Jestem z chłopakiem 4 miesiące, jestesmy ze sobą trzeci raz, wczesniej on dwa razy mnie zostawił. Na początku oczywiście było super on sie starał widziałam ze mu na mnie zależy. Jednak tydzień temu napisał mi ze w naszym związku jest coraz gorzej, zdziwiłam sie bo wydawało mi sie ze jest super miedzy nami. Od tamtej pory mam wrażenie ze jest miedzy nami dziwnie i inaczej, jest dla mnie często zimny gdy piszemy jednak gdy sie widzimy jest wszystko okej. Nie wiem czy zostawić go,chociaż bardzo go kocham bo to jest jedyny chłopak w moim życiu którego kiedykolwiek pokochałam. Ale boje sie jednak ze on zrobi to pierwszy a nie chce kolejny raz zeby on mnie zostawił ... bo nie mogłam sie pozbierać nigdy po naszych rozstaniach dlatego do niego wracałam.
Jestem z chłopakiem 4 miesiące, jestesmy ze sobą trzeci raz, wczesniej on dwa razy mnie zostawił. Na początku oczywiście było super on sie starał widziałam ze mu na mnie zależy. Jednak tydzień temu napisał mi ze w naszym związku jest coraz gorzej, zdziwiłam sie bo wydawało mi sie ze jest super miedzy nami. Od tamtej pory mam wrażenie ze jest miedzy nami dziwnie i inaczej, jest dla mnie często zimny gdy piszemy jednak gdy sie widzimy jest wszystko okej. Nie wiem czy zostawić go,chociaż bardzo go kocham bo to jest jedyny chłopak w moim życiu którego kiedykolwiek pokochałam. Ale boje sie jednak ze on zrobi to pierwszy a nie chce kolejny raz zeby on mnie zostawił ... bo nie mogłam sie pozbierać nigdy po naszych rozstaniach dlatego do niego wracałam.
Musisz mieć swój honor i godność i to Ty go teraz zostaw, bo z Twojego postu jasno wynika, że on nie dorósł do żadnego związku i jest raczej z tych niezbyt poważnych.Jeśli ktoś kogoś kocha,nie robi mu przykrości,a Wy dopiero znacie się 4 m-ce i sama widzisz co się dzieje,lepiej zostaw go i możesz nawet sobie troszkę popłakać,niż gdybyś potem częściej płakała będąc z nim . W ciągu 4 m-cy zostawił Ciebie 2 razy i takiego chłopaka chcesz? wątpię.Jedynym dla Ciebie wyjściem to powiedzieć mu,że to koniec Waszej znajomości, jeśli chcesz mieć przespane w spokoju wszystkie noce. Dobrze Ci radzę,a Ty zrobisz jak uważasz.
Ja to zrozumiałam, że oni są trzeci raz i ten trzeci raz trwa już 4 miesiące! No to droga Autorko, skoro chłopak uważa, że jest między Wami nie halo to pewnie znowu sobie znalazł ciekawszy obiekt westchnień i dopóki mu się on nie znudzi to Ty idziesz w odstawkę. Może zerwie, a potem znowu wróci, kto wie jak to będzie. Może tym razem mu się z inną uda, weźmie ślub i już nie wróci?
Szanuj się kobieto! Ile ten chłopak jeszcze szans od Ciebie dostanie? Po co Ci to?