Brak seksu w z okazji, a moja silna potrzeba - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu w z okazji, a moja silna potrzeba

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Brak seksu w z okazji, a moja silna potrzeba

Witam drogich forumowiczów, przychodzę do was niestety po raz kolejny z problemem.

Z pewną dziewczyną spotykam się od sylwestra, o ile na początku nic z tego nie było, to w walentynki wszystko poszło dalej, i jakoś tak od miesiąca jesteśmy parą. Problem jest zaś tego typu że... Ja potrzebuję seksu. Czuję, że ja tego naprawdę potrzebuję, wiele, wiele razy były o tym rozmowy z moją partnerką, mało tego, nawet kłótnie, nie i tyle. Słyszę tylko, że mam ją zrozumieć, bo to za wcześnie. Zgadzam się z tym, natomiast to nie jest mój wymysł, ja po prostu czuję, że jest to moją potrzebą tak jak jedzenie czy picie. Naprawdę kocham swoją dziewczynę, i nie chciałbym jej zdradzić, ale dziś nawet o tym pomyślałem. Seks jest dla mnie bardzo ważny, zarówno w związku, jak i dla mnie personalnie, ja po prostu go potrzebuje. Pomocy drodzy forumowicze, co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak seksu w z okazji, a moja silna potrzeba

Zmusić jej nie możesz. Wybór masz więc taki: czekasz cierpliwie albo szukasz sobie innej dziewczyny.
Odradzam naciski, bo tylko ją zniechęcisz do siebie.
Ile macie lat?

3

Jest coś takiego jak masturbacja. Tak swoją drogą masz bardzo jednostronne podejście do sfery intymnej. Potrzebujesz i już. Nie zraża ciebie to, że dziewczyna tego nie chce? Byłbyś w stanie z nią pójść do łóżka, gdyby ostatecznie (ale z niechęcią) zgodziła się na stosunek?
Właśnie tego typu ludzie mnie przerażają. Kobieta idąc do łózka zawsze o wiele więcej ryzykuje - tak ciążą z kimś kogo nie jest pewna czy się nadaje na ojca.

4

Przemyślałeś już jaką antykoncepcję zastosujesz?
Jesteś gotowy zostać ojcem, gdyby antykoncepcja zawiodła. Będziesz wtedy wspierał partnerkę w ciąży, chodził z nią do ginekologa, opiekował się jak będzie miała gorsze dni? Ewentualnie masz z czego płacić alimenty? Gdzie razem zamieszkacie jak pojawi się dziecko? Utrzymasz rodzinę?

Jak sprawisz partnerce przyjemność w czasie sexu? Ile znasz sposobów na grę wstępną? Czy wiesz, czy one się jej podobają? Wiesz co ją podnieca? Jak zorganizujesz wasz pierwszy raz? Jesteś romantyczny? Wiesz jakie pozycje sprawiają jej przyjemność, a jakie mogą sprawiać dyskomfort albo ból?

5

Może jednak poszukaj dziewczyny, która będzie gotowa na seks, będzie mieć podobne podejście do życia i fizjologii oraz będzie podzielać Twoje potrzeby.
Pierwsze podejście już miałeś i skucha.

6

Dzięki olaora za tego posta, dawno się tak nie uśmiałam:)

7

lody miętowe napisał/a:

Dzięki olaora za tego posta, dawno się tak nie uśmiałam:)

A ja nie wiem czy z tego posta się śmiać czy współczuć jej podejścia big_smile Z tą olaora to dopiero byłby związek... big_smile masakra big_smile

8

incore00 napisał/a:

Z pewną dziewczyną spotykam się od sylwestra, o ile na początku nic z tego nie było, to w walentynki wszystko poszło dalej, i jakoś tak od miesiąca jesteśmy parą. Problem jest zaś tego typu że... Ja potrzebuję seksu.

Zaraz zaraz, nie kumam czegoś. Nie uprawiacie seksu, to skąd to twierdzenie że jesteście parą? Bo co? Bo dobrze się Wam rozmawia? Moim zdaniem bez seksu to jest przyjaźń a nie związek.

