pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź

cześć,
najbardziej proszę o odpowiedź mężczyzn- do tego szczerą odpowiedź.

proszę mi powiedzieć co tak naprawdę myśla mężczyźni jeśli przespali się z jakąś kobietą- koleżanką, znajomą itp- ale nie są w związku.

kiedyś czytałam, że mężczyźni bardzo dobrze pamiętają każdy szczegól- że to kobiety potrafią szybciej iść dalej i znaleźć sobie innego 'prawdziwego' chłopaka- zmienić środowisko.że nie rozpamiętują tyle itp.

piszę  to ponieważ mam wrażenie że osoba,z którą do czegoś doszło ok 2 lat temu -obecnie blokuje mi relacje z innymi mężczyznami. dlaczego tak jest ? pies ogrodnika czy co?

okazało się po tych 2 latach,że mamy wspólnych znajomych i jednemu się podobam- chciałby coś ze mną- a ten 1szy naopowiadał mu, że kiedyś ze mną się spotykał- i teraz ten 2 chyba zmienił do mnie stosunek, stal sie oschły i chyba wpadłam we friendzone ;]

jestesmy doroslymi ludzmi i nie wiem dlaczego ten 1szy -były- to zrobił. minęły poza tym 2 lata. dawałam też mu znaki, sama chciałam coś od niego- on nie chciał. dawał mi to wyraźnie do zrozumienia.
jest to niby to samo środowisko, ale minął taki czas- poza tym to są odlegli znajomi- i teraz nie wiem dlaczego ten 1szy tak powiedzial.
bo pamieta?
jest ch---em?
nie chce abym była z kimś ze znajomych?
robi mi brzydki pr ?
oznacza teren?

- cos do mnie poczul po 2 latach kiedy inni zaczeli sie mna interesowac i spotykac?

-tylko prosze mi nie pisać, że wychodzę na dz---wkę, że nie powinno się tak spotykać bez 'oficjalnego związku'. oczywiscie spodobał mi się, latałam za nim 2 lata temu ale mnie olał. więc po ciężkich emocjonalnych przeprawach wyleczyłam się.  ale widzę,że coś jest nie tak - i to nie ze mną bo chcę iść dalej. ale z nim ;]

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź

Nawet nie wiesz jak mężczyźni potrafią opowiadać ze szczegółami o tym co robili pod kołdrą z inną... wtedy ci, którzy słuchają tracą zainteresowanie dziewczyną, którą ten zaliczył. Chyba że się zakocha bardzo i przeszłość kogoś nie liczy się dla niego,  ale to rzadkie przypadki. Według mnie ten 1 tylko chwali się kumplami że Cię zaliczył. Gdyby Cię kochał zostawiłby to co było między Wami dla siebie i robiłby wszystko by do Ciebie wrócić i być z Tobą. Nie rozpowiadałby kolegom o tym, że Cię miał i nie zniechęcał by ich do Ciebie. Gdy rozstałam się z byłym on podawał rękę chłopakowi,  który występował ze mną na takim pokazie i powiedział mu, że dokonał dobrego wyboru bo jestem świetną dziewczyną... potem były zobaczył że ten chłopak to tylko mój kolega i nic więcej i robił co mógł,  by do mnie wrócić. Pamiętaj kto kocha, walczy i nie psuje Ci opinii... Ale poczekajmy na opinie panów. Może oni stwierdzą coś innego.

3

Odp: pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i nie zakładaj kolejnych tematów o tym samym. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pies ogrodnika?proszę mężczyzn o odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024