Zdradziłam, wywalił mnie z domu, chyba dalej mnie kocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziłam, wywalił mnie z domu, chyba dalej mnie kocha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Zdradziłam, wywalił mnie z domu, chyba dalej mnie kocha

Cześć.
Mam mega dylemat.
Miałam narzeczonego z którym byłam 8 lat... przyszedł czas że musiał wyjechać do pracy ( za Euro ). Postanowił coś zmienić, ale wiem teraz ze nie chodziło tu o mnie sad. Ja myślałam że to koniec, zaczęłam imprezować. Szukałam pocieszenia, choć on był co około 2 tygodnie w domu, to i tak czułam że zaraz znowu musi jechać do pracy. I tak co 2 weekend szalałam. Stało się zdradziłam go. Nie mogłam sama w to uwierzyć. On jednak nic nie wiedział. Widziałam że coś podejrzewa, ale o nic nie pytał. Po kilku miesiącach w mojej głowie coś się pozmieniało. On to wyczuł i mnie sprawdził. Znalazł tego czego szukał, dowodów zdrady ( wystarczy że powiem - prześwietlił mi fb ).

Chciał wyjaśnienia, nie mogłam nic z siebie wydusić. Chyba dał mi szanse bo po obejrzeniu dowodów przyszły ciche dni i dał mi ich kilka na zastanowienie się. Ja zrobiłam najgorsze.... w te dni spędziłam czas ze znajomymi. On czekał... i pękło wszystko, pewnego dnia porostu wyrzucił mnę z domu( mieszkałam u niego ).
Po kilkunastu dniach chciał rozmowy, ale ja nie miałam na to siły. Znalazłam pocieszenie w ramionach innego. Mój EX dalej o mnie myślał. Wiem o tym bo próbował kontaktu.
Minęło już kilkanaście miesięcy, miedzy czasie miał już nową dziewczynę, ale coś im nie wypaliło. Wiem że chciał mnie tam ściągnąć, ale ja nie miałam odwagi na wyjazd.
Obecnie nie mamy już w ogóle kontaktu, on wie że go zdradziłam. Czuje że był by mi w stanie to wybaczyć. Ale nie mam pojęcia jak bym miała to poukładać teraz. On szybko do kraju nie wróci na stałe, a ja chyba nie chce jechać.
Wiem że kochał mnie ponad wszystko.
Co o tym myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradziłam, wywalił mnie z domu, chyba dalej mnie kocha

To, że nie zasługujesz na Niego.

3

Od waszego rozstania minęło sporo czasu. Nie macie ze sobą żadnego kontaktu. Może lepiej nie rozdrapywać starych ran. On tam i nie zamierza wracać, Ty tu i nie zamierzasz wyjeżdżać...nad czym tu się zastanawiać? Było minęło.

A co jeśli wróci ?

5

Powiedz lepiej dlaczego nagle teraz o tym myślisz? Dawał Ci tyle szans, mimo że to Ty zawiniłaś mimo to Ty miałaś to gdzieś.

6

netkobietka83 napisał/a:

To, że nie zasługujesz na Niego.

Dokładnie.
Daj mu spokój.

7

zdradzilamonwalczyl napisał/a:

A co jeśli wróci ?

Nie wróci choćby nie wiem jak Cię kochał, albo by musiał upaść na głowę.

8

Daj chłopakowi spokój, to o tym myślę.

9

To zadzwoń do niego.

10

Jedyne co możesz zrobić przy ewentualnym kontakcie to przeprosić i odejść. Jeśli Tobie na nim zależało to z szacunku do niego wyświadczysz mu przysługę.

11

znaczy obudzilas sie z reka w nocniku to chcesz wrocic...

12

Iceni, o tym samym pomyślałam. Chłopak próbuje ułożyć sobie życie, więc nie właź mu w nie więc z buciorami.
Identyczną mam sytuację z moim (jeszcze) mężem. Próbuje psuć mi to, co poukładałam sobie bez niego. Teraz nienawidzę go jeszcze bardziej.

Daj mu żyć- było, minęło. Sama na to zapracowałaś.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziłam, wywalił mnie z domu, chyba dalej mnie kocha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024