A co jeśli nie sprostam wymaganiom ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » A co jeśli nie sprostam wymaganiom ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: A co jeśli nie sprostam wymaganiom ?

Ju Jakieś 3 miesiące temu mieliśmy z  moim partnerem zgzyty przez prace, na szczęście zmieniłam prace na lepie płatną i miedzy nami też jest już fajnie, jednak nie wszystko jest ok.
Jak już nadmieniłam w poprzednim poście byłam u ginekologa i okazało sie że moje wyniki są złe bo poprzedni lekarz nic niepokojącego nie widział od lat (tu cytuje "to sie samo ureguluje").
Lekarz do którego poszłam po wynikach stwierdził że jeśli brałabym te tabletki jeszcze przez jakiś czas wyrządziła bym szkody nie odwracalne. (Brałam tabletki antkomcepcyjne a moje narządy i tak bardzo wolno pracowały wiec tabletki je dodatkowo spowolniły)
Odkręcenie tego zajmie sporo czasu a mimo tych leków które teraz zażywam i tak moge nie zajść w ciąże.
Właśnie tego sie boje, że nie będę mogła mieć dzieci.
Jakby tego było mało to mojego partnera tata cały czas "przypomina" nam że chciałby mieć już wnuka a ja coraz bardziej czuje sie winna bo nie wiem czy kiedy kolejek będę mogła spełnić jego prośbę.
Wiem że mój partner też chce mieć potomstwo a ja cały czas obawiam się że nie dam rady..
Wydaje mi sie ze on zasługuje na kogoś lepszego kto bedzie mógł sprostać jego wymaganiom i urodzi mu dziecko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: A co jeśli nie sprostam wymaganiom ?

Na forum obowiązuje zasada "jeden związek-jeden wątek" - piszesz, że już założyłaś na forum temat o swoim związku, więc go kontynuuj, bo forumowiczom jest łatwiej radzić, jak mają pełen obraz sytuacji i nie muszą zwiedzać kilku tematów, by go zdobyć.

Także przeklej ten post do poprzedniego wątku, bo ten za chwilę zostanie zamknięty.

3

Odp: A co jeśli nie sprostam wymaganiom ?

Temat zamykam, ponieważ jest niezgodny z zasadami przyjętymi na forum (uzasadnienie podała wyżej Ruda102). Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » A co jeśli nie sprostam wymaganiom ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024