Jestem Szymek i mam 27 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem Szymek i mam 27 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez szymek_90 (2017-01-22 23:59:00)

Temat: Jestem Szymek i mam 27 lat

Witam moze od razu zaczne od swojego problemu wiem, ze nie powinno sie tego tutaj pisac. ale moze przeniosa potem temat w odpowiednie miejsce.

Mam 27 lat i nigdy w zyciu nie mialem kobiety. Przez ostatnie 6 lat cierpialem na bardzo ostra depresje. Zero zycia towarzyskiego. Ze zdiagnozowana schizofrenia ostatnie 6 lat minelo jakbym siedzial przez ten caly czas zamkniety w ciemnym bunkrze bez swiatla ktore by do mnie docieralo...

Niestety a moze i na szczescie wszystkie relacje ktore mnie trzymaly w takim stanie psychiznym rozpadly sie i pojawil sie promyk nadzieji na zmiane mojego stanu. Wiem ze jestem juz na tyle duzy by zarobic pieniadze i wyprowadzic sie z domu. Jestem jestem tak samotny i niedoceniony ze nawet wyplakac sie nie mam komu. W gruncie rzeczy pomimo iz jestem nadal prawiczkiem, chcialbym tylko aby ktos mnie przytulil i wysluchal tego co mam do powiedzenia. Bo nie gadalem o swoim zyciu z nikim od wielu lat. A na miescie wstyd sie przyznac.

Jestem samotny, nieznam dotyku kobiety. Jestem absolutnie i doszczetnie zamkniety, wewnetrznie wysuszony i zniszczony.

Jedyna mysla jaka mi towarzyszyla przez 6 lat byla chec zemsty na znajomych ktorych nie chce juz widzec i przeogromne pragnienie smierci.

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez szymek_90 (2017-01-23 02:10:49)

Odp: Jestem Szymek i mam 27 lat

Widze ze nikt jeszcze mi nie odpisal. Ale mysle, ze moze tutaj poznam kogos ktos zaakceptuje moja przeszlosc kogogs komu etykietka choroby psychicznej nie przeszkadza bo poza tym to jestem calkiem normalny i bedzie chcial/a sie spotykac bez wzgledu na to co przezylem. Szykam dziewczyny lub przyjaciol. Po prostu nowego zycia. I tyle

Do dziewczyn. Nie interesuje mnie przyjazn z kobieta. Uwazam ze jestli facet jest samotny cos takiego jak przyjazn mezczyzny z kobieta nie istnieje. Interesuje mnie powazna relacja. A moze i lekka i pikantna. Sam nie wiem. Ale na pewno. Prawdziwa

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem Szymek i mam 27 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024