Szukam kumpeli! Warszawa, 20+ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam kumpeli! Warszawa, 20+

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam kumpeli! Warszawa, 20+

Cześć! Mam 23 lata i od 1,5 roku mieszkam w Warszawie. Jestem podręcznikowym przykładem introwertyka, więc nawiązywanie znajomości nie jest dla mnie proste, zwłaszcza że oczekuję czegoś więcej niż wyjście na piwo raz na jakiś czas.

Uwielbiam muzykę (począwszy od klasycznego rocka, skończywszy na industrialu, trip-hopie i różnych elektronicznych dziwactwach), jestem fanką gier komputerowych (przede wszystkim Resident Evil, Silent Hill, The Last of Us etc.) i literatury, lubię fanfikować i łazić po muzeach i innych klimatycznych miejscach. Interesuję się również językami obcymi – przez trzy lata studiowałam lingwistykę stosowaną (niem+ang), obecnie kończę studia magisterskie z germanistyki. Łatwo tracę kontakt z rzeczywistością w otoczeniu natury i chętnie podróżuję.

Chciałabym nawiązać kontakt z dziewczyną, która ma podobne zainteresowania, jest w podobnym wieku i, podobnie jak ja, ma w sobie coś z geeka. ;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam kumpeli! Warszawa, 20+

Jestes tu jeszcze? tongue

3

Odp: Szukam kumpeli! Warszawa, 20+

Jestem! smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam kumpeli! Warszawa, 20+

Zobacz popularne tematy :