mam problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: mam problem

witajcie jestem Ania i mam problem z narzeczonym. On myśli że już go nie kocham i przestałam się starać. Co mam robić ? Szykowałam romantyczne kolacje wino nasza ulubiona muzyka, chciałam porozmawiać ale zawsze kończy się kłótnią i rozbijaniem talerzy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam problem

Dużo talerzy natłukliście ?
Bardzo zdawkowo opisujesz problem. Można by tylko napisać "zmień narzeczonego", albo "zmień talerze na metalowe".
Trudno uwierzyć, że ktoś wpada w taką furię z powodu tego, że druga osoba się niby nie stara.

3

co dla twojego narzeczonego znaczy "starać się" ? usługiwać mu i zakładać super-fatałaszki? jeśli tak - zmień narzeczonego smile

4

no trochę, ale widzisz jak chciałam z nim pogadać o tym na spokojnie itd. znowu zaczeło się to samo. A boję sie go zostawiać aby nic sobie nie zrobił.

5

coś w tym stylu tylko on wie że ja taka nie jestem a wraz próbuje udowodnić, że on tylko się stara a ja przez 2 lata mam nasz wziązek w d.... sad

6

jakiś niecały ten twój narzeczony - uciekaj kobieto gdzie pieprz rośnie bo cie wciągnie w swoje bagienko

7

aha i nie martw się, nic sobie nie zrobi - od straszenia to są duchy

8

raz już chciał to zrobić dlatego wraz z nim zostałam ale już mam dość kocham go ale raczej zrobie tak jak mówicie smile raczej nie bedzie przyszlości dla nas

9

facet jak straszy, że się zabije to oznacza, że jest bardzo słaby i ty mu tej siły nie dasz, taki facet z czasem w wyniku frustracji może się zrobić agresywny, popaść w nałogi ogólnie działać samodestrukcyjnie i wyładowywać swoje humory na partnerce, dlatego nie radze się wiązać z takim mężczyzną jeśli chcesz mieć spokój i rodzinę

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024