Samotne mamy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Samotne mamy

Cześć,

mój post jest skierowany do mam, które zostały same w ciąży lub rozstały się z ojcem dziecka/dzieci po urodzeniu. Jak Wam się życie ułożyło? ile miałyście lat jak zostałyście same? jak sobie radziłyście w chwilach zwątpienia, smutku?

Ja aktualnie jestem w ciąży, mam 28 lat, ojciec dziecka ma 30 lat i  ma nas gdzieś, wiem co mam robić jeżeli chodzi o sprawy alimentacyjne itd. ale jak poradzić sobie w tej sferze emocjonalnej?

Mam chwile, że nie chce mi się żyć, mam ochotę zaszyć się w domu i unikać ludzi. Wróciłam do rodziców i chcą dla mnie dobrze, ale ja czuję się mocno rozczarowana, że tak dałam się naiwnie nabrać i musiałam przewrócić do góry nogami moje życie, a on żyje sobie jak chce. Dręczą mnie wspomnienia jak moje życie wyglądało wcześniej (kino, wyjazdy, wyjścia do restauracji) i przeraża mnie co będzie dalej... nie będę mogła wrócić po macierzyńskim do pracy bo jest za daleko - 60km od domu rodzinnego, a na wynajem mieszkania z dzieckiem w miejscowości gdzie mam pracę nie będzie mnie stać. Będę mieszkać z rodzicami i odkładać na własne mieszkanie, a po macierzyńskim szukać innej pracy, ale boje się porażki. Boje się też samotności.

Jak Wam się ułożyło?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotne mamy

A co z tym wątkiem: http://www.netkobiety.pl/t102967.html ??

3

Odp: Samotne mamy

Jest ale dotyczył mojej osoby, a teraz chciałam popytać innych kobiet o ich sytuacje

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024