9

Teraz to z Ciebie DjJay się uśmiałam, oj przepraszam, z Twojej odpowiedzi oczywiście:) olaora stawia sprawę jasno, kilka pytań na dzień dobry i już wiadomo czy warto inwestować w nową znajomość, zostają tylko najbardziej wytrwali i zdeterminowani:):)

10

lody miętowe napisał/a:

i już wiadomo czy warto inwestować w nową znajomość, zostają tylko najbardziej wytrwali i zdeterminowani:):)

Albo zdesperowani big_smile

11

lody miętowe napisał/a:

Teraz to z Ciebie DjJay się uśmiałam, oj przepraszam, z Twojej odpowiedzi oczywiście:)

Ale mnie naprawdę zastanowiło to dlaczego on uważa że są parą smile
Napisał: "Z pewną dziewczyną spotykam się od sylwestra, o ile na początku nic z tego nie było, to w walentynki wszystko poszło dalej, i jakoś tak od miesiąca jesteśmy parą."
Więc od stycznia się z nią spotyka bo zapewne fajnie im się rozmawia, ale nie byli parą. Od lutego są parą bo zapewne fajnie im się rozmawia. Kurde - to jak on odróżnia to kiedy nie byli parą od tego gdy już są parą? Jak wiemy seksu nie było.

12 Ostatnio edytowany przez nimfa_błotna (2017-03-30 21:50:32)

DjJay napisał/a:

Od lutego są parą bo zapewne fajnie im się rozmawia. Kurde - to jak on odróżnia to kiedy nie byli parą od tego gdy już są parą? Jak wiemy seksu nie było.

Od lutego patrzą na siebie dłużej? Albo byli razem na zakupach w galerii? wink

13

DjJay masz fajną definicję związku, jest seks-jest związek, nie ma seksu-nie ma związku:) ludzie są razem(są parą), a czasami, z RÓŻNYCH powodów, czekają z seksem, co przecież nie oznacza że tego związku nie tworzą, bo jest uczucie między nimi. Czasami kogoś poznajemy, a dopiero z czasem coś "zaiskrzy", więc wówczas wchodzimy w głębszą relację. Tak w ogóle to może być i taki układ: jest przyjaźń i jest seks, a nie ma związku:)

14

Bzykacz co tylko musi.... ucieknie.
A człowiek w związku/partner/kandydat na wspólne życie się zastanowi i zostanie i będzie chciał swojej kobiecie też przyjemność zrobić.
Proste smile

To jest dziecinne i żałosne trochę, żeby uważać, że jest się w poważnym związku po 2 miesiącach i się kłócić i domagać seksu... BO JA MUSZĘ

Do masturbacji i rozładowania własnego popędu autor dorósł. Ale do związku nie. Emocjonalny gówniarz.

15 Ostatnio edytowany przez KomisarzTruskawka (2017-04-04 22:14:18)

Leśny_owoc napisał/a:

Byłbyś w stanie z nią pójść do łóżka, gdyby ostatecznie (ale z niechęcią) zgodziła się na stosunek?

Podstawowe pytanie. Byłem cztery lata w związku z niechętną do seksu dziewczyną i nie nalegałem z tego właśnie powodu. Jaki jest sens robienia tego z kimś, kto tego nie chce? W czym byłoby to lepsze od prostytucji? Zarówno jedno jak i drugie pozostawiłoby pewnie niesmak i brak satysfakcji ze stosunku. O ile kwestie poruszone przez Olaora od dawna miałem przemyślane, to niczego to nie zmieniało, drugiej stronie nawet nie zależało na dzieciach. Ja ostatecznie zostałem zostawiony dla kogoś innego z wyjątkowo dziecinnych powodów, a ten ktoś inny po dwóch miesiącach dla kolejnego delikwenta. Z jednej strony cieszyły mnie chwile spędzone z dziewczyną, a z drugiej liczyłem na coś więcej, w tym na założenie rodziny. Być może, gdyby kwestie intymne poszły dalej, to sprawy potoczyłyby się inaczej. Jednak wtedy człowiek dowiedziałby się o tym, że partnerka, której ufał, wcale nie była taka lojalna, w mniej sprzyjającej temu sytuacji. Lepiej stracić czteroletni związek niż małżeństwo z dziećmi.

Nie każdy się nadaje do seksu i nikogo nie obchodzi, czy musisz, czy nie. Chyba większość z nas bardzo tego potrzebuje. Do tych spraw trzeba mieć odpowiedni charakter i nie wiem jak Ty, ale ja go nie mam. hmm

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu w z okazji, a moja silna potrzeba

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024