Londynczyk szuka Wroclawianki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Londynczyk szuka Wroclawianki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Londynczyk szuka Wroclawianki

Czesc Dziewczyny,

Opowiem o sobie wiecej jesli ktoras z Was podchwyci watek. Mieszkam juz dluzszy czas w Londynie, skonczylem kiedys studia we Wroclawiu i gdybym mial kiedys wrocic do PL to pewnie tutaj. Gdy przyjezdzam do rodziny to via lotnisko we Wroclawiu.

Probowalem nawiazac kontakt z jakimis Polkami (na poziomie) w Londynie, ale to troche jak szukanie igly w stogu siana, gina w calej masie ludzi w tym pedzacym miescie. Probowalem Sympatia, Polish Hearts, nawet Tinder wszystko straszna lipa.

Mam 38 lat chodz podobno wygladam na 28, nie pije, nie pale, wszyscy biora mnie tutaj za Francuza/Wlocha brunet etc., sporo podrozuje, mozna ze mna pogadac o tym i owym, mam szerokie zainteresowania. Chcialbym Was zapytac gdzie do ktorych klubow we Wroclawiu mam sie wbic na imprezke zeby poznac jakas fajna kobiete, strasznie mi brakuje Polki, ten sam kod kulturowy, gra slow no i wiadomo uroda wink

Bede wdzieczny za miejsca imprezy, kluby w ktorych mozna kogos poznac, gdzie i kiedy chodzic we Wroclawiu

Pzdr

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mageek (2017-02-01 00:54:57)

Odp: Londynczyk szuka Wroclawianki

Wyszedl z tego anons towarzyski, sorry wink Chcialem Was tylko zapytac o porade, zeby nie tracic czasu we Wro, gdzie bywac jak juz jestem w Polsce. Nie jestem desperado. Zdaje sobie rowniez sprawe ze choc nie wygladam na swoje lata, nie przystoi mi latac za malolatami, same rozumiecie wink Pytanie gdzie bawia sie dziewczyny 28+ bo pewnie +/- to jest taka maksymalna granica wieku zeby nie podpasc po jakiegos napalonego goscia z 'midlife crisis' choc przyznaje ze ogolnie kobiety sa duza bardziej dojrzale od nas facetow duzo wczesniej rowniez w mlodszym wieku ...taki off topic.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Londynczyk szuka Wroclawianki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024