Dziewczyny, rozglądamy się z mężem za jakimś autkiem na firmę. Firma nie jest jakaś największa, ale nieźle się kręci. Chcielibyśmy mieć dobre autko (czasem będę też jeździć nim z dziećmi), nieawaryjne, wygodne.. Doradźcie coś z własnego doświadczenia. dziękuję!
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, żebyście spróbowali z leasingiem. Polecam Ci Mercedesa. Mój brat ma też średnio firmę prowadzi ją od kilku lat i wziął merca w salonie gdzieś w olsztynie. To co mnie zdziwiło to że zaproponowali mu niewielką ratę leasingową. Ja zawsze uwazal ze w przypadku mercedesa będzie się rozchodzić o większe kwoty. A jednak nie
3 2017-03-03 07:17:49 Ostatnio edytowany przez Mirosławka (2017-03-03 07:18:30)
My z męzem akurat to braliśmy autko z Raiffeisen Leasing. Caliem spory wybór samochodów leasingowych, A przede wszytskim co mi się podoba u nich to możliwość dogadania się co do spłaty raty, ewentualnego opóźnienia, czy szybszego wykupu pojazdu.
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, żebyście spróbowali z leasingiem. Polecam Ci Mercedesa. Mój brat ma też średnio firmę prowadzi ją od kilku lat i wziął merca w salonie gdzieś w olsztynie. To co mnie zdziwiło to że zaproponowali mu niewielką ratę leasingową. Ja zawsze uwazal ze w przypadku mercedesa będzie się rozchodzić o większe kwoty. A jednak nie
Pewnie chodzi o salon Auto Idea.. nieźli są. czytałam opinie w necie rozgoądając się za tym mercedesem...ze dopasowują ofertę dla każdego, i że jest miło i profesjonalnie. Może sprawdzę gdzieś tu bliżej, w Łomiankach jest też chyba