtym ziomku.

Co robić? Olać czy jakoś z nią pogadać. Zależy mi na niej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku

Możesz być jedynie przy niej, powidziala ci prosto z mostu ze nie będziecie razem, wiec pozostaje Ci tylko spotykać się jakoś koledzy i tyle

3

Odp: Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku
mateusz454282 napisał/a:

Tak jak w temacie. Przeprowadziła się do mnie na wioskę dziewczyna, 17 lat (ja 19). Popisaliśmy 3 dni i poszliśmy na spacer. Wszystko pięknie, spoko, super się gadało, jest mega śliczna.

Następnego dnia mi nie odpisuje i po czasie pisze, że nie chciała mi od razu mówić tego, ale od pół roku wzdycha do chłopaka z klasy i starają się zbliżyć do siebie... oraz, że nie mogłaby być ze mną, nie kiedy jest zabujana w tamtym ziomku.

Co robić? Olać czy jakoś z nią pogadać. Zależy mi na niej.

Byliście na spacerze i pisaliście przez 3 dni, a Tobie na niej zależy... Ochłoń.
Skoro taka jest sytuacja, to jej powiedz, żeby się do Ciebie zgłosiła kiedy nie będzie już zakochana w kimś innym. Jeżeli i Ty będziesz wtedy wolny to może coś z tego będzie, a tymczasem niech się skupi na obiekcie swojego skupienia wink Kulturalnie się pożegnaj i życz szczęścia. Ważne jest tu zachowanie z klasą (zapisz sobie w kajeciku wink ).
Na koleżeństwa się nie gódź, bo skończy się na forever friendzone and alone, a odcięcie (ale kulturalne) może w przyszłości zaowocować. Także głowa do góry i bez przesady z tym zaangażowaniem wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna która wpadła mi w oko "wzdycha" do innego od pół roku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024