ciaza czy okres? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: ciaza czy okres?

witam.
Więc.
24.10.16 dostałam okres,i spodziewałam się go teraz 22.01.
z nocy z 21 na 22 uprawialam seks z chłopakiem, i nie doszło do wytrysku wewnątrz mnie. Rano 22 była powtórka,i też nie doszło do zapłodnienia mnie rzekomo.
Daze do tego,że dostałam okres 23.01 i pierwsze całe dwa dni był taki jak zawsze, mocno obfity. 3 dnia natomiast był już maly. Dziś jest dzień czwarty,i po wyjeciu tamponu rano był nienaruszony. Natomiast gdy rano się mylam, chciałam sprawdzić czy są jeszcze jakieś 'pozostałości' i wewnątrz mnie dalej jest krew,a ja kompletnie nie wiem o co chodzi..
w dniu okresu dopadly mnie dreszcze,ból gardła, więc to jakaś chyba wirusowka. Co do objawów okresu miałam tylko jeden 1 dnia - dolny ból pleców,ledwo się w pracy schylalam.
Czy jest to możliwe, że jestem w ciąży? Czy mój organizm wariuje od przemęczenia bo przez ostatnie 2 tyg robiłam po 12/10h do tego ta choroba?
nie wiem co myśleć:(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nevaquinones (2017-02-13 01:20:53)

Odp: ciaza czy okres?

Totalnie ciężko zrozumieć cokolwiek z tego co piszesz. Nie mam pojęcia, ile masz lat, ale widzę, że mało i totalnie nie masz wiedzy odnoście kontaktów seksualnych. Z tego wynika, że od października aż do końca stycznia nie miałaś okresu, tak? Miesiączkę powinno się dostawać co MNIEJ WIĘCEJ 24 dni, a nie co trzy miesiące. Jeśli rzeczywiście przez tak długi czas nie miałaś okresu, koniecznie skonsultuj się z ginekologiem bo to może świadczyć o złej funkcjonalności organizmu. Jeśli źle zrozumiałam - okres, jak okres. Krwawienie w trakcie 1 miesiąca ciąży też może wystąpić, ale jest mniej intensywne. Proponuję po pierwsze skonsultować się z ginekologiem bo tak czy siak będziesz wszystko wiedziała wcześniej, po drugie, jeśli nie chcesz - zrób test ciążowy. Wytrysk musi się odbyć wewnątrz kobiety, by mogła zajść w ciążę. Moim zdaniem nie masz się o co martwić.. Był to dzień przed menstruacją, więc nie miałaś wtedy dni płodnych, to chyba logiczne, szczerze mówiąc dziwię się, że sama nie wiesz o czymś tak oczywistym. Z tego co przeczytałam - nie jesteś dorosłą osobą, nie jesteś dojrzała seksualnie. Więc radzę po pierwsze poczytać coś o tym na internecie w najgorszym przypadku, a w najlepszym - skontaktować się z osobami mającymi doświadczenie. Ostatnie info i najważniejsze - zajmij się takimi sprawami wtedy, gdy dorośniesz.

3 Ostatnio edytowany przez nevaquinones (2017-02-13 01:21:18)

.

4

jak sie uprawia sex i w dodatku bez zabezpiecznia, to stety niestety trzeba sie liczyc z tym, ze zajść można zawsze ;-)
natomiast , to co opisujesz samo w sobie nie jest sygnałem o ewentualnej ciąży. Zrób sobie test i nie będzie takiej spiny.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024