Mój chłopak jest zły o to że okazuje mu miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak jest zły o to że okazuje mu miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mój chłopak jest zły o to że okazuje mu miłość

Jesteśmy w tym samym wieku 22lata. Razem od 3lat. Zawsze było uroczo, słodko, nadal tak jest tylko ostatnio zauważyłam dziwne zachowanie mojego chłopaka.
Np wczoraj(możecie się śmiać )ale miałam dzień owulacji i bardzo potrzebowałam przytulania i czułości. Chłopak wtedy u mnie był. Przymilałam się do niego cały czas, całowałam, tak o bo tego potrzebowałam.. a on wyjechał do mnie z tekstem że jestem jakaś dziwna, że co ja odwalam.. zrobiło mi się przykro bo ostatnio mam problemy na studiach..
On też zmienil się przez swoje studia, stał się smutniejszy, bez humoru, ciągle twierdzi że na czułości to trzeba mieć humor którego on nie ma.. tak go kocham i wiem i rozumiem że się stresuje studiami ja też... Ale chyba to nie powinno niszczyć naszych relacji? Zwykle przytulenie chyba nie jest takie złe ?
Dodam że wspieramy się wzajemnie na studiach tylko on jest ta osoba która w siebie wcale nie wierzy i cokolwiek powiem że będzie dobrze to on i tak macha wtedy ręką i mówi że co ja mogę wiedzieć... Co robić? Czy to ja jestem natretna? Mi się wydaje że nie, wszytko jest tak jak dawniej tylko że przez studia stał się bardziej sztywny i mniej czuły..:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak jest zły o to że okazuje mu miłość

Może Twoje zachowanie wydaje mu się infantylne i go to irytuje?

3

Córka Saturna napisał/a:

Co jest infantylnego w pokazywaniu miłości? Według mnie okazywanie sobie uczuć jest niezbędne w związku. Nic w tym złego, lepiej żeby było ich za dużo niż wogóle

4

(...) Przymilałam się do niego cały czas, całowałam, tak o bo tego potrzebowałam (...)

Ty tego potrzebowałaś, on - czego innego.

(...) Zwykle przytulenie chyba nie jest takie złe ? (...)

Pd warunkiem, że oboje tego pragną. Gdy jedno z nich jest złe/zestresowane/kiepsko się czuje, a drugie usiłuje wymóc czułości, to owe przytulenie dobrym już nie jest.

9BlackBerry6 napisał/a:

(...) lepiej żeby było ich za dużo niż wogóle

Dylemat typu: co lepsze dżuma czy cholera?

5

9BlackBerry6 napisał/a:
Córka Saturna napisał/a:

Co jest infantylnego w pokazywaniu miłości? Według mnie okazywanie sobie uczuć jest niezbędne w związku. Nic w tym złego, lepiej żeby było ich za dużo niż wogóle

Nie, nie jest dobrze żeby było ich za dużo. Jeśli przekraczasz jego potrzebę bliskości i jesteś nachalna to naturalne że będzie się wycofywał z tej znajomości.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak jest zły o to że okazuje mu miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024